https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ŠPORT

Dvoranski šport: Štiri zmage in dva poraza pomurskih moštev

22.10.2012 ob 12:02  

V vikendu, ki je za nami prva zmaga rokometašev Pomurja in odbojkaric Murske Sobote. Zmagale so še košarkarska ekipa Radenska Creativ, odbojkarji Panvite in rokometašice Milleniuma.


ODBOJKA:

Odbojkarji Panvite Pomgrad so v tretjem krogu 1. DOL doma premagali ekipo Salonit Anhovo z rezultatom 3:2 (23, 20, -19, -12, 11).

Več o tekmi in fotografije si lahko ogledate s klikom na spodnjo fotografijo.

Soboški odbojkarji so trenutno na tretjem mestu. V naslednjem krogu gostijo ekipo Krke.

 

Odbojkarice Keme Puconci so v tretjem krogu 1.DOL v gosteh izgubile z ekipo Luke Koper z rezultatom 1:3 (-13, 21, -11, -23).

Puconske odbojkarice so na šestem mestu. V naslednjem krogu gostujejo v Grosuplju pri ekipi ATK Grosuplje.

 

V drugem krogu 2.DOL za ženske je ekipa Murske Sobote v gosteh premagala ekipo ŽOK Mislinje z rezultatom 3:0 (17, 15, 26).

V Naslednjem krogu igrajo doma z ekipo ŽOK AC Prstec Ptuj.

 

ROKOMET:

V drugi slovenski rokometni ligi so bile na sporedu tekme petega kroga. Pomurje je v gosteh zabeležilo prvo zmago, premagali so Col z rezultatom 27:21. Več o tekmi si lahko preberete TUKAJ.

Rokometaši Arconta  so doma izgubili proti ekipi Alples Železniki  z rezultatom 26:30.

Ekipa Arcont Radgona je na devetem mestu, Pomurje pa na enajstem mestu. V naslednjem krogu Pomurje gosti ekipo Nove Gorice, Arcont Radgona pa ekipo Cola.

 

V petem krogu 1.B rokometne lige za ženske je ekipa Milleniuma gostila ekipo Škofje Loke in zmagala z rezultatom 29:25.

 

KOŠARKA:

Košarkarji Radenske Creativa so gostovali v Kranju in zabeležili tretjo zaporedno zmago. Ekipo  UKK Elektro Gorenjska prodaja so premagali z rezultatom 86:63.

Soboški košarkarji so po treh krogih na prvem mestu 2.SKL. V naslednjem krogu so prosti. 3.novembra gostujejo v Črnomlju pri ekipi Kolpa Črnomelj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.