https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

FOTO: Odbojkarice Puconec gladko premagale Koprčanke

Murska Sobota, 10.1.2013  

Odbojkarice Keme Puconcev so v zaostali tekmi 10. kroga 1. DOL Radenska Naturelle premagale Luko Koper s 3:0 (20, 20, 16).


Prekmursko-primorski dvoboj zaostalega srečanja prve slovenske odbojkarske lige za članice je bil za gledalce v Murski Soboti najbolj zanimiv v prvih dveh nizih. Že prvem nizu, ko so igralke Keme povedle z 8:2, se je nakazovalo presenečenje proti drugi ekipi na lestvici. Drugi tehnični odmor je bil pri 16:14, odločilno žogo za zmago s 25:20 v prvem nizu pa je odlično zaključila Tamara Borko.

Drugi niz so gostje začele bolj zavzeto in vodile z 8:7 in nato še s 16:15. Sodnika sta zaradi ugovarjanja trenerja gostov pri izidu 20:18 dosodila točko Kemi in po izidu 21:18 se gostje niso več pobrale, niz pa je znova končala Borkova. Tretji niz so igralke Keme rutinirano dobile. Ob prvem premoru so vodile z 8:3 in nato pri drugem s 16:9, niz pa je ob pri 25:16 končala Janja Donša.

Z novimi točkami so se Pucončanke še utrdile na petem mestu in ujele priključek z zgornjim delom lestvice, do konca prvega dela pa so preostali še trije krogi. Nato se bo liga razdelila na ligo za prvaka in ligo za obstanek, seveda pa upamo, da bodo Pomurke igrale v prvi skupini, saj bodo tako v Murski Soboti gostovale močnejše ekipe, kar bo bolj zanimivo za gledalce.

Kema Puconci: Koler, Praprotnik 5, Vidonja 6, Franko, Škraban 13, Banfi, Donša 5, Borko 14, Frumen, Sakovič 12, Topolovec 2.

Luka Koper: Barič 5, A. Lucas, Jančar, Kušar, Bratož 5, Ferlinc 6, D. Lucas 5, Lovšin 1, Korošec 1, Pušnik, Kaker 5, Flego.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.