https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Nino in Urška odlična na plesnem tekmovanju na Dunaju

Dunaj, 21.11.2012  

Nino Kleindienst in Urška Bencak sta na enem od največjih mednarodnih plesnih turnirjev zasedla odlično peto mesto.


Konec prejšnjega tedna je na Dunaju potekal eden največjih mednarodnih plesnih turnirjev na svetu. Tekmovalo je 3000 plesalcev iz 52 držav. Omenjenega tekmovanja sta se udeležila tudi dva plesna para plesnega kluba Urška iz Murske Sobote in sicer Grega Gregorinčič in Sara Sršen ter Nino Kleindienst in Urška Bencak. Plesna para sta tekmovala v kategoriji mladinci, kjer je bilo prijavljeni 88 parov iz celega sveta. Grega je s plesalko zasedel 48 mesto. Nino pa je z Urško uvrstil v veliki finale, kjer sta si priplesala peto mesto.

Tudi njihova trenerja Kristijan Burazer in Martina Plohl sta tekmovala v kategoriji članov, kjer je bilo prijavljenih 258 plesnih parov. Pristala sta na 17. mestu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.