https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pri Žižkovih v Lipovcih tudi letos postavili jaslice na prostem

Lipovci, 26.12.2012 ob 9:15  

V Lipovcih pri Žižkovih so v prazničnih dneh že desetič na ogled postavili ročno izdelane jaslice.

 

Dušan Žižek iz Lipovcev 40 s pripravo jaslic, ki krasijo njegov dom in privabljajo številne radovedneže, prične že mesec pred Božičem.

Kot sam pravi, ročno izdelane jaslice postavlja zaradi svojega osebnega zadovoljstva. Že vrsto let pa njegov izdelek občudujejo tudi domačini, ki si po božičnem večeru prihajajo ogledat jaslice. Kot pravijo Žižkovi, z veseljem sprejmejo vsakega obiskovalca, ob jaslicah pa se z obiskovalci radi tudi poveselijo ob dobri kapljici in sladkih dobrotah.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.12.2012 ob 10:20 Obiskovalec gost

      Dušan Žižek vsako leto nas presenetiš s svojo kreacijo, letos so jaslice čarobne. BRAVO!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.12.2012 ob 21:24 gost gost

      Vsaka čast in pohvala celotni družini Žižek, ki že 10. leto s čudovitimi jaslicami razveseljuje mimoidoče, privablja turiste in tako dela Lipovce še bolj prepoznavne...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.