https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Gornja Radgona: Za elektorja Dokl in Nekrep, za državnega svetnika Kampuš

Gornja Radgona, 19.10.2012 ob 7:45  

Na 3. izredni seji v Gornji Radgoni so včeraj izvolili dva elektorja in določili kandidata za člana državnega sveta ter podali pozitivno mnenje k imenovanju Slavice Trstenjak za ravnateljico OŠ dr. Antona Trstenjaka Negova.

Na izredni seji so s tajnim glasovanjem izvedli volitve v državni svet za 2012 – za kandidata za elektorja sta bila izbrana Dokl Miran in Nekrep Milan. Svetniki so volili tudi kandidata za člana v državni svet- za to mesto je bil predlagan Anton Kampuš, ki so ga na tajnem glasovanju tudi soglasno podprli.
Občinski svet Občine Gornja Radgona je podal tudi pozitivno mnenje k imenovanju kandidatke Slavice Trstenjak za ravnateljico Osnovne šole dr. Antona Trstenjaka Negova za mandatno obdobje 2013 – 2017. Kandidatka je že v preteklem mandatu uspešno vodila OŠ.


Na izredni seji so s tajnim glasovanjem izvedli volitve v državni svet za 2012. Oddanih je bilo 20 glasovnic, šest od teh je bilo neveljavnih – za kandidata za elektorja sta bila izbrana Dokl Miran in Nekrep Milan, ki sta bila edina predlagana. Svetniki so hkrati volili tudi kandidata za člana v državni svet - za to mesto je bil predlagan Anton Kampuš, ki so ga s 14 veljavnimi glasovi soglasno podprli.

Občinski svet Občine Gornja Radgona je podal tudi pozitivno mnenje k imenovanju kandidatke Slavice Trstenjak za ravnateljico Osnovne šole dr. Antona Trstenjaka Negova za mandatno obdobje 2013 – 2017. Kandidatka je že v preteklem mandatu uspešno vodila omenjeno OŠ.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.10.2012 ob 8:29 megla gost

      Pa vi niste resni !!!! Idite raje v penzijo .

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.10.2012 ob 9:19 Nisem za njih gost

      Kakor župan ne sme biti poslanec, tako tudi ne bi smel biti državni svetnik... Se pa res riva vsepovsod. A nima vnukov, katere je treba vmes peljati nekam ven, mogoče peseka, da ga pelje na sprehod, kakšno muco, da jo pocarta. Kolikor vem, je nekdaj kolesaril... a je prodal kolo? Naši družbi ne more iti boljše, ko se eni te isti vedno rivajo na neke stolčke. Sicer pa je v Soboti podobno... državni svetnik bi naj bil človek, kateri ma na sodišču več listin, kakor jih lističev v roli srat papirja.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.10.2012 ob 10:08 Zvone gost

      A zdaj bi pa še malo sedel v državnem svetu. Kaj takega je možno samo v Butalah in, kot kaže , v Sloveniji.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.10.2012 ob 17:46 gost gost

      Tak kak ste napisjali vsi trije gornji. Eni so si pač zeli zgled po jihovon nekdanjon vodji ka je tüdi mel doživotni mandat. To so taki univerzalci ki pač mislijo da brez jih svejt nemre gor stati.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.10.2012 ob 8:08 zak gost

      Nižje od Radenec gospod župan ne bo dobil niti en elektorski glas!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.10.2012 ob 12:50 Aco gost

      Kako lahko zapišete soglasno podprli, 20 glasovnic je bilo razdeljeno od tega 14 ZA, 6 pa je bilo neveljavnih...to ravno ni soglasno...ali ??

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.