https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Otroci petnajstih družin nepričakovano prejeli igrače

Sveti Jurij ob Ščavnici, 31.12.2012 ob 7:30  

Člani mladinskega kluba Čebela iz Svetega Jurija ob Ščavnici so se odločili, da bodo zbirali igrače za socialno ogrožene družine in jim jih podarili za dedka mraza.


Akcija se je začela včeraj ob 15. uri v klubu Jama v Svetem Juriju ob Ščavnici, kjer so se zbrali člani mladinskega kluba Čebela. Najprej so zavili plišaste igrače za otroke, nato poklicali še dedka mraza, ki jim je priskočil na pomoč.

Nenapovedano so obiskali petnajst družin vsaka je dobila dve vrečki igrač. Družine so jih bile zelo vesele, najbolj pa seveda otroci. Mladinski klub Čebela se vsem, ki so pri akciji pomagali, resnično zahvaljuje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.