https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Delitev točk med Gradom in Odranci

Grad, 5.11.2012  

Prekmurski derbi 3. SNL - vzhod pri Gradu na Goričkem se je pred 350 gledalci končal brez zmagovalca.

Grad : Odranci    1:1 (0:0)

Gledalcev: 350

Strelci: 0:1 Tkalec J.(54), 1: Ribaš S.(89)

Grad: Klemenčič, Krauthaker, Kumer, Furek, Rogač, Banfi, Sajko, Ribaš, Belna, Zajc (Čontala D.), Vrabelj

Odranci: Gonc M., Mlinarič, Žnidarič, Raduha, Matjašec (Duh), Tompa, Jerebic, Žerdin, Tkalec, Graj (Vori), Balažic (Gonc J.)

Prvi polčas smo spremljali dokaj enakovredno predstavo, več od igre so vendarle imeli domačini, resnih priložnosti v prvem delu ni bilo. V drugem polčasu smo spremljali zelo živčno tekmo. Povesti so uspeli gostje iz Odranec. Po dolgi podaji Jerebica je v hitri akciji v 54. minute Odrančarje v vodstvo povedel Tkalec.

Domačini so sredi drugega dela po prostem strelu Sabina z 20 metrov stresli tudi prečnik. Drugi polčas je zaznamovalo tudi veliko število rumenih kartonov. Sojenje je naletelo na bučno negodovanje številnih gledalcev. Strelec zadetka Tkalec je v 81. minuti prejel tudi rdeči kartonov, Odranska deseterica pa ni uspela zadržati vodstva do konca srečanja, saj je Ribaš v 89. minuti po predložku z desne strani izenačil, obe moštvi sta se tako morali zadovoljiti s točko.

Tekst: Dejan Čurič

 

Foto: Sašo Horvat

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.