https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Črnci v znamenju pasjih vragolij

Črnci, 08.10.2012 ob 9:30  

Lajanje, pasje vragolije, predavanje o psih, druženje in še bi lahko naštevali, vsega tega ste lahko bili deležni v nedeljo pri Črnskem mostu čez Muro. 


V Črncih pri kolesarski postojanki ˝bicikl˝, je namreč v  nedeljo potekalo  tako imenovano ˝Kužkovanje˝, kjer so lahko lastniki psov, svoje pse pripeljali na pravi pasji raj in ob tem uživali še samo ob dobri hrani in pijači ter druženjem. Na ogled so bile tudi stojnice, na keterih ste lahko kupili majico z napisom ali si ogledali ročno izoblikovane kose lesa.

Vse skupaj se je začelo nekje ob 13.00 uri, ko so na prizorišče začeli prihajati prvi kosmatinci. Malo po pričetku, so bili obiskovalci deležni že prve dejavnosti na srečanju kužkov in to je bilo predavanje živinozdravnika o negi in oskrbi za pse. Sledil je prikaz ˝parkour poligona˝ za pse, kjer sta trenera psov prikazala nekaj naučenih trikov, izvedenih z lastnima psoma. Nekaj besed pa je spregovoril tudi apaški župan Franc Pižmoht. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.