https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Vlado Kreslin nastopil v Žižkih

Žižki, 04.11.2012 ob 9:15  

Okrepčevalnica Žabjek iz Žižkov je včeraj praznovala svojo 20. obletnico. Ob dobri pijači in jedači so obiskovalce zabavali Kvintet Aeternum, Vlado Kreslin in Ansambel bratov Avbreht.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.11.2012 ob 12:43 zip gost

      Slovenske narodne noše v Prekmurji?? Opa..saj ne morem verjeti... Bravo, organizatorji..

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Bajs01
      04.11.2012 ob 16:23 Bajs01

      Seveda si mislil gorenjske noše. Poleg teka like

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.11.2012 ob 22:41 mh gost

      Gorenjsko narodno nošo nosi narodnozabavni ansambel in ne predstavlja Prekmurja, oz. je samo en član Prekmurec. Sicer pa si ansambli te zvrsti večinoma nadenejo gorenjske noše. Jaz v tem ne vidim problema. Malo si se prenaglil, zip :) Pa še to; prekmurskih noš je toliko, da se jin ne da našteti. Skoraj vsaka vas ima svojo, Makarovičeva jih odlično raziskuje. Žabjeku pa vse čestitke in pohvale!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.