https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Pucončanke pripravile pravi odbojkarski derbi

Murska Sobota, 25.11.2012  

Včeraj se je v telovadnici Ekonomske šole odvijalo 8. kolo v 1.DOL za ženske med ekipama ŽOK Kema Puconci in UOK Vital Ljubljana. Pucončanke so tokrat prikazale pravo predstavo igre, in tako zmagale vse tri nize. Čeprav so pucončanke zmagale s 3:0 so jim odbojkarice iz Ljubljane dihale za ovratnik skozi vso tekmo.

Kema Puconci : UOK Vital Ljubljana     3:0

(26-24, 25-19, 25-21)

Pri domačinkah so se izkazale Tamara Borko 19 točk, ter Vanja Vidonja in Tjaša Frumen 9 točk. Pri gosteh pa Tamara Kmezić 13 točk in Lana Ščuka 12 točk.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.11.2012 ob 11:24 Karči gost

      Čestitam!!! Včeraj pa je bilo res lepo videti borbenost in seveda zmago. Posebej lepi so bili zaključki, torej v najkritičnejših trenutkih. Ko gre eni, gre vsem. Tudi navijanje je bil včeraj na nivoju. Čestitke Duleju za RD!!! Če bi imel RD večkrat na leto, bi ... :))

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.11.2012 ob 13:46 Dule gost

      Karči, hvala lepa. V bodoče bomo tekme pripravili na kakšne osebne praznike, pa bo še več točk. Res je bilo včeraj lepo gledati naša dekleta. Hvala jim. Gremo naprej.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.