https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Cesta po Slovenski ulici kliče h celoviti preplastitvi, ne le krpanju

Murska Sobota, 16.12.2012 ob 11:33  

Zima in sol sta iz včeraj na danes pokazala svoje zobe na Slovenski ulici v Murski Soboti, v manjšem obsegu pa tudi po Lendavski ulici in Ulici Štefana Kovača. Vzdrževalci so že odstranili nevarne zdrobljene dele asfalta, nastale pa večje luknje. Le-te se bo verjetno samo zakrpalo z novim asfaltom.

Podrobnejši ogled ceste po Slovenski ulici kaže, da bi le-ta rabila celotno preplastitev in ne samo krpanja. Dobro je vidno, da poleg že na novo zakrpanih delov cestišča zima in sol nadaljujeta svoj pohod po asftaltu in nastajajo vedno nove luknje, kar pa ni dolgotrajnejša rešitev.

Ni pa samo Slovenska ulica v Murski Soboti potrebna preplastitve, kar nekaj drugih cest je prav tako v slabem stanju ...

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.12.2012 ob 12:37 en gost

      camel trophy :D

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. smrt
      16.12.2012 ob 14:23 smrt

      Ja Lendavska je uničena tudi pa mlake so velke celo tu pri starem Elektro in naši pošteni šoferge kak vozijo skoro po pločniki se pela po mlaki in te vse poškropij te pa pravi nej san vido vodej .Tou ka krpajo na mokre grabe je nič .Pomali do takše grabe ka de se lejko čoka notri kalijšala pa nede nika .Že sam hodo javit na občino pa pravijo ka so ceste državne pa republiške pa vse zabadaf Za eno cesto preplastiev je odnesla zloglasna Muza Erato €

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.12.2012 ob 17:12 y gost

      županu bi predlagal da postavi radarje,vse seveda zaradi varnosti voznikov,ker ta samajama je res nevarna v Soboti. Kot vidimo so v drugih mestih z temi okrepi bili precej uspešni ,zagotovili so varnost in rešili so se angela varuha,ki je seveda dobro poskrbel za sebe.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.12.2012 ob 17:15 miško gost

      zdaj sta komunala pa občina fejst prišparali ka so nej cest spucali.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. Bajs01
      16.12.2012 ob 18:46 Bajs01

      Komunala je kvečjemu na izgubi , ker ji dela , ki ji ga niso naročili , pač tudi ne bodo plačali. Zagotovo se Komunala ni sama odločila , da ne bo plužila. Poišči izjavo odgovornih z občine , kako skrbijo za dober zrak v mestu in istočasno skrbijo , da Komunala ne bo služila . Po mojem laičnem mnenju bo torej tudi večja izguba in bo potem Nekdo MODRO pokrival izgubo Komunale. Hm hm , kaj pa če direktor Komunale ni iz ta prave politične opcije?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.12.2012 ob 19:27 miško gost

      dokler so oboji vkup mahale pa je vse dobro bilo,zdaj kda so pa navzkriž prišli pa eni na druge rivlejo. vglavnom komunala nas kasira nenormalno. kak so lahko v zgubi?

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. smrt
      16.12.2012 ob 20:15 smrt

      Zdaj okrog 19 ure sem hodil po mestu in pri bivšen SDK ji se je en sam delavec mučo pa ven kopal uničeni matrial iz jam ko je počisto je sipal žakel asvalta malo poravnal in gor pohodo in šel dale .Če de sam delal koliko je bogme do gojna nede gotov . Tou krpanje je nič od nič .Grabo počistiti z plijnom posušiti ter krpati z vročim asfaltom te je koliko toliko tak kak zdaj krpajo je zguba pejnez in časa . Nega pejnez za zaključek leta občine M.S je pa bilo pa za Muzo in betonske ter železne skulpture .Samo motajo ka so pejnezi iz EPK .Novega župana takoj januara na Komunali pa novega direktora

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.12.2012 ob 22:20 gost gost

      Pa en kolega ka se mimo pelo ga je prišo glejdat kak dela. Mogouče bi mo šou pomagat če nebi meo telko pod kapo. Potle se je odpelo dale. Lejpe kepe so gor. Slika župana & Co. Malo te šče čakali nouve ceste. Še 2 leti je do volitev. Edna kričeča stvar je v Rakičani križišče. Od 2 pa do 4 je tan gron vdaro. Nujno krožišče napraviti.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.12.2012 ob 9:33 gost gost

      KAJ SE BUNITE SOBOČANCI??? PEŠKI HODITE::

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. smrt
      18.12.2012 ob 22:17 smrt

      replika ---gost(((=?* Tij se nam sobočancom vrit zaleti .Lejko osleka jašeš

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      18.12.2012 ob 22:36 fifi gost

      Pa smrt ka si mogo samo gledati cuj pa šnofati vzel bi lopato pa bi bilo prle gotovo.Samo to ti neboš napravo ti si stari Sobočanec samo šinfleš nika ti ne paše .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.