https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KOŠARKA

FOTO: Mladinke ŽKK Pomurje v četrtem krogu premagale Panter Ilirijo

Murska Sobota, 6.11.2012  

V nedeljo so v četrtem krogu slovenske košarkarske lige za mladinke košarkarice Pomurja gostile ekipo iz Ljubljane, Panter Ilirijo. Pomurke so na tekmi pokazale borbenost in odlično pripravljenost, kar se je obrestovalo z zmago na domačih tleh.

Rezultat:

ŽKK Pomurje : ŽKD Panter Ilirija 68:56 (27:13, 13:9, 12:18, 16:16)

Strelke Pomurje: Ambruš, Slivnjek 8 (0:2), Šuklar, Kerčmar 19 (0:1) /1x3/, Horvat 2, Juteršnik 20 (2:2), /4x3/, Pirš, Štihec 10 (4:4), Rebrica 9 (5:8)

Ob koncu tekme je zadovoljen trener mladink, Davorin Pok dejal: "Prvo četrtino smo dobili z visoko razliko trinajstih točk, saj smo igrali izjemno v obrambi in še boljše v napadu. Tudi drugo četrtino smo odigrali izjemno v obrambi, v napadu pa se nam je malenkost zaustavilo. Tako smo na odmor odšli z lepo razliko osemnajstih točk. Drugi polčas je bil precej izenačen, tako, da smo tekmo pripeljali dokaj mirno do konca. Pri gostjah je izstopala predvsem Ela Mičunovič, katera je zadela 5 trojk in nam s tem povzročala kar nekaj težav. V naši ekipi sta točkovno najbolj izstopali Urška Juteršnik (4 trojke) in Tina Kerčmar (1 trojka)."


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.