https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: »Sanjska« razstava murskih baladnikov in romantikov v Murski Soboti

Murska Sobota, 26.10.2012 ob 16:00  

Sinoči so v murskosoboškem Mikk-u odprli razstavo murskih baladnikov in romantikov avtorja Denisa Cizarja.


Umetniški fotograf in avtor razstave z naslovom »Srečal sem jih v sanjah« Denis Cizar je razstavil portrete murskih baladnikov in romantikov:  Ferija Lainščka, Štefana Kardoša, Vlada Žabota, Vlada Kreslina, Milana Vincetiča, Marka Kočarja, Dušana Šarotarja ter Vlada Poredoša.

Avtor razstave Denis Cizar

Srečal jih je v sanjah

Portreti so svojevrstni, saj je avtor vsakega od naštetih uprizoril takega, kot ga sam dojema in na način, da vsaka fotografija pove zgodbo o posamezniku, na kar namiguje že skrivnosten naslov razstave »Srečal sem jih v sanjah«. Sicer je avtor rojen v Čakovcu in je bil pred ukvarjanjem z umetniško fotografijo novinarski fotograf.

Razstavo je slovesno odprla Simona Cizar, ki je predstavila avtorjevo delo, zbrane pa je nagovoril tudi predsednik Društva Argo, ki je organiziralo projekt Murske balade in romance, Feri Lainšček. Nekateri avtorji balad in romanc so se ob tej priložnosti tudi predstavili z branjem svojih prispevkov. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.10.2012 ob 21:10 pod pazduho bula gost

      če bi te vido Polanič kak uni fajn za svijo dujšo brez aska za 90 % ostalo prekmurskoga prebivalstva , ka 30 % niti za njij nevej , bi je tiral kak konje , končno pa tak ste nej sposobni , gospodarstvo vas sfinancejra , PA SOMO UŽIVAJTE , STARI PREKMURSKI DEDEKI SO TAKŠE ZGODBE ZNALI , ka se Froncek Lajščakov lejko še zvekšin kranščakon doj pokrije , Jouži pa naj si rajši pogledne , kak je zapravo soboto

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.