https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Ljutomeru počastili dan samostojnosti in enotnosti

Ljutomer, 27.12.2012 ob 12:09  

Včeraj je na Glavnem trgu v Ljutomeru potekala proslava v počastitev dneva samostojnosti in enotnosti, ki je bila zaradi dežja slabo obiskana. Glavni govornik na proslavi je bil Janez Kardoš, občinski svetnik Občine Ljutomer.


V kratkem kulturnem programu je nastopil oktet Arion. Po proslavi so se nekateri odpravili na Štefanov pohod z baklami na Jeruzalem, kjer je v cerkvi Žalostne Matere Božje potekala maša.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.12.2012 ob 12:39 gost1 gost

      Kaj to je proslava?? Ne bi rad bil žaljiv ampak naštel sem 15 ljudi....pa kaj je to za en govornik?? Kaj je to novi podžupan ali kaj? Ta, ki pa stoji tak važno kao PR, pa naj bi si šel pogledat proslavo samostojnosti in enotnosti ki je bila večer pri Tompi na Stari cesti. Ne vem kdo je imel to ampak je bilo na nivoju.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.12.2012 ob 17:25 dolg gost

      Kje pa je bila volga?

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.12.2012 ob 19:08 gostu 1 gost

      Ja gost1, večina je proslavila dan samostojnosti pri Tompi, to sem zasledil na spletni strani enega od medijev. Številka na proslavi pa kaže močno podporo vladajoči gospodični. Zanima me v katerem narečju je imel govor gospod *one man band*

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.12.2012 ob 21:21 biljan gost

      Zastavi na jamborih so narobe razporejeni. Levo bi morala biti - pomembnejša - zastava Republike Slovenije ali državna/nacionalna zastava, desno pa EU.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.12.2012 ob 22:27 zastava gost

      Hehe biljan a misliš da v Lotmerki vedo kako morajo biti zastave obešene? Tisti ki je odgovoren za te zadeve je tam zato, da ima plačo. Pa tudi z ostalimi ni kaj več haska. Glavno, da pride plačilni dan. Po novem letu bo še slabše...

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.12.2012 ob 23:01 dolg gost

      Volga,nikec,goranče, dajte mi še kak minus. Laže boste prebolevali svojo notranjo bolečino. Ej Volga, kako pa kaj najemnine tvojih simpatizerjev?

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.12.2012 ob 0:12 fejsbuk fen gost

      sramota.... zgleja marsikeri ne ve kdo so v lotmerki bli zelo zaslužni akterji za naš uspešen plebiscit! Opet mamo govorca, ki nima veze z našo prleško zgodovino! Ki pa je županja? pohod bole važen al je v pristavi kuje rejši žegnala ki več lidi tan blo?=

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.12.2012 ob 0:59 tunč gost

      ja ona je bila tan gi je več lidi,je lidem treba ja vcepiti, ka je politika v Lotmerki ne pomembna. Normalno pa je ka je .....ćevo pisaje ne šteja mladenič, ker osamosvojitev nekak ne gre v kontekst s tisto jegovo službeno legitimacijo iz osemdesetih, ka te veš lehko pa de pošta kakšno spominsko znamko izdala na temo tega mega dogodka pred lotmerško mestno hišo

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      28.12.2012 ob 8:57 toga nega gost

      Ali Olgi stvari uhjajo iz rok ali pa se ji je zvrtelo od višine. Najprej tisti prednovoletni sprejem, zdaj pa ta fijasko z občinsko proslavo. Ženska draga, začni delati ne samo nastopati, da ne bo prepozno.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      28.12.2012 ob 15:09 sms gost

      nemre biti una na vsej proslavaj mejla je tan pod marelo mladeniča ki brani farbe občine. lidi pa se trlo ka fsi na plac neso mogli

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.