https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Robert Grah: Eden večjih potencialov Pomurja je energetska baza Nafte Lendava

21.10.2012 ob 23:53  

V sklopu projekta Te mika Evropa smo danes v POM-KLEPETU gostili Roberta Graha, direktorja Pomurske gospodarske zbornice.


Robert Grah meni, da v podjetjih, ki so v pomurskem prostoru uspešna, se vsekakor vidi jasno izdelana strategija pozicioniranja samega podjetja in produktov na trgu.

Pomurska gospodarska zbornica že leta 2000 razpisuje nagrado pomurske regije za naj inovacije, dosedaj so zbrali že 78 inovacij, ki jih je prispevalo 119 inovatorjev.

PREBERI CELOTEN KLEPET

...........................

Slovenija je s 1. majem 2004 postala članica Evropske unije.

Klepet je sestavni del finančne podpore programa, s katerim želi slovenska vlada prispevati k obveščenosti, razumevanju in javni razpravi o članstvu v EU ter o vseh posledicah članstva za življenje slovenskih državljanov in državljank.

 

Program obveščanja izvaja Urad vlade RS za komuniciranje.

http://evropa.gov.si

    Komentarji

    1. gost
      22.10.2012 ob 21:11 nasvet gost

      Nasvet iz prve roke: Prvi milijon moraš zaslužiti na ilegalen način, da bi nato lahko delal kot uspešen podjetnik legalno naprej!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.10.2012 ob 22:19 lendavčan gost

      "Po normalni podjetniški logiki podjetja, ki imajo takšno strukturo " inovativnih " izdelkov potem tudi lahko razdelijo en del dobička tistim, ki ga soustvarjajo"., je bil odgovor na zastavljeno vprašanje g. Graha glede nizkih plač v Pomurju. Čudim se, da g.Grah tega ne predlaga med drugim "delodajalcu varis " za zlato inovacijo " PAMETNA KOPALNICA"! Delavci imajo mizerne plače, ne delijo se dividende že več let nazaj, ne plačujejo nadur, delavce odpuščajo...itd Vprašanje, če ima tako nizko plačo tudi g. Grah v varisu??!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.