https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

NAGRADNA IGRA: Podarjamo dve vstopnici za tekmo rokometašev Pomurja

Murska Sobota, 26.10.2012  

Rokometaše Pomurja, ki so prejšnji vikend zabeležili prvo zmago v novi sezoni, to soboto v Murski Soboti čaka tekma proti rokometašem iz Nove Gorice.

 

Rokomeštai Pomurja po prvi zmagi v novi sezoni jutri toliko bolj optimistično pričakujejo novo preizkušnjo. V dvorani OŠ III v Murski Soboti jim bo nasproti stala ekipa iz Nove Gorice, ki ima trenutno enako število točk kot pomurski rokometaši. Trener Borut Vereš, ki je nedavno zamenjal Vlada Hebarja na trenerskem stolčku Pomurja, pričakuje napeto in borbeno tekmo.

"Odločala bo predvsem igra v obrambi, kajti obe ekipi dosegata in dobivata kar dosti golov, vendar drugega kot prva domača zmaga ne pride v poštev." 

Nov trener stavi na obrambo 

Vereš pravi, da je po prvi zmagi v novi sezoni vzdušje v ekipi odlično. "Igralci so končno strnili svoje glave in začenjajo delovati kot ekipa. Vsi se zavedamo, da je to le začetek in da bo treba še bolj zavzeto trenirati. Prav zaradi tega tudi pričakujem našo zmago v soboto." 

Vereš, ki je svojo prvo trenersko zmago dosegel prejšnji vikend v Ajdovščini, dodaja, da je, glede na to, da je bil sam nekoč vratar, njegov glavni adut igra v obrambi. "Ta mora biti agresivna ter zelo složna in s katero moramo prekiniti in onemogočiti čiste strele nasprotniku, v napadu pa s čim manj kompliciranja poiskati pravo rešitev za strel na gol. Za to pa je potrebno veliko treningov in res vsa pohvala igralcem, ki z veseljem in z željo po igri ter po zmagah prihajajo na treninge." 

Nagradna igra – podarjamo dve vstopnici za tekmo proti Novi Gorici 

V sodelovanju z RK Pomurje smo pripravili nagradno igro za jutrišnjo tekmo proti Novi Gorici. Tako bomo dvema srečnežema podarili vsakemu po eno vstopnico. 

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:

  • v nagradni igri lahko sodelujejo samo registrirani uporabniki portala Pomurec.com,
  • vsak uporabnik lahko sodeluje samo enkrat (eno uporabniško ime, en IP naslov),
  • upoštevani bodo samo odgovori, ki bodo poslani v spodnjih komentarji

Kam napišem odgovor?

Odgovor na nagradno vprašanje napišite spodaj v komentar pod novico.

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traja danes (petek, 26. 10.) do 20. ure. 

Nagrajenci bodo o načinu prevzema kart obveščeni po elektronski pošti danes po 20. uri.

Kje se registriram, če se še nisem?

V kolikor še niste registrirani na našem portalu, lahko to v manj kot eni minuti storite TUKAJ.

NAGRADNO VPRAŠANJE:

-   Ob kateri uri se začne jutrišnja tekma RK Pomurja proti Novi Gorici?

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. 19481340
      26.10.2012 ob 12:31 19481340

      Ob 19:00.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. denimb
      26.10.2012 ob 17:39 denimb

      ob 19.00

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.