https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Urška Bencak in Nino Kleindienst premagala vso svetovno elito

Maribor, 11.12.2012  

Minuli vikend je v evropski prestolnici kulture v Mariboru potekalo 14. mednarodno plesno tekmovanje in letos prvič najvišjega ranga t.i. WORLD OPEN. Tekmovanja so se udeležili trije plesni pari iz Plesnega kluba Urška iz Murske Sobote, ter dosegli solidne rezultate, Urška Bencak in Nino Kleindienst pa sta celo zmagala.

Plesno tekmovanje najvišjega ranga, ki je prvič letos potekalo v Mariboru, zahteva določeno število tekmovalcev in še več tujih sodnikov. Dobitniki točk pa povečano kvoto število skupnih točk. Tako je na plesnem turnirju latinoameriških in standardnih plesih tekmovalo več kot 500 plesnih parov iz 30-ih držav. Tekmovanja so se udeležili tudi trije plesni pari iz Plesnega kluba Urška iz Murske Sobote v kategoriji mladinci, v kateri je tekmovalo 44 plesnih parov iz cele Evrope.

Vsi trije pari so se v močni konkurenci prebili vse od šestnajstino finala do polfinala, tako sta na 12. mestu pristala Maša Bencak in Žan Vrhovski, na 9 mestu sta pristala Sara Sršen in Grega Gregorinčič, največ razloga za zadovoljstvo pa sta imela Urška Bencak in Nino Kleindienst. Po tem, ko jima je najprej uspela uvrstitev v veliki finale, sta na koncu šla do konca in premagala vso svetovno konkurenco.

Urška Bencak in Nino Kleindienst


Sara Sršen in Grega Gregorinčič


Maša Bencak in Žan Vrhovski

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.