https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Geza z Zaigrajmo in zapojmo po domače znova napolnil soboško telovadnico

Murska Sobota, 24.11.2012 ob 9:30  

Včeraj se je v dvorani OŠ III odvijala prireditev Zaigrajmo in zapojmo po domače. Nastopilo je več kot dvajset izvajalcev, dvorana je bila polna, poleg tega pa je dogajanje s svojim humorjem popestril voditelj "Geza".

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.11.2012 ob 13:45 gost gost

      Kruha in iger..na žalost, prieditev ni imela humanitarnega namena..ali pa?..Tako kot Vsa Slovenija, bi tudi Prekmurci lahko nekaj prispevali pri letošnji tako množični in tragični poplavi, kjer je na tisoče ljudi ostalo praktično brez vsega.

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.11.2012 ob 14:17 Gost gost

      gost - gost:Tudi Vsa Slovenija bi lahko že pred časom pomagala Prekmurju in ljudem, ki so ostali brez prigaranih mesečnih plačil, v enem izmed evropskih tekstilnih velikanov in posledično bi lahko potem tudi ti naši ljudje pomagali tisočim ljudem, ki so pred nedavnim ostali brez vsega.

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.11.2012 ob 15:23 n gost

      Primerjati poplavo, kjer ostaneš brez vsega z izgubo službe, je najmanj kar lahko rečeš:Bebasto!

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.11.2012 ob 15:27 goga gost

      @-Gost, a si že kdaj spal na golih mokrit tleh, na starem istrošenem jogiju podarjenem od Rdečega križa? če nisi, potem prosim..se vzdrži neumnim komentarjem. l.p.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.11.2012 ob 17:07 nk gost

      tudi če ostaneš brez službe in še zraven partner brez službe si tudi brez vsega spiš brez jogija pa še lačen

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.11.2012 ob 17:17 geza gost

      kdo je to ????

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.11.2012 ob 23:15 gost gost

      Vi pa takoj črnogledost in poplave. V poplavah si je marsikdo malo sam kriv, nekaj pa lokalni urbanisti, ki ne spoštujejo naravnih zakonitosti. Hudo je, če ti poplavi. Nimajo pa vsi enake škode. Večina bo še vedno lahko bivala v svojih objektih. Seveda bo treba kaj malega postoriti. Če pa ostaneš brez službe in v Prekmurju se je dogajalo, da sta ostala večkrat tudi oba in nimaš kaj za jesti pa je še huje. Nimaš dohodka in ti lastnik stanovanja grozi, da te vrže na cesto. Huje, kot poplava! Sicer pa kaj bi o tem. Glavno, da so se ljudje imeli fajn. Geza je CAR !

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.11.2012 ob 0:36 BW gost

      gost - gost:Tudi Vsa Slovenija bi lahko že pred časom pomagala Prekmurju in ljudem, ki so ostali brez prigaranih mesečnih plačil, v enem izmed evropskih tekstilnih velikanov in posledično bi lahko potem tudi ti naši ljudje pomagali tisočim ljudem, ki so pred nedavnim ostali brez vsega. NEBI VEČ O ALA TOVARNI MURI(MURSKA SOBOTA)... VSI SO JEMALI SVOJ DELEZ ZATO PA JE TOVARNA ŠLA PO GOBE .

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      25.11.2012 ob 19:23 jožica gost

      vejpa smo pomagali če je nej od prireditve šlo nika vkraj mislin ka je tudi dosta Prekmurcof zvalo po telefoni za pomoč poplavljenim se mi pa zdi neokusno ka se štukata tu zdaj zakoj so oni nej nan nemo mi njin vupan ka so takšna mnenja bole osamljena .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.11.2012 ob 21:12 v tujini z srcem doma gost

      GOGA PA GOST : zakoj se placa davek ? zatou ka se vse pokrije stroske v vec namenske zadeve to pa je bil drüge namen : ka se malo clovek razvredi : UDRI BRIGU NA VESELJE PA CE GLI MO JELI VSAK DEN SAMO ZELJE ; GLAVNO KA MO ZDRAVI PA VESEJLI _____ no Q : goga ka ti ges pomixseram moj dogodek zalosten ! meu sam slüzbo - z partnerko sva takrat mela 2 pa pou lejtnoga sina zdaj je ze 14 ! in takrat zaradi druzinske stiske je prislo do nesoglasja pa san si mogeu odijt, biu sam v eni bajti zacasno - BREZ VODEJ- BREZ KOPALNICE- BREZ ELEKTRIKE- SAMO ENA LESENA BAJTA ; LEJKO BI SE PRIMEJALO Z HLEV .. ( pa sam delo drzavno slüzbo ! in sem zaprosil na uradne ustanove naj nekak mi pomorejo nek nacin in dau vlogo za stanovanje in ka sam doubo odgovor ==== POCAKAJ DOKEC SE DAJO VLOGE IN CE PRIDES NA VRSTO PO OCEJNI !---- jah DAU SPORAZUMNI ODPOUVED DRUGE MOZNOSTI NEJ BILO, IN CAO AMORE SLOVENIJA! ALI ITAK DOMOTOZJE OSTANE SO BILI TÜDI LEJPI CAJTI; VSE POVSEJDE JE FAJN ALI DOMA JE NAJEPSE NO DRZAVA SE SE ZEZA JA JA : evropa se zeza GEZA LE TAK VESELO DALE SPREMJAMO TE TÜDE IZ TUJINE PO SPLETNI STRANI : BAR TI NAS SPRAVIS V DOBRO VOLJO IN ZALOST NAM SPREMENIS V SMEH.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      28.11.2012 ob 10:30 ka mi gor visij tou mi doj spadne: ka bi naj tou bilou ?? gost

      @gost v. v tuji dobro si njim skujo toplo juho praf si tou vse napijso zdaj si njim zapro usta vsem !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.