https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Tuja krivda pri včerajšnji nesreči s smrtnim izidom izključena

Murska Sobota, 27.10.2012 ob 13:54  

Včeraj je prostoru za dostavo pri nakupovalnem centru BTC v Murski Soboti je pri raztovarjanju tovora prišlo do tragične nesreče, kjer je življenje izgubil 48-letni moški, policija pa je medtem že izključila možnost tuje krivde.

Z ogledom kraja delovne nezgode so policisti ugotovili, da je 48-letni voznik tovornega avtomobila okoli 14.30 ure v prodajalno trgovskega centra pripeljal blago. Pred razkladalnim prostorom je tovorno vozilo zaustavil, odprl dvižno rampo in zadnja vrata na tovornem vozilu. Z tovornim vozilom je zapeljal vzvratno do razkladalne rampe in izstopil iz vozila. Iz neznanega vzroka se je tovorni avtomobil premaknil vzvratno in voznika stisnil na kovinsko ograjo. Poškodbe so bile tako hude, da je voznik na kraju umrl.

Prve ugotovitve ogleda kažejo, da je tuja krivda izključena. Truplo pokojnega voznika je pregledal zdravnik, ki je odredil sanitarno obdukcijo. Na kraju so posredovali tudi gasilci, ki so odstranili tovorno vozilo. Policisti so za tovorno vozil odredili izredni tehnični pregled.

    Fotogalerija