https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

V Ljutomeru premierno uprizorili Snežno pravljico

Ljutomer, 23.12.2012 ob 18:08  

V Domu kulture v Ljutomeru je danes v organizaciji KD Ivan Kaučič Ljutomer potekala premiera otroške pravljice Snežna pravljica, pripravili pa so jo člani otroške gledališke skupine Otroški oder, ki jo sestavljajo otroci tretjega in petega razreda. Mentor skupine je Srečko Centrih.


Mladinska predstava "Janko in Metka nekoliko drugače" (pravljica Žarka Petana), v kateri nastopajo učenci 9. razreda OŠ Ivana Cankarja in dijaki 1. letnika Gimnazije Franca Miklošiča iz Ljutomera, ki so združeni v skupini Mladinski oder (prav tako pod mentorstvom Centriha), pa je zaradi bolezni v skupini odpadla.

V četrtek premiera predstave Ministrov sin

Gledališka skupina KD Ivan Kaučič pa v mesecu decembru pripravlja še eno premiero, in sicer bodo v četrtek, 27. decembra ob 19.30 v Kulturnem domu v Ljutomeru predstavili komedijo Fadila Hadžića Ministrov sin. Ponovitev predstave bo 28. decembra ob 19.30 in na silvestrovo, 31. decembra, ob 21. uri.

Srečko Centrih, režiser predstave in mentor skupine

Več fotografij najdete v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.