https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Epilog napada na sodnika: Pušči pogojna kazen, Leandresu osem mesecev, Baranji pet let

23.10.2012  

Tekma 1. MNZ Murska Sobota med Bakovci in Puščo, ki je bila po medsebojnem pisnem sporazumu med kluboma odigrana drugi vikend v oktobru na igrišču v Bratoncih, je bila v 43. minuti igre prekinjena zaradi močnega udarca igralca Pušče v obraz glavnega sodnika. Znane so sankcije zoper glavne akterje.


Leandresu osem mesecev kazni 

Nogometaša Pušče, Smiljana Leandresa, ki je po izključitvi pljunil v obraz glavnemu sodniku tekme in z ugovarjanjem zapuščal igralno površino, je disciplinski sodnik kaznoval z osmimi meseci prepovedi nastopanja. Kazen poteče junija naslednje leto. 

Baranji pet let kazni 

Igor Baranja, prav tako iz vrst NK Pušče, je na omenjeni tekmi grobo žalil glavnega sodnika. Ko mu je glavni sodnik hotel pokazati karton, se je s telesom zaletel vanj in ga odrival ter ga prijel za roko z namero, da bi preprečil, da bi mu glavni sodnik pokazal karton. Glavni sodnik je stopil nekaj korakov nazaj in mu pokazal rdeči karton. Igralec je pristopil do glavnega sodnika in ga z dlanjo močno udaril v obraz ter ga grobo žalil in mu grozil, vsled česar je glavni sodnik tekmo prekinil. Po izključitvi je nadaljeval z žaljenjem in grožnjami glavnemu sodniku. 

Baranja je bil zaradi omenjenega početja kaznovan s prepovedjo nastopanja za dobo petih let. Kazen poteče oktobra leta 2017. 

Foto: arhiv Pomurec.com

Po tekmi nov val groženj, Pušča pogojno kaznovana 

Ko je glavni sodnik tekmo prekinil, so ga obkrožili igralci Pušče ter ga grobo žalili in mu grozili, da ga bodo pretepli. Po posredovanju rediteljev, predvsem predstavnika kluba Pušče Aleša Mullerja in Ignaca Horvata,  sta takoj pristopila do glavnega sodnika in tako preprečila, da ni prišlo do fizičnih kontaktov. Po približno 4. do 5. minutah se je situacija nekako umirila in so se igralci umaknili ter zapustili igrišče. Ko so akterji hoteli zapustiti igrišče, je do glavnega sodnika pristopil igralec Pušče Tomaž Karlovčec, ki je glavnemu sodniku grozil, ter dejal da bo uredil, da več ne bo sodil.  

Karlovčec je zaradi groženj napram glavnemu sodniku tekme dobil prepoved nastopanja na dveh tekmah. 

Na igrišče prišla tudi oseba brez akreditacije in začela očitati slabo sojenje ter pri tem navajala, da plačila za takšno sojenje glavni sodnik ne bo prejel. 

Ko so sodniki in delegat prišli do ograje pri garderobi, je eden od gledalcev Pušče pljunil v obraz glavnemu sodniku tekme. Akterji tekme so odšli v garderobo. Ko so bili v garderobi, so se od zunaj slišale grobe grožnje ter žalitve napram akterjem tekme. Večkrat je bilo tudi udarjeno po oknu prostora akterjev tekme.  

Šele po 45. minutah so se strasti pomirile in so akterji tekme (sodniki, delegat) v spremstvu rediteljev zapustili garderobo. Pri tem so jih navijači Pušče še naprej  žalili in njim grozili.Ko so akterji tekme v spremstvu rediteljev odhajali do avtomobilov, je eden od rediteljev Pušče zagrozil glavnemu sodniku, da si ga naj dobro zapomni, ko se bosta naslednjič srečala.

Pogojna kazen se Pušči izteče oktobra 2014 

Zaradi vseh navedenih dogajanj je disciplinski sodnik NK Puščo kaznoval s 500 evri denarne kazni in pogojno izključitvijo iz tekmovanja za dobo dveh let. Pogojna kazen za NK Puščo se izteče oktobra leta 2014.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.10.2012 ob 11:58 aja gost

      POGOJNA KAZEN?!!! kak daleč še?

      36 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.10.2012 ob 11:59 Chico gost

      Kot smo predvidevali, tresla se gora, rodila se je miš. Pa dobro ka so bar posameznike vupali kaznovati kelko telko ....

      27 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.10.2012 ob 12:02 figo gost

      če neromi bi to naredili pa nihče nebi pisal o tem niso zmeraj romi vse krivi kaj se dogaja

      1 39 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.10.2012 ob 12:02 jaja gost

      TOOOO!!!!!!! končno neka se premika v ton našon kmečkon fuzbali! Zdaj pa je še na vrsti roma, pa je tou tou...in te naj svojo ligo ustanovijo pa tan grozijo sodnikon pa lomijo tace eden drugomi!

      34 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.10.2012 ob 12:04 mitko gost

      ...vepa te be vsi mrtvi bili či bi jih v vrgli...

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.10.2012 ob 12:08 denn gost

      to pa zato ker je gnes den lejko vsakšen kmet sodnik, pa dela sranje na tekmaj zaradi neznanja,

      7 32 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.10.2012 ob 12:09 -.- gost

      daj figo ne bluzi!!!! to neromi ne delajo!!!! keri je kdaj pluvno sodnika? keri je kdaj sodnika zgrabo za šinjek? NOBEN!!!! čisto praf je tak....preveč ste zaščiteni s strani fuzbala...to ka se dogaja zadnjih 5 let je abnormalno...večno se vas nedo bojali!! še premilo kazen so dobili kak tou...

      44 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.10.2012 ob 12:48 nogometaš gost

      Primerna kazen, tou je bilou pričakovano... nega več tolerance do nikoga, kar je tude prav.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      23.10.2012 ob 12:56 golgeter gost

      KONČNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      23.10.2012 ob 12:56 gledalec gost

      Ob takšnem pristranskem sojenju glavnega sodnika se kaj drugega ni moglo zgoditi. Pa ne misliti, da je to komentar gledalca iz Pušče. Sodniki, bi morali imeti več kontrol in to ne najavljenih. Tak, kak vsak ne more špilati nogometa velja, da vsak pa tudi ne more soditi. Če se bo takšno nesposobno sojenje nadaljevalo ni izključeno, da v nadaljevanju ne bomo še naprej priče tovrstnih incidentov -tudi, ko ne bo akter kakšna romska ekipa. Sodnike poslati na psihologijo!!

      9 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      23.10.2012 ob 13:05 Chico gost

      gost- Jaužek- ka so te pa te zdaj Bakovci krivi. So ti napoti. Ggost - gledalec - na tekmi ni bilo pristranskega sojenja, garantirano. Mogoče si ga pa ti tak vido. Mogoče ti rabiš nekaj poglavij iz psihologije ( ločiti dobro - slabo), ( pristransko - nepristransko).

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      23.10.2012 ob 13:22 mico gost

      Res je.Najprej prevetriti sodniško organizacijo.Sodniki mislijo ka so bog in batina.Cilj vsakega je,da pokasira denar ne glede na kvaliteto sojenja.Pa še štrajkajo za višje premije.Kaj se igra nogomet zaradi njih.Imajo se za neke pomembneže,znanja pa itak nimajo.Kar se pa glede kazni tiče pa bi klub moral dobiti ostrejšo kazen.Ampak tudi na zvezi se bojijo posledic,ker so sami zafrustriranci.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      23.10.2012 ob 13:36 Chico gost

      Jaužek, jaužek . MIslin ka so te Bakovčari tak sprovocerali, ka jih maš zdaj za cigane. Mislin, ka si se malo zgubo orientacijsko. Če boš pogledno na zemljevid, če ga seveda znaš prešteti boš najšo Bakovce tudi na zemlevidu južno od Sobote. Te za kere nas maš pa zahodno od Sobote. Marke( dolinsko) boš pa najšo malo krej od Rakičana, če boš šal kaj ta. Pa se malo drugič pripelaj na tekmo v Bakovce, ka boš te vido te (cigane) kak si imenoval. gost-mico - sodnikove odločitve na tekmi so dokončne. TIj drži glavo na takšnih tekmah. Toga ne odtehta nobeden pejnez.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      23.10.2012 ob 14:02 JAUŽEK gost

      Bakovčare same gobce so vas če drug vas ne zmiri vas mi zmirimo štajerci! Ka van štihecau stolp poderejmo usred bakovec sram vas je lahko ! Mamo pa ti puste majmon MARKO ker san jas tebi mame ni omeiju ! če hočeš pa pridi v mb z mamo svojo. MARIBOR

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      23.10.2012 ob 14:04 kes1000 gost

      Uredništvo@Proso bi če bi lejko tej nezaželjene kom zbrisali,ka tou ka pijsejo proti CIGANOM je vijšek,zdaj se vijdi rasizem.

      2 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      23.10.2012 ob 14:10 Chico gost

      Gost - Jaužek tij si mimo štajerca še bejžo nej, razen da bižiš pred njin, kda te tira.Bole mi zvučiš na g........ ali pa na p...... Če pa hodiš v MB v šolo te se pa malo zemljepis še coj navči, pa te afne guncaj. Pa pazi se Bakovčarov tudi V MB.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      23.10.2012 ob 14:12 JAN gost

      Prote ciganom ali roman, pijšejo samo BAKOVČARGE zaj so močne na tekme pa so pičke stisnole BAKOVCE SRAM VAS JE LEVKO. ROME .zdaj ite pa bakovce rasturajte ka pijšejo proti vam.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      23.10.2012 ob 14:16 Trobec in Dušan plut gost

      komentari so odraz zelo nizke kulture ! Socializacija je potrebna na obeh straneh! Sprašujem vas, koliko Romov je bilo vključenih pri incidentu Maribor - Olimpija!

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      23.10.2012 ob 14:18 Gost gost

      KAK SE MOČNI DELATE: TU NA FORUMO: DRUGAČE;PA SE JIH BOJITE: BEDNI STE:

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      23.10.2012 ob 14:20 chico gost

      gost- JAN ne zajebavli se na forumu s takšnimi izjavami .Ka bi pa meli Bakovčari proti romom ( ciganon), vej so pa zmagali to tekmo. V soboto je pač ROMA bokša bila od Bakovec, pa zmagala. NIkaj več nemajo proti romom kak vsi drujgi. Kda so pridni so dobri, kda pa nej te pa jih malo treba kontrolirati. Zato pa mamo organe nadzora in pregona.......

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      23.10.2012 ob 14:23 JAUŽEK gost

      Bakovčare se u MB moramo pazit. Dobra šala.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      23.10.2012 ob 14:41 Chico gost

      gost _ Trobec in Dušan Plut. Eno pitanje za tebe. Ka pa ma zdaj ta naša tema epilog tekme Pušča - Bakovci s tekmo Maribor - Olimpija. Navijaško razpoloženje na tekmi Mura - Olimpija nema nikše povezave s tekmo in povezavo sodniki Vs. igralci PUšče. To tvoje retorično pitanje KELKO ROMOV JE BILO ...... je nej na mesti ta to temo, odpri si svoj forum. Je pa problem obvladovanja huliganov pereči in nej samo slovenski. To je evropski problem.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      23.10.2012 ob 15:09 lol gost

      romi so nikdar nej znali nogomet špilati. Zmaguvajo samo za to ka ekipe pridejo k njim na tekmo z drugo postavo ker štartajo na vsako žogo z obema nogama. Vsak ki ima malo soli ostane rajši doma z celo nogo.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      23.10.2012 ob 15:10 zanesliv vir gost

      gost - Chico Želim vas nekatere podučiti, za incident posameznikov ni kriva celotna populacija, tako kot za huliganski izpad na tekmi MB in olimpija ni kriva cela Slovenija. Če drži informacija, da se nekateri sodniki med seboj tekmujejo "Kdo si upa več kartonov podeliti " in tako vodijo svojo lastno evidenco, potem je boljše, da se nogomet v Pomurju ukine!!!!!!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      23.10.2012 ob 15:19 sdfg gost

      jbg što lejko lejko

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      23.10.2012 ob 15:22 gost-zaneslijiv vir gost

      To je vse res. Nišče, najmanje pa ges ne napadan celotne populacije ( nej štajarcov, nej ljubljančanov, nej romov). Ges napadan samo tiste, kere so bili na tej tekmi , pa so bili spoznani kak izgredniki. Za take mesta v nogometu nega, pa nikdar ne sme biti.Tudi take sodnike treba kaznovati kere ste omenili, vendar mislim da jih ni. Vsak ma svoj kriterij, keroga si postavi. Glavo san sebi razkerati z brezveznim tekmovanjem dajanja kartonov, to bi bil samomor.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      23.10.2012 ob 15:27 NKRAS gost

      gost-lol : Romi nevejo špilat pa so nigdar nej znale?? KA PA MARINKO ŠARKEZI,ADAMO BARANJA,SIMON BARANJA,JOŽEF KOKAŠ-KOKI,ZDRAVKO CENER,KRISTJAN CENER ITD.. ?? Ne piši nekaj na pamet če neveš.. Marinko Šarkezi je celou špilo v ligi prvakov to v prekmurji še niti eden igralec nej dosegno.. Simon Baranja,Jožef kokaš, Adamo Baranja, ITD pa so bili v 1snl od leta 91 do 02/03 med najbokšimi igralci v 1snl.. tak ka ne piši nekaj na pamet ka nemaš pojma

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      23.10.2012 ob 15:32 zanesljiv vir gost

      Me veseli, da postajaš objektiven! Ja nenavadno tekmovanje med sodniki poteka, pa če tudi se zavedajo posledic. Žal pa še vedno se ne zavedajo, da s tem izspostavljajo tudi gledalce. Se zna zgoditi, da se bo razkrinkalo tudi to nenavadno tekmovanje, ki očitno ima širšre posledice.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      23.10.2012 ob 15:39 xy gost

      moje mnenje je pa takše...nej so vsi romi slabi...maš resno posameznike ka brez veze zavirajo in stvarajo probleme ampak jih je tude dosta dobrih kere bi te kesnej izdali kak pa neromi...glede kazni pa je čista zaslužena ker je to nej prva takša stvar...

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      23.10.2012 ob 15:56 iii gost

      znate ka vejpa tou bi mogle že zdaven den izključiti ka sploj ta Pušča nebe špilala ka samo sramoto si delajo...pa ko oni mislijo ka lejko vse delajo...tou tej neizšolane njihove nogometaše bi trbelo vse fkup v en bunker spakivate....

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      23.10.2012 ob 16:05 Karči gost

      1. "Na igrišče prišla tudi oseba brez akreditacije in začela očitati slabo sojenje ter pri tem navajala, da plačila za takšno sojenje glavni sodnik ne bo prejel." 2. "Ko so sodniki in delegat prišli do ograje pri garderobi, je eden od gledalcev Pušče pljunil v obraz glavnemu sodniku tekme. Akterji tekme so odšli v garderobo. Ko so bili v garderobi, so se od zunaj slišale grobe grožnje ter žalitve napram akterjem tekme. Večkrat je bilo tudi udarjeno po oknu prostora akterjev tekme." Klub pa podi pogojno. Hahaha ... Klub je dolžan posredovati imena teh "nekdo je ..." Če tega ne napravi, je pogojna kazen v posmeh. Ko pa to napravi, pa je državni organ (policija, ...) dolžna prepovedati tem ljudem prihod na tekmo. Kako se to dela, naj si pogledajo v Angliji. Je pa problem, ker si vsi zatiskajo oči. Še dobro, da sodnika niso nič kaznili. Se nebi čudil.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      23.10.2012 ob 16:09 poldi gost

      pa ka van neje jasno? svejt ide dale... mislin ka je brez veze ka sploj takše novice pišete ka samo razburijo prekmursko javnost. gobca nej mete, žaliti in groziti prek interneta pa je brez veze. če ste tak močni povejte v živo to ka kumi ide, al pa poderajte stadione če ste tak močni kak so eni napisali. druače pa si nariktajte videokaseto telebajske pa spat, ka vgojno v vrtec rano trbej.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      23.10.2012 ob 16:11 poldi pozabo napisati gost

      @JAUŽEK Mamić bi ti pravo ti si jedan provokator :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      23.10.2012 ob 16:53 pikipoki gost

      kak ste vsi močni zdaj da jih pa vidite pa se vse trosite :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      23.10.2012 ob 17:06 Karči gost

      Več se ne trosimo. Smo se pa včasih zelo-zelo trosili. Že takrat nam je bilo jasno, kaj je potrebno napraviti. Žal pa si nihče ne upa na glas povedati. To posebej velja za tiste, ki bi to morali povedati. Za nas je tako in tako vseeno. To tekmo lahko spremljam samo preko interneta, ko čitamo, kaj se je zgodilo post-festum.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      23.10.2012 ob 17:16 plut gost

      Vi pa ste neki posebni kmetavzari, oćitno ste bio kmeti!!!!! niste nič špricali pa ste sami vase zagledani!!!!!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      23.10.2012 ob 17:49 code gost

      kiri@ ka se neboš isko par dnevov-tednov-mescov lejko ides na Pusco pa probas tou delat ka si napiso. HAHAHA LOL

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      23.10.2012 ob 18:21 wz gost

      očitno je ka je disciplinska komisija preveč velke kazni dala Pušči, seveda tudi igralci so dobili previsoko kazen, pa še klub 500.eur.ter pogojno kazen, zato se vi nika nesekerajte vej mo to mi plačali ali ka vas še nekatere čaka....bog pomagaj van vsem. piši komentar kakšen ščeš vej nan to nika nepomeni, mi smo stalno kaznovani pa še spilamo nogomet, sram naj vas je, nikogar ne žali vej mo zvedeli gdo si ......

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      23.10.2012 ob 19:23 hudo gost

      tak daleč do jih piščavale dokeč se ne spokolejo... :( naj si romi naredijo svojo ligo pa leko delajo ka ščejo...

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      23.10.2012 ob 19:24 Janko gost

      Tak se dela kazzen more bite

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      23.10.2012 ob 19:29 DelR gost

      Pa tau je za zatvor, pa naj ide eden običajen človek enomi tau napravi, oz. še naj se gli kontra zgodi kak se je v ton primeri, ka de što Roma vdaro oz. namlato, ka de pa te ?? Te de pa takšna nevola, kak če bi nvn ka se zgodilo, pa še nacionalnka poročala oz. vsi večji mediji. Kak, če bi to prvič bilo ? Pa to eni in isti, saj Romini so podobno napravili. Ka mnz oz. odgovorni, saj vsi znamo što je to, čakajo oz. tolererajo, kak dugo de tau šlo naprej. Ka de se resan enak nikša s.. oz. p..... zgodila ? Pa nej me narobe zastopiti ne delan diskriminacije oz. se iden rasizem, nej sta tau ediniva problematična kluba v Sloveniji . Je pa dejstvo, ka v športi,, še posebej v fusbali nuca človek potrpljenje, pa nikšo disciplino, porazi pa tuj morebitne sodniške napake so sestavni del športa. Pa več klubov je takšnih, ka ne vej poraza sprejeti, te pa je vse drugo krivo. Hladno glavo trbej obdrzati včasi, tau je gli problemov na splošno v naši drzavi, ka bi vse neka na silo reševali, nonstop ene in iste napake se ponavlajo, ze spreteklosti, katere nikan ne vodijo. Nej pa trbej zaj vse oz. celi klub oz. vas metati v isti koš, ka tau tuj nej pravilno, saj smo nej šovinisti, ali ??? Morejo pa zakoni oz. nekši kodeksi veljati za vse.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      24.10.2012 ob 7:59 bla bla.. gost

      kak je eto en pravo: "Romi fuzbal "znajo" špilate, zato ka itak ceelo živlenje drugo ne delajo kak sranje, gejo, pijejo, pa fuzbal špilajo.." ali zmaga mi pa ov zgoraj v enon komentare ka neven kere je ligi prvakov špilo.. človek pa ka ti senjaš? :O.. haha... v ligi prvakov špilo pa za njega čujla samo pušča.. pomurske kmečke lige so še zato nej liga prvakov...

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      24.10.2012 ob 8:59 ;) gost

      bla bla@ Če si nej čiu zdaj znas,tou je bil MARINKO ŠARKEZI ŠPILO JE ZA MARIBOR,PA JE ŠPILO TUDI LIGA PRVAKOV,SPILO JE PA,Z BALAJIČON,KARICON,SIMON SEŠLAR,BOZGO,IDT,V LIGI PRVAKOV JE SPILO KDA SO PREMAGALE LYON PA IDT,ZDAJ ZNAS.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      24.10.2012 ob 10:47 dzaja gost

      gospd jaja ako bi sve rome iz ove lige izbacili ko ce vas ucit nogomet niso svi iusti ajde pusca moguce ali roma je naj fernesne ekipa utoj ligi

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      24.10.2012 ob 10:52 ac gost

      decki pomali pa poglente si samo muro pa beltinci ka da so romi spilali so v 1 ligi bli. potem pa ??? za dupe 3 liga kak nk roma hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhhah

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      24.10.2012 ob 10:58 ac gost

      bojte pametni zaradi toga se nesmi iz zveze nogometa fifa izkluciti igralec se kaznuje in klub drugo pa nic.ce ti je anglescina blizu si preberi na fifa com pravila in kazni. realno terbej soditi pa se toga ne zgodi

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      24.10.2012 ob 11:00 ac gost

      ce se pa podveza m.sobota tak pametno dela se je sama vprekrsek odpelala.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      24.10.2012 ob 12:38 Chico gost

      GOST-AC. ČE BI SI DOBRO PREBRAL ČLENE DP NZS, BI VIDEL, DA SE LAHKO IZKLJUČI IN ŠE TO zelo HITRO. IMATE SREČO, DA JE PODČLEN, KI OMOGOČA POGOJNE KAZNI. ZATO TI NEJ TREBA ANGLEŠKI ZNATI, JE ZADOSTI SLOVENSKO, ČE SEVEDA OBVLADAŠ. PRAVILNIK IMAŠ NA INTERNETU, TAKO DA SAMO VTIPKAJ IN POGLEJ.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      24.10.2012 ob 12:47 post gost

      Kakšni fuzbaleri, takšna liga, takšni sodniki - vse je tou negi na iston (najnižjon) nivoje. Nemremo zaj v zadnjoj ligi zahtevati ka prijde sodit Skomina (samo zatou ka nešče zavolo fuzbala ide ob lastni nemoči v fizični obračun).

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      24.10.2012 ob 17:08 bmw gost

      ka vas je nej sram ka vsakoga tak šinflete, vsak naj pometi pred svojim pragom,pa te de znal ka k je, očitno pa provocerate z temi komentarji, zelo žalostno v našon prekmurji ka eden drugoga podjebavlemo namesto ka bi eni drugomi pomagali, ....................................

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      25.10.2012 ob 11:25 q7 gost

      chico ma ti si budala tejbe fejs to bolij ka v ligi ostenejo dokec do hoteli ka prv majo pa nega niksnega pogojna ti si nepismeni anglescina je te za tejbe fej v dalec kraj . boj ceden pa taksnoga ne objavljaj vec kame ze ocij bolijo da to moren citat,,,,,.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      25.10.2012 ob 11:46 Chico gost

      gost - q7 . Mene briga, če vas ven vržejo ali pa tudi nej. Nendre se morate tudi vi izživljati nad nekom... Takšno obnašanje ne spada na igrišče pa pika. Odločitev DK pa treba spoštovati. Naslednje leto te pa tak v najnižji ligi špilali s sebi primernimi moštvi. nzs.si/resouces/ ...... tam imajo pravilnik v slovenščini, kateri je edini veljavni v RS, zato se ne trudi v angleščini. Pa naj te oči preveč ne bolijo budala jedna ( ........ ) kdaj boš bral pravilnik. Še dobro ste jo odnesli s pogojno ...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      25.10.2012 ob 22:02 Zolti gost

      Dajte enjajte že enkrat. v zadnjih 5 letih je v 90% prekinjenih tekem sodelovala Roma. Samo oni so tak nikdar nej krivi nič. Zaščiteni so kak medvedi, pa še malo bole. Enostavna rešitev je za to. Nobeden klub nebi smel z njimi špilati. Pa te naj zmagajo vse tekme 3:0 pa naj so prvaki!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      25.10.2012 ob 22:12 Bakovčar gost

      Keri glupan je podpijso dogovor ka de se tekma še enkrat špilala. Mislim halo!!!! Pa ka se si tej čarni tak bogijte, ka ste blesavi. Tekma je bila prekinjena zaradi izpada romekov. Se pravi ka bi mogla biti registrirana z 3:0 za Bakovce. Dokler te se jim vsi v rit vlekli pa se jih bojali de to tak kak je zaj. Boug pomagaj!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      25.10.2012 ob 22:14 Bakovčar gost

      Smiljan Leandres; ka te je argentinec ali brazilec?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      25.10.2012 ob 23:34 AMH gost

      @gost-bla bla.. Ka pa tij senjaš?? meni tudi tvoj komentar zmaga ka neveš što je Marinko Šarekzi špilo je v ligi prvakov proti Lyoni ITD.. Marinko Šarkezi je iz Pušče pa je v ligi prvakov špilo za NK.MARIBOR. Malo se pozanimli pa te komenteraj ka si si samo sramoto napravo s ten komentaron.. Pa še nekaj tij očitno neveš fusbala špilat te neven ka sploj tu komenteraš če nemaš pojma o fusbali ka če bi špilo fusbal vsaj 1x na teden z kolegami 10min bi znal što je Marinko Šarekzi zdaj pa prej ka ti zmaga tisti komentar.. hhaha kmet zaostali. Takši kak je tej uporabnik bla bla.. takši rajši ne komentejrajte ka si samo sramoto delate s komentari ka se nekaj pametne delate te pa izpadnente kak najvecji norci vö.. Lp

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      25.10.2012 ob 23:40 bbb gost

      gost-Bakovčar: Španec je.. :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      26.10.2012 ob 16:11 q7+ gost

      zolti in buckovar poglente si tej rezultate pa kartone in uspehe nk roma pate lejko taksnoga pisete. nisce vas nede bujo nej se terbej bojati povej keri rom de so za taksnpga somarskoga kmeta sedet bojta cedna pa ne psi telko po romih ce njih nebi bilo nebi znali ka je nogomet pijtaj buroja kak tou bolij

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      26.10.2012 ob 21:01 Zolti gost

      LOL, največji uspeh romanov je ka tekmo kunčajo brez prekinitve. Daj ne bluzi

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      27.10.2012 ob 11:09 q7+1 gost

      te dista znate ka je uspeh sto je za muro spilo? romi in srbi slovenskoga kmete nigdi nej bilo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      27.10.2012 ob 16:43 bmw gost

      očitno da vam nikakor negre iz glave zakaj NK,Pušča ni izključena iz tekmovanja, niso bili toliko krivi kot je bil sodnik kriv, sedaj pa se malo postavite na njihovo mesto kaj delajo z Romi da se sodniki iživljajo in da se po gostilnah , ter gospod Čontala ki je zaposlen na benzinski črpalki , je povedal kako se skoraj vsi sodniki hvalijo da dajajo romskim klubom kartone, sedaj je to tudi vse posneto kako je še nagovarjal svojega sina k takemu sojenju, vendar stem so začeli polniti primanjklaj v sodniški organizaciji, saj tako ali tako od teh kazni za kaetone nimajo sodniki niti centa, vendar ko je primanjkljaj se mora ta luknja nekako polniti da bo negso lahko jemal. Pišem vam zato tako izjavo ker sodniška organizacija ter MNZ. opeharjajo klube in lažje plačujejo si vse storitve, premislite. ne da bi Rome ščitil vendar so se samo ščitili pred g.Čontalo, prosim vas da nedajate taki sovražni govorov na f. ter sami zopet počenjamo nestrpnost do poštenih romov. vem da bi radi vedeli gdo je to napisal pa vam bom ustregel z podatkom da sem velika oseba v NK. VERŽEJU IN BA BI VAS lahko bilo sram pisati take vragolije na f, lepo se imejte.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      28.10.2012 ob 10:26 bmw gost

      očitno ste vsi veseli da je NK.PUŠČAN , dobila take visoke kazni, vendar vas pozivam k strpnosti do romov, res je da vsi živimo v eni državi in smo vsi državljani Slovenije, tako da veste da kateri pišete na f.ste samo neki kreteni ,če ste pa že tako navreti pa ko srečate neke rome v Murski SobotI pa so za vas najboljši prijatelji, lepo je da spoštujete eni druge vendar prenehajte z tem sovražnim pisanjem na f. Poglejte na tekmi Gančani : Lipa so igralcu Gančan zlomili nogo koliko kartonov je bilo, hujše kot na tekmi Pušča : Bakovci in nikjer nobenih komentarjev, gospod Čontala je en dan prej sodil v Puconcih in ista pesem z njegovim sojenjem kar bi skoraj pripeljalo do incidenta , tako je slabo sodil da se ni upal po končani tekmi niti priti z slačilnice, saj je od sramote v slačilnici jokal ker je tekmo odsodil zelo slabo in vam povem še to da je imel kontrolo sojenja v Puconci in ni opravil sojenja za višjo ligo potem pa se na drugi dan iživlja na drugi tekmi ,zelo sramotno je vse to, gledalec iz Puconec,

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. gost
      28.10.2012 ob 13:50 Zolti gost

      Ka BMW, odloči se že če si iz Veržeja ali iz Puconec! Pujščo pa itak trbej ven ličiti

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.