https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

Športni pregled: Rokometni derbi Radgoni, uspešni tudi druge ekipe in posamezniki

15.10.2012 ob 9:00  

V vikendu, ki je za nami, so bili pomurski ligaši uspešni. Zmagale so košarkarska ekipa Radenska Creativ, odbojkarice Keme in odbojkarji Panvite, rokometašice Milleniuma, ter v derbiju rokometaši Arconta Radgone. Objavljamo še rezultate rokoborbe, karateja, bowlinga in nogometa.


ODBOJKA:

Odbojkarji Panvite Pomgrada so v drugem krogu 1. DOL gostovali v Kranju pri ekipi Astec Triglav in zmagali z rezultatom 3:0 (17,26, 25) .

V naslednjem krogu gostijo ekipo Salonit Anhovo.

 

Odbojkarice Keme Puconci so v drugem krogu 1.DOL doma premagale ekipo HIT Nova Gorica z rezultatom 3:0 (17, 18, 17).

V naslednjem krogu gostujejo v Kopru pri ekipi Luka Koper.

Več o tekmi in fotografije si lahko ogledate s klikom na spodnjo fotografijo.

 

V prvem krogu 2.DOL za ženske je ekipa Murske Sobote doma izgubila z ekipo Braslovč z rezultatom 0:3 (-6, -16, -15).

V Naslednjem krogu gostujejo pri ekipi ŽOK Mislinja.

 

ROKOMET:

V drugi slovenski rokometni ligi so bile na sporedu tekme četrtega kroga. Derbi pomurskih ekip je bil v Murski Soboti. Boljši so bili rokometaši Arconta, ki so premagali  Pomurje z rezultatom  24:27. Ekipa  Arcont Radgona je na devetem mestu, Pomurje pa na zadnjem trinajstem mestu.

Več o tekmi in fotografije si lahko ogledate s klikom na spodnjo fotografijo.

 

V naslednjem krogu Pomurje gostuje pri ekipi Cola, Arcont Radgona pa gosti ekipo Alples Iz Železnikov.

 

V četrtem krogu 1.B rokometne lige za ženske je ekipa Milleniuma gostovala pri ekipi Brežic in zmagala z rezultatom 29:25.

 

KOŠARKA:

Košarkarji Radenske Creativa so v gostili ekipo UKK Koper in zmagali z rezultatom 84:66.

V naslednjem krogu gostujejo pri ekipi Elektro Gorenjska prodaja v Kranju.

 

ROKOBORBA:

Mladih rokoborci iz Murske Sobote so se v soboto odlično odrezali na Memorialnem turnirju v Kanjiži v Srbija. V močni konkurenci so dosegli dve srebni medalji in dve peti mesti.

Več o tekmovanju in fotografije si lahko ogledate s klikom na spodnjo fotografijo.

 

KARATE:

V soboto je na 2. pokalni tekmi v organizaciji KZS Slovenije v Murski Soboti na Osnovni šoli 3 tekmovalo 355 tekmovalcev iz 40 karate klubov iz cele Slovenije. Murskosoboški karate klub je osvojil kar 19 medalj in je s tem zasedel drugo mesto v Sloveniji, medalje pa so dosegli tudi drugi pomurski klubi.

Več o tekmovanju in fotografije si lahko ogledate s klikom na spodnjo fotografijo.

 

BADMINTON:

Badmintonski klub Mladost Lendava je v petek, 12. oktobra, v športni dvorani lendavske osnovne šole organiziral prireditev z naslovom »Festival badmintona«.

Več o tekmovanju in fotografije si lahko ogledate s klikom na spodnjo fotografijo.

 

BOWLING:

V četrtem krogu druge slovenske lige v bowlingu je Bowling klub Murska Sobota premagal BK 300 1 in znova prevzeli vodstvo na lestvici.

Več o tekmi si lahko ogledate s klikom na spodnjo fotografijo.

NOGOMET:

Minuli vikend je bil nogometno zelo pester in zanimiv. Vodilni tretjeligaš Veržej se je znesel nad zdaj četrtim Dravogradom, bilo je kar 7:1, pomurska obračuna pa sta dobila Tromejnik in Čarda. Na gostovanju v Slovenski Bistrici so po preobratu slavili tudi Beltinci. Najvišjo zmago vikenda so dosegli nogometaši Rome, ki so Rotundo ugnali z 11:1.

Več o podrobnosti o tekmah in fotografije si lahko ogledate s klikom na spodnjo fotografijo.

 

Za objavo rezultatov nam lahko tudi sami posredujete rezultate in fotografije  na urednistvo@pomurec.com in jih bomo z veseljem objavili.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.10.2012 ob 10:48 Karči gost

      Kakšen živi zid na zadnji sliki? Hahahahahhahaha... Pa to je gimleno rešeto.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.