https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Prireditev Praznujmo skupaj v Lendavi

Lendava, 01.12.2012 ob 9:00  

Včeraj je v Lendavi potekala prireditev Praznujmo skupaj. Na prireditvi so se predstavile skupine iz upravne enote Lendava, ki so se na srečanjih JSKD OI Lendava v letu 2012 uvrstile na regijska in državna srečanja ali pa so dosegle druge pomembne uspehe.


Včeraj so se tako na odru Gledališke in koncertne dvorane v Lendavi predstavili Prekmurska folklorna skupina FD Prekmurje Lendava, plesna skupina Navihančki iz Vrtca Lendava DE II Lendava, Komorni pevski zbor Vita, Madžarska otroška FS Poskočne noge iz Vrtca Lendava, Ljudski pevci KD Jószef Attila Kapca, Ljudske pevke KD »Fran Saleški Finžgar« Žižki in pevski zbor Nimam časa DU Lendava.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.12.2012 ob 20:46 Ł gost

      Lendava metropola.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.