https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nova kolesarska steza med Beltinci in Melinci že pred zimo

30.11.2012 ob 7:30  

Med Beltinci in Melinci v teh dneh poteka izgradnja še zadnjega dela kolesarske steze.


Steza med obema naseljema je dolga 3100 metrov, trenutno pa gradijo zadnji del steze, in sicer ob regionalni cesti Beltinci – Bistrica, od konca naselja Beltinci do križišča, kjer se zavije za Melince, nov pa bo tudi kolesarski most čez potok Dobel. Kot so sporočili z Občine Beltinci, bodo dela na 1250 metrov dolgem odseku končana predvidoma do 15. decembra, vrednost del pa znaša 165.000 evrov.

Med šestimi prispelimi ponudbami je Občina Beltinci naročilo kot najcenejšemu ponudniku oddala podjetju AGM Zemljak iz Cvena.

Lansko leto je bilo narejenih 1100 metrov steze, 750 metrov pa so zgradili že pred štirimi leti. Vrednost celotne investicije z odkupi zemljišč in projekti znaša nekaj manj kot 400 tisoč evrov, financirana pa je iz sredstev Zakona o financiranju občin.

Del kolesarske steze bo tudi novozgrajeni kolesarski most.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.12.2012 ob 10:30 meterska graba gost

      Naj mi nešče prosin razloži ZAKOJ so med stezo in cesto 1,5 m globoke grabe? Zato ka se ležej buješ kda priletiš v tisti beton keri je na vsakih par metrov med cesto in stezo? Steza med Bratonci in Dokežovji nema niti ene grabe. Pa či se malo pelaš okrog vidiš ka toga nega nikdi! To kopanje je samo dodaten strošek, pa naj nišče ne pravi ka je to zaradi odtekanja vode in podobne klobasarije!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.