https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Alma Merklin z novo pesmijo Sama v mestu

29.10.2012 ob 17:56  

Mlada Pomurka Alma Meklin, ki jo je Slovenija spoznala na šovu X Factor, se od danes predstavlja z novo pesmijo Sama v mestu. To je njen drugi singel.

Po prvencu Vsaka minuta, je mlada Pomurka Alma Merklin izdala svoj drugi singel, ki nosi naslov Sama v mestu.

Avtorji besedila so Alma, njen brat Uroš in Tadej Karoli, avtor glasbe, aranžmaja in produkcije pa je Damjan Pančur, ki jo spremlja tudi na akustični in bas kitari ter poje back vokal. Druga back vokalistka je Neža Bračun - Nessy, na klavirju pa igra Dejan Berden.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.10.2012 ob 23:01 mujtra gost

      go alma! ;)

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.10.2012 ob 8:39 nike gost

      Punca osredotoči se na študij , ker to ni za poslušat...žal:( Lahko pa opaziš, da sploh nobeden ne pogleda tako temo na pomurcu kjer je novica bla bla bla izda neko novo pesem. Pesmi pač žal niso na nivoju

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.10.2012 ob 9:06 ;) gost

      Pesem ni za poslusat žal!!!!!

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.10.2012 ob 12:32 guitarman gost

      bravo! kot navadno spet sami "pozitivc"i in glasbeni eksperti! thumb down za take! glasba je vse kaj več od tega, kar nekateri mislijo, daje! ampak, to jerže stvar inteligence. pa me raztrgajte!!!

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.10.2012 ob 14:52 nike gost

      gost - guitarman Kak ljubitelj raznovrstne glasbe ti povem, da ta pesem ni nevem kako dobra. In tega mnenja se bo strinjalo 90% ljudi. Si pa verjetno kakšen prijatelj oz. sorodnik te punce in zato ti kritika ni všeč;) TAKE EASY MAN

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.10.2012 ob 15:53 guitarman gost

      nike, kot ljubitelj si še ne moreš jemati pravice in ocenjevati strokovno nekaj, kar ni tvoja domena. kvečemu lahko poveš, da ti ni všeč - in to je tudi vse. tudi če bi bil prijatelj ali sorodnik, to nima nobene zveze z mojim mnenjem. zame je pesem svetovna. tioliko! aja, pa medtem ko pišeš "strokovne " komentarje raje malo obnovi slovenski jezik!!! ("tega mnenja se bo strinjalo..." - kakšna povedna zveza pa je to? kitajska???

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.