https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Topič vrača žogico Poljšaku: Igralci so potrdili pogovore

Murska Sobota, 2.11.2012  

V Muri 05 so se odzvali na pomisleke FC Luke Koper, da naj predložijo dokaze o pogovorih z igralci ali se opravičijo. Predsednik Topič pojasnjuje, da je eden od trojice razgovore prijavil trenerju Bogatinovu, kasneje pa sta pogovore potrdila še preostala igralca. Zgodba naj bi bila s strani murskosoboškega kluba s tem zaključena.

"Kot smo pred nekaj dnevi zapisali v izjavi za javnost, je "domnevno FC Koper izkoristil trenutno nastalo situacijo in je preko sedaj že bivšega športnega direktorja, g. Celeca, navezal stike s tremi našimi igralci: Damjanom Boharjem, Nusmirom Fajičem in Eriko Janžo. Pravzaprav jih je g. Celec v svojem oziroma imenu FC Kopra nagovarjal, da naj zapustijo klub in se skupaj z njim pridružijo FC Kopru."

Pri tem se, kot je razbrati tudi iz navedka, nismo spuščali globje in raziskovali ali je g. Celec naredil to v svojem imenu oz. v imenu kluba FC Koper. To nas v tem trenutku niti ne zanima, saj nam ni namen, kot smo tudi zapisali, sprožati zakonske spore.

Vendar pa glede na odzive javnosti na zapisano izjavo, opažamo, da je izraženo ogromno dvomov o verodostojnosti izjave. Zato je potrebno, kljub temu, da se nismo hoteli spuščati v podrobosti, da podamo k izjavi še nekaj dopolnil.

Miroslav Topič 


Omenjeni razgovor med g. Igor Celecem in igralci, je namreč eden izmed igralcev prijavil trenerju g. Bogatinovu. Le-ta je potem opravil razgovor z vsemi tremi omenjenimi igralci, kateri so mu zadevo potrdili. Ker g. Bogatinov ni pristojen za sprejemanje odločitev v zvezi z tovrstnimi dogodki, je informacijo prenesel do mene. Po posvetu z ostalimi člani UO, smo sklenili, da je v interesu kluba, da s tem seznanimo javnost.

Vsekakor, smo zadevo objavili, ker hočemo, tako v tem primeru, kot tudi v bodočnosti, zaščititi klub kot celoto, kot tudi posamezne igralce. Nič več in nič manj. Še najmanj nam je interes manipulirati z javnostjo na tak način. Z Izvolitvijo novega UO in spremembo klubske organizacije, imamo namreč v klubu točno določene pristojnosti in odgovornosti. Tako je za športni del kluba (prihodi, odhodi, posoje ...) odgovoren g. Andre Geiling in se tovrstne zadeve koordinirajo izključno prek njega.

S tem je z naše strani ta zgodba zaključena.

Miroslav Topič

ND MURA 05, predsednik"

 

Preberite tudi:


V Kopru so ogorčeni nad namigovanji Topiča in zahtevajo dokaze ali opravičilo

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.11.2012 ob 9:58 celec 2 gost

      Celec de pa pravo,ka nej resan.Novinari prosim vas za en intervju z Celecom. Seveda,če je nej službeno odsoten.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.11.2012 ob 10:18 gost gost

      ka zdaj...Nizozemci so podpisali ali de to spet naslednji teden???

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.11.2012 ob 10:24 Ges gost

      Ko so lansko leto Muri ponujali Zorana Pavloviča, je Celec dejal, da je slednji slab igralec in da jih ne interesira. Kako lahko en funkcionar na takem nivou kluba, izjavi kaj tako nespametnega za igralca s tako tradicijo, kot je Zoki Pavlovič..? Tudi če trenutno ni bil v formi, si tega Celec nikakor nebi smel privoščiti in hvala bogu, da je končno odšel....

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.11.2012 ob 10:25 navijaški bumbar gost

      Nekak gnjesden bole vrvlen Topiče kak pa Celece. Nekak je pomojen Topiče nej vseeno za klub glede na to ka je tak dugo isko dobre investitore in zdaj jih je najšo,samo neven kak dugo de to oziroma če do sploj podpijsale glede na rezultate. Igralce mamo,komot za 2,3,4 mesto v 1. ligi samo trenera nega. Dokler se Bogatinov ne poslovi do rezultati takšni. Ovači pa to okoli Kopra mislin ka je vse rejsan zato ka Koperski klub neje glih vedno tak vse po zakoni delau! :)

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.11.2012 ob 10:38 eden gost

      vprašanje za Topiča: Kako to da zaposleni v vaši administraciji dobivajo plače redno in brez zamud, igralci pa letos še niso dobili plače na račun? Zakaj si zaposleni v administraciji zaslužijo redno, mesečno izplačevanje plač na račun, nogometaši pa ne? "Če je vojna naj je vojna za vse" pravi stari pregovor. Topič, zakaj dvojna merila? Da ne boste rekli da je to laž - imam pač dober vpogled v določene finančne podatke:-)

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.11.2012 ob 10:43 vprašaj gost

      Kak so nej dobili, bilo je povedano in potrjeno, ka so dobili vsaj 2 ali 3 tekoče plače??

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.11.2012 ob 10:52 eden gost

      topič , ge so plačane prispevke za igralce, ge so ostali dolgovi do igralcev, zakaj je blokiran račun , ce pa so drugi kupili klub, kateri imajo denar, kje so nagrade iz evrope, kje je denar iz evrope , koliko plač ste si vi ze nakazali , ....... sram te bodi lažnivec topičov

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.11.2012 ob 10:55 eden gost

      Naj nam Topič razloži kako poteka izplačevanje plač. Prepričan sem da bere ta forum zato bom neoglašanje Topiča na moja vprašanja razumel kot potrditev da imam prav:-)

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      02.11.2012 ob 10:58 aleks gost

      mene zanima , kelko novih sponzorov je klub dobil iz slovenije oz. prekmurja od gda so tujci kupili klub??

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      02.11.2012 ob 11:04 eden gost

      za lažje razumevanje - "gost-eden", ki je objavil post ob10:52 ni isti "gost-eden", ki je objavil dva posta in sicer ob 10:38 in 10:55. Prosim te da spremeniš nick saj je "gost-eden" že uporabljen.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      02.11.2012 ob 11:05 gost gost

      vejpa lansko cejlo sezono so odili okrog igralcev iz drugih klubov, pa so meli tudi podpisane pogodbe, pa nikoga nej zanimalo, aja g. Topič te ste se skrivali pred medijami san pozabo

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      02.11.2012 ob 11:17 evropa gost

      tisti, ka ste zdignoli roke za topiča, pa ste nej plačali niti centa, ite pa se zdaj obeste

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      02.11.2012 ob 11:26 burek gost

      Topič rejdno maš vodo v grli ali pa zatau, ka pa ne vupaš pred igralce zaradi dugov do njih in jih šceš zamoutiti ??

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      02.11.2012 ob 11:27 NIKE gost

      NIZOZEMCI SO PODPISALI????????????????????????????????? KA DE SE PALIK ZLAGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      02.11.2012 ob 11:42 eden 1 gost

      Pa kere igralec de njeme dau svojo odškodnino, vejpa evropske pejneze njim je odneso, zdaj jih je pa okrog prineso, bravo, znaš nas gledalce okrog prinašati

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      02.11.2012 ob 11:44 REALIST gost

      LJUDJE BOZJI PRVIC VSAK IMA SVOJE NAPAKE TAKO JIHN IMA TUDI MIRO IN TUDI VSI MI DRUGI,JE PA DEJSTVO CE NI NIZOZEMCEV NI VEC MURE IN S TEM KO SAMO SINFATE TOPICA MORAMO GLEDATI REALNO NA VSE SKUPAJ...KO GOVORIMO O DOLGIH MURE 05,SAJ JIH TUDI DRUGE FIRME IMAJO ,IN STEMI ITALIJANI JE ZE CAS DA LJUDJE TO POZABIJO,PAC NI USPELO IN TO JE TO...KOT NAJBOLJ POMEMBNO V MURI05 SE ISCEJO SAMO NAPAKE IN NAPAKE IN NIC DRUGEGA,NAMESTO DA BI Z OPTIMISTOM GLEDALI NA NIZOZEMCE,KI SO RESILNA BILKA ZA VSE SKUPAJ JIH SINFLEMO IN TO SE NAJBOLJ TISTI NA TEH FORUMIH KATERI STE MORALI Z MURE ODSTOPITI,KER NISTE NIC NAPRAVILI...JAZ IMAN MURO RAD V DOBREM IN SLABEN IN TAKO BI PRAVI NAVIJAC MORAL BITI,KATERI SINFLETE NASO MURO JE PAC NIMATE RADI IN SAMO CAKATE KDAJ BO PROPADLA IN CE SI PRAVI NAVIJAC BOS ZA MURO V DOBREM IN SLABEN....

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      02.11.2012 ob 11:53 hasan gost

      Zakoj dvojna merila, eni dobijo pejneze, drugi dobijo beeeeeee

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      02.11.2012 ob 12:03 EDEN 2 gost

      KA HASAN ZAKO NE PITAS DRUGE DIREKTORE CE SO DELAVCE DOBILI PLACE V DRUGIH FIRMAH,E STE PAMETNI SAMO NAPAKE IN NAPAKE ISCETE NE MOREM VERJETI KAKSEN NAROD SMO V TUN PREKMURJE...

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      02.11.2012 ob 12:05 aladarko gost

      REALIST tak je AJMO MURA !!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. copicar
      02.11.2012 ob 12:08 copicar

      Ajde ka se pa ge oglasin,ka te lejko še mene šinfali :-).Vidin ka ste prešteli izjavo in ka je istina ka je celec delo za hrbtom kluba,zato zdaj tu ne obračajte ploščo ampak povejte svoje mnenje o tem problemu.Plače,nagrade...je čista druga zgodba in 1000 x že napisana.Seveda ka se strinjam ka morejo igralci biti plačani,saj so si z svojo igrov v europi več kot zaslužili,upam da se bo to tudi uredilo ,če se še ni ?Ne vem pa zakaj samo napekate Topič pa Topič pa Topič,kot da je on edini krivec ker ni denarja,že večkrat dokazano,da so v klubu določene osebe delale za Topičevem hrbtu in zelo škodovale ugledu in finančno klubu,vendar vidim,da vas je dosti takih, ki v to ne verjamete,ali na žalost je tako.Žal mi je edino,zakaj Topič ni udaril po mizi že pred eni letom in jih natiral in dal vse v medije.Seveda se sedaj poraja vprašanje celecu ali ni to delal vse načrtno ,da bi na koncu on vse pokasiral in ne klub (fajič,boha...)zakaj ni prodal fajiča ?zakaj ni prodal nobenega igralca,čeprav je bilo dosti ponudb tudi za ostale ?Verjetno bi sedaj tudi finančno stanje kluba bilo malo drugačno kot je,ampak v tem našem klubu še nikoli ni bilo vse ok,saj so se vedno našli posamezniki in gledali samo za svoj žep.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      02.11.2012 ob 12:59 gost gost

      Žalostno je, ko se govori, da brez Topiča in Nizozemcev ne bi bilo kluba. Tou je laž. Topič ima podporo župana za izvajanje te politike in za situacijo morata župan in Topič prevzeti odgovornost. Nihče drugi. Ovi, ka so za njega glasovali, so tudi krivi za stanje v kateron je klub. Tisti, ka so bili zbrani okoli Frajmana in Puhana, pa so nej dobili prilike. Mogoče bi bilo te kaj načig. Mogoče jo še dobijo. Vupan, ka nej prepozno. Topič pa nede odstopo dokič ga podpira župan. Samo pitanje je zakoj je tak?????

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      02.11.2012 ob 12:59 manemoj gost

      Čopič nehaj se blamirat! Pogodba z Nizozemci je podpisana? So dolgovi do igralcev poravnani? So igralci dobili tekočo plačo? To so 3 vprašanja katera so trenutno pomembna, ne pa Topič ali Celec.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      02.11.2012 ob 13:03 frfa gost

      Te dva kateriva se toliko preseravata prek uličnih govoric naj sedeta skupaj pred novinarje in tam izjasnita kaj je res in kaj ni ? Ne pa da imata sistem baba slišala, baba rekla, baba šla.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      02.11.2012 ob 13:05 pes gost

      Brez topiča bi bila mura! brez Nizozemcov, pa tudi ampak morda še leto dni v sloveniji vsi športni klubi propadajo, v prekmurju je pa je še največja kriza, in denarja ni, nihče nebo daol 1ooo oa 5ooo evrov, to ni nič! če nebo tujega kapitala, pač mura največ 2 nogometna liga

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. copicar
      02.11.2012 ob 13:18 copicar

      gost - manemoj,če nebi bilo topiča pa bilo to vse urejeno ? gost - gost dobili bi priliko samo ka so nej dali nikšne predloge kak dale voditi klub.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. copicar
      02.11.2012 ob 13:43 copicar

      http://www.pomurje.si/aktualno/sport/podpis-pogodbe-ni-vprasljiv/ tu pa si še enkrat preštite što je kaj obečo

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      02.11.2012 ob 14:33 nekdo gost

      ITE RAJŠI SPAT,KA DEŽ IDE ZUNAJ!NEJ PA KA OSLARIJE PIŠETE. TU VEČ REDA NIKDAR NEDE,ČE DE ŠLO ŠE MALO TAK NAPREJ. VEJPA MALO SI POGLEDNETE LESTVICO-GE SMO!!PA ZDOJ MI POVEJTE,ŠTO BI DAL KAKŠEN EVRO ZA TAKŠEN KLUB IN TAKŠNO IGRO? ŠE MALO,PA DE SE ZGODILO KOK Z NAFTO-NEKAK DE ŠE TISTO POKASERO,KO JE ŠE OSTALO,IGRIŠČE PA NAJBOKŠE KA PANVITA PREVZEME.!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      02.11.2012 ob 14:41 fajko gost

      @gost - gost - Lažnivec bi bole prav bil tvoj vzdevek, Puhan pa Frajman sta nej mela nika in to popolnoma nika, nej programa nej penez nej nikoga za sebof ka bi pejneze mel. Pa Puhana je lejko nasredi riti sran, saj je pa bil v upravnon odbori, pa ka je napravo, kelko ge znan je glij on v velki meri krif ka je z Italijanami propadnolo, on je zajebo potovanje v Baku, on je dal Hlasteci pogodbo pa klub namočo za 10.000 €, pa te de on nekoga rešavo, manemoj!!

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      02.11.2012 ob 15:17 jesen gost

      žalostno, ka pijšete bedarije. prenehajte, pa ite delat, te pa je v prekmurje kriza, seveda, če pa ležite pred računalnikami cejli den, pa se vam možgane kisajo od nedela

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      02.11.2012 ob 16:49 gost gost

      bohar ne gre nikamor ker ima domotozje

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      02.11.2012 ob 16:56 PRAV MAŠ gost

      BRAVO, KERE JE TO NAPIJSO, FKRAJ OD RAČUNALNIKOV

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      02.11.2012 ob 19:30 pikipoki gost

      naj rajši povejo če so nizozemci podpisali al ka??????

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      02.11.2012 ob 20:21 NEKDO gost

      NIZOZEMCI SO PODPISALI,KA DE VSE ŠLO ČIM PRLEJ VRAGE...ČE NEJ,PA PREJ KA PRPELAJO NEKŠNE OKREPITVE ,GUČI SE KA BE NOJ PRIŠO INIESTA Z BARCELONE,PA IKER CASSILAS...........................................................................................! GROZA.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      02.11.2012 ob 20:32 KAR NEKDO gost

      MURA - SELJAČKI KLUB. ZOPET DOKAZANO.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      02.11.2012 ob 20:37 aha gost

      eden pa se ostali primerki penezi iz evrope do izplacani komaj drugo leto v zacetki naslednjih kvalifikacij... telko samo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      02.11.2012 ob 20:57 gost gost

      sploh ni problem ali Topič ali Celec - dejstvo je, da so ostali še neporavnani dolgovi iz sezone 2011/2012...super, če je nej vse kriv Topič, ampak dolg do igralcev in trenerjev je potrebno poravnati...tudi mi, ki smo zaposleni si želimo svoje plače...vsi, ki pa samo govorite zakaj se šinfa Topiča - a bi vi delali brez plačila??? Mislim, da ne in tudi vi bi v takem primeru šinfali svojega direktorja, predsednika....torej : 1. Ali je pogodba z Nizozemci podpisana? Zadnji datum 30.10.2012. Informacije o tem nima nihče...A se ponavlja zgodba z Italijani????? 2. Igralci so podpisali dogovor, da se dolg poravna v obrokih...žal ni bil izplačan še noben obrok.....spet LE LAŽI!!!!!!!

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      02.11.2012 ob 23:50 piksi gost

      Ta igralec si je lahko zmislil,ker pač ne trpi bivšega športnega direktorja,ali pa ,da se Bogatinu prikupi, ne zdi se mi fer od tega igralca,da bi šel v gostilno,potem pa to takoj govoril trenerju, mi smo takšnim rekli špec kahle,ali ritoliznik. Mogoče pa je Topičev ovaduh,ki dobi za to plačo.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      02.11.2012 ob 23:56 lili gost

      Na tem mestu prosimo,da se najde en novinar,ki bo imel toliko poguma,da bo raziskal zadevo glede podpisa pogodbe z NIZOZEMCI,ROK JE BIL 30.10.2012.,ker igralci spet niso dobili plač. Topič pa še naprej laže in preusmerja, na druge teme,ki niso pomembne. Naj se zadeva razišče sedaj,da potem spet ne bo prepozno.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. copicar
      03.11.2012 ob 8:07 copicar

      gost - piksi ha ha ha verjetno si pijan(23.50h) ka takšne norosti pišeš,se pravi bohar,janža in fajič se morejo treneru v rit vlejčti ali pa si se izmisliti ?

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      03.11.2012 ob 9:51 piksi gost

      Gost -copicar, s tabo jaz sploh ne komentiram,ker si brez vežneš,tebe ne skrbijo igralci,ampak tvoja r...,ti manipuliraš z imeni isto kot Topič,.kar je skrajno neokusno,kdo je to povedal, ČE JE TO RES je za mene špeckahla, lahko bi bil srečen, da bi imel iti možnost k Kopru bi vsaj dobil plačo,MOJE MNENJE,da ne bo pomote.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. prekmurjerepublika
      03.11.2012 ob 10:30 prekmurjerepublika

      Samo v razmislek vsen: Šimunđa je brez kluba osto, tak ka vupan ka delajo na ton, ka ga nazaj prpelajo, ker on je naša zadnja rešitev za boukše nogomet in mesto na lestvice!!! Topiča pa nizozemce pa 100x rajše podpren kak pa Frajmana, celeca in kompanijo, kera se je že izkazala za katastrofalno.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      03.11.2012 ob 11:13 tulipan gost

      Šimundža je lepo prek noči spzdil, tak ka naj samo ostane doma. Pride zdaj trener iz Holandije.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      03.11.2012 ob 11:30 Mura gost

      ŠIMUNDŽA MORE NAZAJ PRITE!! Ka tej bogatinov nema pojma od nogometa, on nemre vodete SELO nej pa MURO, sicer pa vutro je nerealno pričakovate zmago nad Kopron, glede na tau kak zadnje čase špilajo. Taka če slučajno vutro Mura zgibij pa Bogatinova nedo lučele te neven po kakšnoj logike je lejko dale trener. ŠIMUDŽA V MURO!!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      03.11.2012 ob 13:05 rrr gost

      ŠIMUNDŽA bo v spomladanskem delu sezone vodil koper, kar je tudi že bolj ali manj dogovorjeno! Stem namenom, bo jutri obiskaol tekmo mure in kopra

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      03.11.2012 ob 13:18 prekmurjerepublika 2 gost

      Šimundza bi šau v muro, ce bi se topič obeso, baje vutro pride pijtat ge so njegvi pejneze , ker se njeme topič ne javlja na telefon, ka njime je obljubo od evropskih pejnez , kere je po pomoti verjetno nakazo sebi . Tej trener je topiča spozno, tak ka vutro de zanimivo

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      03.11.2012 ob 13:25 trener gost

      kak boš topič podpro, vejpa klub je odal , pa on je v klube zatau, ka ga v njegvi stroki bog noče, v klube pa san nevej ka dela,

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      03.11.2012 ob 14:06 domači gost

      Nega pejnez za tiste šteri so enostavno zbrisali iz kluba. Te bi že Cifri morali dati kakših sto jurjov, ka jih je tak daleč v Evropi pripelo.Bogatinof pa prišo pa včasih ena velka nula. Pa še neka nej jasno, igrači so Murini , Topičovi ali Celecovi ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      03.11.2012 ob 14:31 isto sranje gost

      PA KA TELKO SERETE Z TEN SIMUNDŽO??? Vejpa zdaj je v Avstriji pa en velki drek tan naredo!!!! BOGATINOV ALI SIMUNDŽA ENO IN ENAKO SRANJE PRI TAKŠON KADRI IGRALCEV. LEJKO PRIDE NEVEN ŠTO PA DE ENAKO. Je pa Bogatinov malo pretiravo z svojimi komentari zaradi katerih je tudi daubo kazen. Tak se pač rejsan ne guči!!!!!!!! ZARADI TOGA BI PA MOGO LETETI IZ KLUBA!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      03.11.2012 ob 14:58 gost gost

      kdo je topić'?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      03.11.2012 ob 17:29 mura gost

      BOGATINOV ALI SIMUNDŽA ENO IN ENAKO SRANJE PRI TAKŠON KADRI IGRALCEV ??? halo, što je pa lane z isten igralsken kadron osvojo 3. mesto???? tij se že premalo razmeš v fuzbal! Što je uveljavo Horavata, Lotriča, Bohara, Janžo?? Bogatinov je enoga mladoga igralca nej uveljavo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. prijatelj
      05.11.2012 ob 17:23 prijatelj

      topic je izjavo ka so tej trije igralci pravli ka jih je g. celec nagucavo glede kopra,tak so mogli povedeti ka ce nej nedo vec v MURI,tou tak nedo!CELEC JE NEJ PRIPELO NEJ ITALIANOV NEJ NIZOZEMCOV JE PA NAPRAVO EKIPO KATERA JE PUSTILA PECAT, IGRALCI KI SO ZASLUZNI PA DO MOGLI ITI S KLUBA KA DO SPILALI TOPIC IN COMPANI.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.