https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

Vrečar okrepil rokometaše Pomurja

16.11.2012  

Upravni odbor rokometnega kluba Pomurje je bil v zadnjem tednu zelo  aktiven. Po uradnem imenovanju Boruta Vereša za trenerja članske ekipe v začetku tedna, so se dogovorili za odmevno okrepitev v igralskem kadru. 


Dogovorili so se z 29-letnim Sašom Vrečarjem, sedaj že bivšim igralcem Radgone.  Sašo Vrečar velja za enega boljših igralcev v 2. državni rokometni ligi. V dosedanjih 8. krogih je za Radgono dosegel 42 zadetkov. Od tega jih je 5 dosegel tudi v 4. krogu proti novim soigralcem iz ekipe Pomurja in bil pomemben člen za zmago Radgone v Murski Soboti.V letošnji in pretekli sezoni je bil Vrečar igralec Radgone (v lanski sezoni je bil 3 strelec prvenstva s 147 goli), pred tem pa je bil pet sezon igralec Maribora, kjer je na 136 tekmah dosegel 264 golov. 

Vrečar je včeraj že treniral z novimi soigralci in bo po zatrjevanju vodstva RK Pomurje velika okrepitev na položaju srednjega zunanjega igralca. 

Zaradi administrativnih zapletov v soboto še ne bo nastopil za ekipo Pomurja, ko v goste prihaja prvouvrščena ekipa Loke 2012. Tekma bo v soboto 17.11.2012 ob 19.00 v športni dovrani OŠ III v Murski Soboti.

    Komentarji

    1. tino1
      16.11.2012 ob 13:01 tino1

      PRPELJITE SE ZINKOVICA IZRADGONE

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.11.2012 ob 13:18 wa65rd gost

      takak sen reka zadnič ka do okrepitve prišle iz radgone.. po prihode vrečara je fejst verjetno ka še pride ker iz radgonskega kluba

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.03.2013 ob 19:45 gost - pomurje gost

      Prišel je še David Petraš. Zelo dober igralec .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.