https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: »Slike« Andreja Slogoviča na ogled v Gornji Radgoni

Gornja Radgona, 09.01.2013 ob 6:30  

Od včeraj je v prostorih Kulturnega doma Gornja Radgona na ogled fotografska razstava naslovljena »Slike«, s katero se prvič samostojno predstavlja Andrej Slogovič, ki se s fotografijo resneje ukvarja od leta 2010, ko je postal član fotokluba Proportio divina. 

Razstava fotografij SLIKE je razdeljena na tri sklope: portreti ljudi, črno-beli pejsaži in ledene impresije. Fotografije so nastale na potovanjih po svetu in v domačih krajih ter tako predstavljajo prvo samostojno razstavo avtorja.
Andrej Slogovič se je rodil leta 1975 v Mariboru in je po poklicu je univ. dipl. ing. agronomije. Od leta 2010 svoje fotografije pošilja na mednarodne razstave in natečaje, kjer dosega lepe rezultate.

Razstava fotografij Slike je razdeljena na tri sklope: portreti ljudi, črno-beli pejsaži in ledene impresije. Fotografije so nastale na potovanjih po svetu in v domačih krajih ter tako predstavljajo prvo samostojno razstavo avtorja.

Andrej Slogovič in Ivo Borko

Andrej Slogovič se je rodil leta 1975 v Mariboru in je po poklicu je univ. dipl. ing. agronomije. Od leta 2010, ko je postal član fotokluba Proportio divina, svoje fotografije pošilja na mednarodne razstave in natečaje, kjer dosega lepe rezultate. Od malih nog je ljubitelj narave, s fotografijo pa se je začel resneje ukvarjati leta 2007. Najbližje so mu motivi pokrajin in ljudi katere največkrat išče na raznih potovanjih doma in po svetu ter tako skuša ujeti nepozabne trenutke v naravi in edinstvene izraze ljudi.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.