https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Modna revija Sanje Veličkovič v Murski Soboti

Murska Sobota, 03.12.2012 ob 11:37  

 V okviru konference PAZU, ki je potekala v Hotelu Zvezda v Murski Soboti, je bila predstavljena modna revija oblikovalke Sanje Veličkovič.

Modna oblikovalka Sanja Veličkovič se je na podlagi sodelovanja s pomursko doktorico znanosti, članico PAZU, dr. Danielo Zavec Pavlinič, predstavila na konferenci PAZU. Na reviji, ki je trajala debelo uro, so bile predstavljene zanimive in nosljive kreacije.

Ima atelje na Ptuju

Ptujska modna oblikovalka Sanja Veličkovič, ki ima tudi  svoj razstavno modni atelje. Sam atelje je svoja vrata odprl septembra 2009, vendar njeno ustvarjalno in kreativno delo sega daleč nazaj. Ob vsakoletnih modnih revijah se pojavlja tudi kot oblikovalka oblek na različnih lepotnih izborih kot sta Miss Universe in Femme Fatale. Njeno kreacijo je nosila tudi slovenska vinska kraljica Svetlana Širec. Junija 2011 se je prvič predstavila tudi izven meja naše dežele, in sicer v New Yorku. Tam je imela uspešno razstavo in modno revijo.

Moda po moje 

Modna oblikovalka je povedala, da je pri oblačilu najprej treba vedeti, za kakšno priložnost ga potrebujemo, da osnovna forma oblačila ustreza našemu karakterju in postavi, da vsekakor pri izbiri novega kosa oblačila razmislimo tudi o oblačilih, ki jih že imamo v omari – torej o možnih kombinacijah, o primernem obuvalu, torbici, pasu, šalu, pozimi plašču in rokavicah, mogoče tudi o kakšnem pokrivalu.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija