https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policija intervenirala na Pušči, štirje poškodovani

20.11.2012 ob 7:33  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, dvanajst kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, povoženje divjadi in štiri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

V vseh obravnavanih prometnih nesrečah je nastala materialna škoda. 

S področja kriminalitete so obravnavali pet tatvin, vlom in dve poškodovanji tuje stvari. V Apačah je neznani storilec  vlomil v športni objekt. Na območju Murske Sobote obravnavana tatvina goriva, tatvina ženske torbice in tatvina  torbice iz pakiranega osebnega avtomobila. V Lendavi obravnavana tatvina v trgovini, v Podgradu pa tatvina električnih stikal. Na območju Murske Sobote in Gornjih Petrovec obravnavani poškodbi osebnih avtomobilov. 

Javni red in mir je bil kršen šestkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Okrog 17.30 ure je več policijskih patrulj zaradi večje kršitve javnega reda in miru interveniralo v naselju Pušča.  Dva kršitelja in policist so pri tem utrpeli lahke telesne poškodbe. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti zoper štiri osebe podali kazenske ovadbe. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju celotne PU Murska Sobota.