https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Neža je nova ambasadorka slovenskih vin

03.11.2012 ob 17:00  

Med petimi kandidatkami, ki so se prijavile na poseben natečaj in prihajajo iz treh vinorodnih dežel (Podravje, Posavje, Primorje), je bila prav Neža tista, ki je s svojo lepoto in splošnim znanjem vinogradništva in vinarstva v Sloveniji, ponudbe in postrežbe vina ter javnega nastopanja v slovenskem in tujem jeziku navdušila organizatorje.

Neža Pavlič, bodoča pravnica iz Dobrneža pri Slovenskih Konjicah bo tako januarja 2013 tudi uradno okronana za 17. vinsko kraljico Slovenije. Krono ji bo predala trenutna Vinska kraljica Martina Baškovič.

Vinska kraljica Slovenije je projekt Pomurskega sejma iz Gornje Radgone s katerim želijo združiti znanje o vinogradništvu in vinarstvu z znanjem o vinu in vinski kulturi, oboje pa povezati v zgodbo o promociji Slovenije kot prepoznavne vinorodne dežele. 

Foto: splet

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.