https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Zavod za zaposlovanje: objava novih prostih del vsak dan

02.10.2012 ob 10:59  

Z današnjim dnem Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje (Zavod) prehaja na dnevno objavo prostih del.


Kot sporočajo z Zavoda, boste iskalci zaposlitve odslej z dnevno objavo aktualnih prostih delovnih mest lahko dnevno spremljali povpraševanja delodajalcev. Namesto dosedanje objave ob torkih in petkih jih bodo po novem objavljali vsak dan od ponedeljka do petka. Nova prosta delovna mesta bodo zato v prostorih Zavoda in na spletnih straneh objavljena vsak delovni dan najkasneje do 8.30.

Tisti, ki so naročeni na njihovo storitev Prejemanje prostih delovnih mest po elektronski pošti ali prek RSS novic, bodo za zdaj obvestila o novih objavah še naprej prejemali dvakrat tedensko. Pri tem pa poudarjajo, da bodo vsi tisti, ki so naročeni na Prejemanje prostih delovnih mest, pravočasno obveščeni o novih prostih delovnih mestih po kriterijih, vseeno pa jim svetujejo, da zaradi sprotnega pregleda nad prostimi delovnimi mesti tudi sami spremljajo objave na spletnih straneh Zavoda.

Foto: zurnal24.com

    Komentarji

    1. gost
      02.10.2012 ob 11:40 smrkci gost

      Kade meni objava za prosta delavna mesta če pa delodajalci nočejo zaposliti delavnih invalidov.Češ da imamo dosti omejitev in bomo dosti odsotni iz dela zaradi bolniške.Nas delavnih invalidov se nebojte,bojte se tistih kateri še nimajo invalidnosti tisti do več na bolniškem kot pa mi delavni invalidi.

      18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. jonie
      02.10.2012 ob 12:59 jonie

      istina

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.10.2012 ob 14:55 gost gost

      V današnjem času bi pričakoval, da bo vsak dan ažurirana stran z objavo delovnih mest TUDI na SPLETU. Ali so mogoče kadri na Zavodu za zaposlovanje premalo plačani ali pa nevešči urejanja na spletu. Seveda pa ima smrkci prav. Delodajalec išče mlade, samske, ki delajo kot živina in so tiho. Še najraje bi delodajalci bili, če sploh plače ne bi bilo treba dati in bi človek bil zmožen delati 24/7. Človeški pohlep nima meja!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.10.2012 ob 16:08 , gost

      nabrusimo kose..

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.10.2012 ob 17:34 zmaga gost

      ijščeš . lejčeš . trošiš , najdeš slujžbo - delo , ka v slujžbi so une tan gori , pa te ti pravi , fajn ka smo zrihtali . ma tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiij kvočka tan , da bi bar bijla korektna in pomagala kak trbej , ustanova za pranje pejnez in še za tiste šteri tou državo s pomčjo njih izčrpavajo

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. smrt
      02.10.2012 ob 20:34 smrt

      Ja delo se še najde in dobij gda pa trbej dati plačo te pa lejko gledaš skozi pet prstov .Delaš dva trij mejsece plače nega prisiljen si delo pistiti greš na zavod povejš ka si pusto delo ker ni bilo plače in ti pravijo mij s tem nemamo nika in niste opravičeni do nadomestila ker ste imeli delo in ste pustili .To sem doživel na lastni koži .Samo ka se te na zavodi rešijo .Ka pomaga objava vsaki den ? Delavce išče samo Ramadani in to za 1---2 meseca

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.10.2012 ob 21:21 črv gost

      nejhujše pa je ka prideš na zavod pa se do tebe tak obnošajo kak do nekših šmrklavcov pa ti nič ne povejo samo na nekšna predavaja te silijo od tega pa tak nega haska.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.10.2012 ob 21:33 sobočan gost

      tu treba imeti kuverto

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.