https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Tudi letos so se Muraši pridružili teku »Mali koraki za velik cilj«

Murska Sobota, 16.10.2012 ob 10:42  

Že drugo leto zapored na pobudo novinarja oddaje Svet Jana Golje poteka dobrodelna akcija »Mali koraki za velik cilj«. Tako se je ob sedmi uri zjutraj začel tek iz Murska Sobote proti Celju, znova pa so se pridružili Muraši.


Letos potekata že dva tekma, prvi pa se je začel v Murski Soboti s pobudnikom akcije Janom Goljo na čelu. Znova so se mu pridružili nogometaši Mure 05 - Fabijan Cipot, Denis Kramar in Tadej Cipot.

V Mariboru pa se bodo akciji pridružili tudi bivši selektor Slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek, sedemkratni evropski prvak v taekwondoju in svetovni prvak v kickboksu Aleš Zemljič ter svetovni in evropski prvak v taekwondoju in kickboksu Tomaž Barada, boksar Dejan Zavec, Zlatko Zahovič, Miran Pavlin in ostali zastopniki nogometnega kluba Maribor.

 

Foto: Boštjan Pilej

 

Na drugem koncu, v Kranjski Gori, pa so se ob 10.20 pričel štart druge ekipe. Njim se bodo pridružili tudi člani Nogometnega kluba Bled, hokejskega ter veslaškega kluba Bled. Vsi podporniki akcije in ljubitelji teka se nam lahko ob 17. uri pri Veslaškem centru v Zaki pridružite teku okoli jezera.

Pomagate lahko tudi vi!

Pošljite SMS z besedo SVET na 1919 za darovanje enega evra, če pa bi želeli darovati 5 evrov, pošljite SMS SVET5 na 1919.

Višje zneske lahko nakažete na račun SI56 0292 2005 2254 477, odprt pri NLB. Za namen napišite SVET- dobrodelni tek, sklic 00 1313.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.10.2012 ob 20:21 ss gost

      bravo dečki pohvale vredno

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.