https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Panvita Pomgrad in Kema Puconci izpadli iz pokala

29.11.2012  

Včeraj so povratni tekmi četrtfinala pokala odigrali odbojkarji Panvite Pomgrada in odbojkarice Keme Puconec, oboji so doživeli še drugi poraz in se niso uvrstili na finalni turnir.

Salonit Anhovo : Panvita Pomgrad     3:2

(25:19, 25:17, 24:26, 28:30, 15:13)

Odbojkarji Panvite Pomgrada so na gostovanje v Kanal ob Soči potovali z zaostankom 1:3, že po dveh setih, ki ju je dobil Salonit, pa je kazalo, da večjih možnosti za uspeh Pomurci nimajo.

Tudi v tretjem nizu so sprva zaostajali, a jim je uspel preobrat in so ga dobili. Četrti niz je bil dokaj izenačen, sreča pa se je ob koncu nasmehnila Panviti Pomgrad. V tako imenovanem zlatem so murskosoboški odbojkarji storili preveč napak, da bi lahko računali na dobljen niz. Na finalni pokalni turnir so se z dvema zmagama tako povsem zasluženo uvrstili odbojkarji Salonita.

 

Kema Puconci : Nova KBM Branik     1:3

(21:25, 22:25, 25:23, 19:25)

Tudi odbojkarice Keme Puconec so na prvi tekmi izgubile z 1:3, toda prednost domačega terena proti sicer aktualnim državnim prvakinjam je dajala določeno upanje.

Mariborčanke so upravičile vlogo favorita in dobile uvodna dva niza, tretjega pa so tesno zmagale Pomurke. Prvakinje niso dovolile nikakšnega presenečenja in so zadnji niz dobile gladko s šestimi točkami razlike.

FOTO: Arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.