https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Rock Partyzani segreli ozračje na Cankovi

Cankova, 28.10.2012 ob 10:00  

Slabo vreme ni pokvarilo nore zabave na Goričkem.

Na čarovniški vikend so čarovnice veselo čarale. Začarale so slabo vreme, za ljubitelje snega pa tudi snežinke. Vse to ni motilo zbranih na nori veselici pri bistroju Kuzma na Cankovi. Rock Partyzani, znani po dobrih žurih so takrat znova opravičili svoj sloves, saj so dvignili staro in mlado s hiti za vsako dušo in srce. Skupina Energy pa je vse zbrane segrela do vrelišča in jih zabavala še dolgo v noč.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.10.2012 ob 19:04 lizi gost

      VSTOPNINA SE JE PRET DESETEJMI LEJTI POBIRALA.TOTAL BLESAVO

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.