https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Občina Sv. Jurij ob Ščavnici želi pospešiti razvoj gospodarstva

Sveti Jurij ob Ščavnici, 18.10.2012 ob 11:40  

Občina Sveti Jurij ob Ščavnici je ta teden objavila natečaj za dodelitev posojil s subvencionirano obrestno mero za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini za leto 2012 in sicer v višini 65.000,00 € (glavnica) iz sredstev NLB d.d. in v višini 10.000,00 € (za subvencioniranje obrestne mere) iz sredstev občinskega proračuna.

Sredstva se dodeljujejo za naslednje namene:
-   graditev, nakup zemljišča, zgradb in opreme – osnovnih sredstev,
-   investicije v osnovna sredstva za ustanovitev novega ali razširitev obstoječega podjetja,
-  spremembe proizvodnega procesa ali proizvoda in investicije v osnovna sredstva podjetja v obliki prevzema podjetja, ki je prenehalo delovati, ali bi drugače prenehalo delovat
Za subvencijo obrestne mere lahko zaprosijo samostojni podjetniki in gospodarske družbe,  katerih sedež oziroma mesto investicije prosilca mora biti na področju Občine Sveti Jurij ob Ščavnici.
Podrobneje o tem najdete  http://www.sveti-jurij.si/dokument.aspx?id=951


Sredstva se dodeljujejo za naslednje namene:

- graditev, nakup zemljišča, zgradb in opreme - osnovnih sredstev,

- investicije v osnovna sredstva za ustanovitev novega ali razširitev obstoječega podjetja,

- spremembe proizvodnega procesa ali proizvoda in investicije v osnovna sredstva podjetja v obliki prevzema podjetja, ki je prenehalo delovati, ali bi drugače prenehalo delovati.

Za subvencijo obrestne mere lahko zaprosijo samostojni podjetniki in gospodarske družbe, katerih sedež oziroma mesto investicije prosilca mora biti na področju Občine Sveti Jurij ob Ščavnici.

Podrobnosti natečaja najdete  TUKAJ 

    Komentarji

    1. gost
      18.10.2012 ob 12:06 Pika gost

      Občina bi se naj rajši pobrigala za ureditev in asvaltiranje cest. Sramota, da nekateri odseki, samo cca 1 km še nimajo asvaltne prevleke npr. v Slaptincih, odseki so pozimi brez kakršne koli označitve, tako ko le-te prekrije sneg ne veš če voziš po njivi ali na cesti. Gospod župan ne razmišlja, da so tam tudi šolo- obvezni otroki, in da se je težko prebiti do prve avtobusne postaje, kamoli nedaj bože, da sred noči rabiš zdravniško pomoč!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.10.2012 ob 16:00 123 gost

      Strelsko društvo praznuje 60 let bo župan namesto moralne pomoči dal kaj

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.10.2012 ob 16:56 Mir z vami gost

      Samo še več streljanja nam manjka ! Že itak mamo čudaka v občini, ki na svojem strelišču s čudnimi tipi nažiga kak hempež. Ljudi je treba razorožiti, nepa jim dajati občinski denar za streljanje. Pošten človek ne nuca orožja.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.10.2012 ob 21:44 gost gost

      Itak, da so županu na prvem mestu Jürjovski strelci. Hudo je, ko eni pač nikoli ne odrastejo in majhne plasitčne pištolice potem zamenjajo z malo večjimi kalibri, ki bolj počijo. Psihologi imajo za take poimenovanje "odrasli otroci". Tista okrog 65 jurjev za pospeševanje gospodarstva pa je itak za deco iz vrtca. Za 65 jurjev ti noben še projekta ne napravi, kaj še da boš kaj več začel. Bo kakšen "prijatelj" dobil kaj za "razvoj". Ali pa strelci za razvoj streljanja.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.