https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Štrkova noč napolnila ljutomersko dvorano

Ljutomer, 04.11.2012 ob 15:10  

Včeraj so se v športni dvorani ŠIC Ljutomer ob zvokih narodno zabavne glasbe ter skečih mame Manke zabavali številni obiskovalci, ki so napolnili ljutomersko dvorano.


V dvorani so namreč prvič pripravili Štrkovo noč, narodno-zabavno prireditev, na kateri so nastopili Ansambel Štrk, Igor in zlati zvoki, Alfi Nipič, Fantje s Praprotna, Ansambel Stanka Petriča, Malibu, Gadi, Prleški kvintet, Mladih 5 in legenda prleške glasbene scene Alojz Grnjak. Program je povezoval Domen Hren, dodatno pa ga je popestrila mama Manka, ki je poskrbela za dobro voljo in smeh.

Prireditev je trajala več kot štiri ure, glede na številčnost publike in odzive obiskovalcev, pa nas prihodnje leto zagotovo čaka 2. Štrkova noč.

FOTO: Ansambel Štrk

FOTO: Prleški kvintet

FOTO: Igor in zlati zvoki ter Fantje s Praprotna

Več fotografij najdete v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.