https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Namesto nesreč tatvine

02.11.2012 ob 7:10  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo, pet kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, tri povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na dan svetih smo vozniki bili vzorni udeleženci v prometu, saj se zgodila le ena prometna nesreča z gmotno škodo in še ta zaradi nepravilnega premika na parkirišču. 

Na področju kriminalitete so obravnavali tri vlome in tatvini. Policisti PP Ljutomer so obravnavali tatvini mobilnih telefonov in sicer v Ljutomeru ter Banovcih. Tekom noči je neznani storilec vlomil v gostinski lokal v Veliki Polani in iz blagajne ukradel denar. V Lipi je neznanec na silo odprl pokrova rezervoarjev parkiranih avtobusov in ukradel za okoli 500 litrov dizelskega goriva. 

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Ob intervenciji policistov so se kršitelji pomirili in  s kršitvami prenehali. 

Za konec še obvestilo o meritvah hitrosti, ki jih bodo policisti tekom dneva opravljali na pomurski avtocesti. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.11.2012 ob 13:22 gost gost

      V trenutku bi se prekinile tatvine. Uvesti Šeriatsko pravo. Muslimani že vedo zakaj. Jojjj, bi bilo tri četrtine prebivalstva pohabljenega.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.11.2012 ob 18:58 marko gost

      "odnesel denar" klko 50€? od spricar lige se kaj doste ne da zasluzite!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.