https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometna šola Mura 05 dala štipendije trem talentiranim igralcem

10.10.2012  

V Športnem društvu Nogometna šola Mura 05 so trem perspektivnim nogometašem podelili štipendije. Prejeli so jih trije člani selekcije U14 – vratar Nino Irgolič ter igralca Amadej Legen in Luka Pihler.


Kot je povedal strokovni vodja NŠ Mure 05 Boris Štivan, je eden od ciljev šole, da tudi na ta način pomaga mladim perspektivnim nogometašem. "Vsi trije so na dobri poti, da postanejo vrhunski nogometaši. V selekciji U14, ki je zelo kvalitetna in ki nastopa v slovenski državni ligi U14 Vzhod in v Evropski nogometni ligi, Nino, Amadej in Luka z igro izstopajo," je še dejal Štivan.


Z leve proti desni: Amadej Legen, strokovni vodja šole Boris Štivan, Luka Pihler in Nino Irgolič (Foto: ŠD NŠ Mura 05)

Naslednjo leto letnik 1998, v katerega spadajo Nino Irgolič, Amadej Legen in Luka Pihler, čaka reprezentančni izbor, in prav status reprezentanta bo eden od kriterijev za štipendiranje v ŠD NŠ Mura 05. "Da smo izbrali štipendiste iz selekciji U14 je posledica tega, da se pri tej selekciji in starosti lahko dovolj dobro oceni, kako perspektiven je mlad nogometaš. Verjamem, da bodo Nino, Amadej in Luka uspeli na nogometni poti," je dodal strokovni vodja NŠ Mura 05. Mladi nogometaši bodo štipendije prejemali, dokler bodo člani in bodo nastopali za ŠD NŠ Mura 05.

Pihlerja so kot talenta prepoznali tudi na nacionalni televiziji. Oddaja Rad igram nogomet, v kateri bo omenjeni osrednji gost, predstavljeno pa bo tudi Športno društvo Nogometna šola Mura 05, bo na sporedu programa SLO 2 v nedeljo, 21. oktobra, okoli poldneva.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.10.2012 ob 13:24 AMATER gost

      luka ja, njega si je treba zapomnite:)

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. anonymous
      10.10.2012 ob 13:56 anonymous

      Nemas praf. te 3 igralce so izbrali trenerji ,starejših selekcij Mure05. tak za oznanilo...

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.10.2012 ob 14:00 AMATER gost

      ajd se stavlava, ka de mali igral najmenje v našoj prvoj lige? :)....zaj či poven ka znan od koj gučin te se kao falin, taka rajši poven ka pač rad tu pa tan stavlan :P

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.10.2012 ob 9:21 aaa gost

      ene plačuvlejo članarino ka te lejko ten tren pejneze davlejo tou je te zaj praf ???

      1 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.01.2015 ob 18:59 Ha je gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.03.2015 ob 9:51 gost

      IRGO DRVOO

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.