https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Cipot za Sportal: Pri Muri sem leto in pol izgubljal čas ter igral zastonj

10.1.2013  

Fabijan Cipot, nekdanji slovenski reprezentant in kapetan Mure 05, ne bo več igral, je razkril za Sportal. Drugega decembra 2012 proti Mariboru je kot pravi odigral svojo zadnjo tekmo v karieri.

Murskosoboškemu klubu so očitno dnevi šteti. Informacij glede nizozemskih investitorjev ni, drugih informacij, ki bi nakazovale lepši jutri, prav tako ni. Ni znano niti kdaj se bodo pričele priprave, postavlja pa se vprašanje, če se že bodo, kdo od igralcev bo sploh ostal.

Zadnji, ki je dvignil roke od Mure 05, je kapetan Fabijan Cipot, ki ima vsega dovolj. "Po koncu jesenskega dela nam nihče ni rekel niti adijo niti hvala. Niti nismo spili kakšne pijače. Nekaj prijateljev igra v peti ligi, pa so imeli organiziran zaključek sezone z vodstvom kluba, mi pa takole. Ne vemo, kdaj in kje se bodo začele priprave, če kaj izvemo, izvemo iz medijev, uradnim sporočilom, ki prihajajo iz kluba, pa se lahko le smejimo. Nihče nas nič ne vpraša. Zelo žalostno," je za Sportal povedal popularni Fabi.

"Kopačke" je obesil na klin

Pri 36. letih je se odločil, da se ne bo več vrnil na igrišče, ne v črno-belem, ne v kateregakoli dresu. Drugega decembra 2012, ko je Mura 05 izgubila z Mariborom 1:2, nogometaši pa po mučnih pregovarjanjih vendarle popustili in preklicali napovedano stavko, bo ostal zapisan kot datum, ko je odigral zadnjo tekmo.

Cipot je zelo razočaran nad vodstvom kluba in predsednikom Miroslavom Topičem, ne razume, kako so lahko igralci izpadli kot grešni kozli, čeprav so spisali lepo evropsko pravljico. Meni tudi, če bile stvari v Murski Soboti urejene, bi se lahko prebili med tri najboljše v ligi.

Skrbi ga usoda mlajših soigralcev

Klub dolguje igralcem precej plač, nekaterim tudi od predlani. "Ko smo bili na skupščini, so nam povedali, da znaša povprečna plača 735 evrov. Bruto! In niti tega ne moremo dobiti," pravi Fabi, ki ga skrbi usoda mlajših soigralcev. Sam je od te igre odstopil in jo zaključil še pred nadaljevanjem spomladanskega dela. Ki ga morda nogometaši Mure niti ne bodo dočakali …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.01.2013 ob 14:28 gaust gost

      V toj državi ide vse pomali... pa tuj naš nogomet, žalostno

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.01.2013 ob 14:32 bg gost

      FABI SPAKIVAJ SE DELAT! PEJNEZ NEGA IN TAU VSI ZNAJO IN SO ZNALI!!! KA V PM SE SILIJO ČE ZNAJO KA NEDO DAUBILI!!! ZDAJ PA PREKO MEDIJEV ŠPILAJO KARTO HEROJEV IN JUNAKOV!!! Vsi te murini dečki do na konci bedniki, ki sami sebe sepijo. Kakšne norosti čujen baugmoj,...ka do šli neven kama. Te pa jih nišče nešče meti. SPAKIVAJTE SE DELAT in ejnjajte vsi povprejk lagati!!

      9 54 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.01.2013 ob 14:40 Carlos gost

      Vüpan, ka te se končno spametovali vsi nogometaše NK Mure! Probajte končate šoule, poiščite se slüjžbe, če se pa kaj da pokasejrate, pa se poiščite nouve klube. Po mojen ne poznan niti enoga, ka be se lejko zaslüjžo telko, ka be njeme več nej trbelo delate. Nej se slepiti.

      10 23 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.01.2013 ob 14:44 sobočanec gost

      KONEC JE LEPE PRAVLJICE

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.01.2013 ob 14:51 mimi gost

      Izbrisani, v kratkem...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.01.2013 ob 14:53 Carlos gost

      Za mejne je bijla ta pravleca cejle čas mučna. Mogouče san znao, ka brez pejnez nega muzeka. Znale ste tüde drüjge. Ne ven pa, ka ste vüpale?

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.01.2013 ob 14:55 iii gost

      bg je copicar!

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.01.2013 ob 14:59 CHICO gost

      Mislin ka so tej dečki nika nej krivi, ka jih je nesposobno vodstvo v to prisililo ( odhod) in jin želin vsem ka najdejo boljše in predvsem poštene klube, keri se držijo dogovorov. Sistem je pač tak napravleni, ka morejo imeti urejen status kot profesionalni športniki tak do države kot do nzs in zato so upravičeni do plačila. Če plačila ni , si poiščeš drugega delodajalca. V 1. in deloma v 2.ligii na nivoji nemreš špilati kak amaterski športnik, kak koli te eni razmišljali o tem. Kariera profesionalnega športnika pač traja v odvisnosti od poškodb ta do 20 let, ostalo pa moreš san dogurati do penzije.Taka tisto prvo vala, ka se mora 1. šola napraviti, te pa lejko luksus iščeš pa špilaš, kda delaš.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      10.01.2013 ob 15:09 gost gost

      Ne pomnim, da bi v analih nogometnih prvenstev po vsem svetu kdo tako "nategoval" igralce, kot je to uspelo Topiju..torej..igralci Mure zamislite se nad seboj, če vam bom rekel loleki stoletja, potem boste užaljeni, toda resnici na ljubo, kaj vam drugega lahko povemo, osramotili ste se pred širšo javnostjo in osramotili ste vse prijatelje nogometa..ma hebem ti nogomet, neko dostojanstvo pa bi človek že moral imeti in prekiniti pravočasno z izkoriščevanjem, nazadnje je rezultat itak isti..dobili niste (za razliko od Topiča) čisto nič.

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      10.01.2013 ob 15:09 Loli Boli gost

      Banda! Pun kufer vas man, kak enih tak drugih! Samo se sprenavedate. Pizdo, igralci če ste nej plače dobile, neven kojo mater iščete še te pri Muri. Predsednik pa tuj, koji naslednji teden, koji čas še tij nucas? Kojo mater ti razlagaš saki pout javnosti nekšo Marijo? Pripelaj investitora ali pa nej, nej ka bluziš nonstop neka. Ka tou nas briga što pride, nas samo briga, ka pride. Če pa nemreš zriktati keša pa normalno organizerati klub, pa pakivaj.

      32 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      10.01.2013 ob 15:09 HDFHKGJH gost

      HVALA FABI ZA VSE KA SI DO SEDAJ NAPRAVO ZA NAŠ KLUB MURO IN ZNAN KA BOŠ TUDI V BODOČE KLUBE POMAGO TAK ALI OVAK, SAMO NAJ TEJ GNIDE IN PARAZITI ODIJDEJO IZ NAŠOGA KLUBA. SREČNO FABI.

      25 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      10.01.2013 ob 15:33 mura4ever gost

      Evo topičovi se oglasajoo ena oseba ali pa vec pod raznimi imeni z smesnimi komentari, pa zaj igralce tira delat, bedaki, igralce se je dalo prodati samo zato trbej sposobne v klubu nej pa vodstvo za 6.ligo,imeli smo najboljso domačo generacijo igralcev.. skoda ka se ta pescica lidi vrvle tome norce ka vnico klub, clovek je nej sposoben za nic kar zna v prekmurju pa celi sloveniji 99% naroda, vas par pa se samo tolazite z taksimi bednimi, smesni ste... Trbej skinoti topiča, mel je cas zadosta od predlanskoga junija, nej pa napravo nič... Zaj raje naj razpadne ekipa kak pa odstopi en clovek, katastrofa...Fabija za predsednika!!! Tipoič odidi, ne vidiš ka delas klubi, navijačon??? Napravi vsaj nekaj dobrega za klub... Vsi vemo zakaj pa zarad koga so odsli lotric, drakovic, fajic, zaj pa sledi najhuje... Očitno se pa soboškomi župani tuj fejst jebe za muro, sicer bi ze ukrepal,skoda!!

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      10.01.2013 ob 15:39 bg gost

      gost - iii FB NEJE COPICAR!!! NEJ ME MEJŠATI S TAU POJAVO OD TOPIČA:) Vsi tisti keri ste podpirali topiča kda se je šlo v prvo ligo ste krivi!!!! ŠE ZDAJ SE SPAUMNIN KA SAN NA FORUMU NAPISO (v smislu): ''Nejdite v prvo ligo ka tau je samomor (kratkoročna poteza)''. In ka san daubo so žaljivke in minuse! ZDAJ PA MATE TAU ŠALATO. GE PRAVIN TAK: TOPIČ JE KRIV, NJEGOVI PODPORNIKI IN TUDI IGRALCI!! Poznan par igralcov ka so hinavci ka večjih nega. Lažejo se 100 na uro!! Zdaj pa jaučejo!!!!

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      10.01.2013 ob 15:42 Charlie gost

      "mura4ever", zdaj ko bi ti želel prodajati igralce, boš šele videl, koliko so ti igralci vredni. To boš izvedel ti, mi vemo, da ne bo zadosti niti za poplačilo dolgov. Novi predsednik je lahko tisti, ki pride na sestanek s torbo denarja. Ne samo, da pove, da so ti iz Italije ali pa iz Nizozemske , ali pa iz ... To so pa sanje, ki jih ne bo videl nihče od nas.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      10.01.2013 ob 15:42 bg gost

      gost - mura4ever TUDI TOPIČ NEJSAN!!! V SLOVENIJI JE CEJLI KUP TRENEROV IN IGRALCOV!!! ŠTO DE JIH KUPO????? S KEN DE MURA TE ŠPILALA KDA SE KLJUČNI IGRALCI PRODAJO???? MALO SE POZANIMAJTE KAK SE IGRALCI PONUJAJO DRUGIM KLUBOM. IN DRUGI KLUBI JIN PONUJAJO PO 300 400 EUROV NA MEJSEC S TEN KA MORAJO IMETI LASTNI PREVOZ:) Prosim, bojte realni! Verjamem, ka je vsaki na ten forumu neki poznavalec nogometa, ampak BOJTE REALNI!!!

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      10.01.2013 ob 15:56 iii gost

      Zakoj pa žališ naše igralce? naj bi njin topić tude ponudo 400 evrov, pa njin tao dao!! Sporno okaoli toga vsega je ka topić dobiva pare, ostali pa nej!!1

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      10.01.2013 ob 15:58 mura4ever gost

      Bg-dalo se je preziveti v prvi ligi celo po tem uspehu v evropi samo z pravim, sposobnim vodstvom ki bi znal prodati tuj kaksoga igralca, ce jih gorica, domžale prodajajo uspešno ze nekaj sezon pa nemajo 1/4 telko lidi na tekmaj kak muro zakaj nebi mi, samo za to je topic nej sposoben ka o maribor sploj ne gucin...On je rajsi dal fajica za 17.000eu, bla pa ponudba za 120.000, mislin katastrofa,, logicno ka kda so to vidli nizozemci so se oni pa čeprav to tuj nej pravi investitor odisli...Charlie dalo se je vse, samo zdaj ze vsak od igralcov, sponzorov, javnosti kda cuje Topic bezi dalec od mure...Nazalost vecina klubov v sloveniji lahko prezivi samo z prodajo igralcev pa kaksi malo vecjim sponzorjem... Nic so nej igralci krivi!!!

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      10.01.2013 ob 15:59 MB gost

      ni fuzbal za prekmurce

      3 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      10.01.2013 ob 16:10 piki gost

      Gost-bg,če se ne razumeš na nogomet potem ne komentiraj. Ne vem kaj za tebe pomeni delo, to mi razloži, kolikor jaz vem, športniki več delajo kot ti,ko bluziš takšne kozlarije, vsako delo je častno, samo če ga z veseljem opravljamo ter smo za to primerno plačani.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      10.01.2013 ob 16:13 xy gost

      Gost-bg,sram te bodi kaj boš ti pošiljal Cipota delat,on je več v svojem življenju do 36 leta naredu kak BOŠ TI DO SMRTI, blati tiste,ki so pokradli denar v klubu.

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      10.01.2013 ob 16:16 pepi gost

      Gost-bg BEDNIK SI TI,KI PIŠEŠ TAKŠNE BEDARIJE, ČE SE NE RAZMIŠ V NOGOMET,POTEM NE KOMENTIRAJ,ZDAJ BOŠ ŠE PLUVAL PO IGEALCIH. MARŠ....

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      10.01.2013 ob 16:34 gost gost

      {gost-bg , se je nej čistok nikaj zlago. Edini keri malo bole pošteno pa realno glejda na situacijo. Ostali ste preveč čustveno pa populistično orientejrani.

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      10.01.2013 ob 16:44 realist gost

      xy ne pametuj.... ka misliš ka njemi zaj več nej trbej delati ka je do 36 leta fuzbal špilo ??? HALO zbudite se... ! pa kama odavlete tej igralce za neven kakšne penaze ? što de jih pa meu ?? mogoče 2,3 ka bi si še lejk kakšno kariero naredili ali bi še vseeno mogli kasneje delati. Mislin ka niti eden od teh nej takšen igrač ka bi si lejk telko penaz zaslužo pa prosin bojte malo realni nej nakladati pa zdigavati ene posameznike ! večina jih lejk v 3.ligi špila eni pa še to nej

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      10.01.2013 ob 16:54 gost gost

      "Pojasnilo: Fabi ne bo zaključil kariere, kot se je novinarju Roku Plestenjaku zapisalo na Sportalu. Bo pa to storil v kolikor gospod Topič ostane predsednik kluba oziroma če ne bo prišlo do konkretne spremembe v vodstvu ND Mura 05. Lp, FCF Fan Page"

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      10.01.2013 ob 16:57 pilot gost

      Joj, ge je pa zdaj te copicar, ta je vse znal in zagovarjal tega sposobnega Topiča. Mislin, ka je ta copicar sam Topič ali pa oseba, ki je še večji bedak kak Topič,

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      10.01.2013 ob 17:25 Charlie gost

      Ne vem, zakaj napadate Sašoja. On je le eden izmed tistih mnogih, ki so imeli lažno upanje. Kot stari Gringos (vodja) je sigurno želel Muri najboljše. Bil je zaveden. Ni bil edini. Glede na to, da pa on, za razliko od večine, ki piše na ta forum, ima dovolj let, da bi lahko presodil. Lažno upanje je Topič stalno dajal. ___ Nogomet v 1. ligi se bo v Murski Soboti začel šele takrat, ko bo domače gospodarstvo imelo dovolj kapitala. Pa ne nobeni tujci (Italjani ali Nizozemci). To pa zaenkrat ni realno. ___ Po mojem se je NK Mura 05 zaključil, tako neslavno, kot se je zaključil klum Mura pred letom 2005. ___ Vem, da bo precej minusoc, a tisti, ki jih dajete, se še vedno ne zavedate, da je 1. liga gotova.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      10.01.2013 ob 17:41 hh gost

      Topič in Štihec sta pokopala muro05.

      16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      10.01.2013 ob 17:55 Charlie gost

      "hh", pa ti veš, kako deluje nek klub?

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      10.01.2013 ob 18:15 hh gost

      gost - Charlie vem vem!! :)

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      10.01.2013 ob 19:05 špricer gost

      tou se lejko samo smejemo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      10.01.2013 ob 19:06 Charlie gost

      "hh", kje pa v statutu kluba NK Mura 05 in še vseh ostalih klubih kaj piše o vlogi župana?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      10.01.2013 ob 19:15 gostpalinka gost

      vsen igralcon pa cipoti je gost bg lepo pa istinsko napisal. sicer pa je marsikdo povedal ka nejdite iz 4. mesta v 2 ligi v prvo ligo. cipot je prišao nazaj iz velenja pa s svojim svakom celecom začno velko misijo prva liga. oba sta spadnola ven kak praviva.....ka nemo pijsa ka.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      10.01.2013 ob 19:18 eden gost

      Cipota za predsednika! je oseba vredna zaupanja okrog katerega bi se sigurno lahko zbralo zdravo jedro neobremenjenih in poštenih ljubiteljev Mure. Pogoj za sodelovanje da nikoli niso bili kakor koli vključeni v vodenje kluba, da so pripravljeni delati volontersko in so strokovnjaki na svojem področju. Obvezno pa narediti močno ekipo ki bo pokrivala marketing. Topiču pa predlagam da si še 1x prebere zakon o društvih ki pravi da predsednik društva odgovarja za dolgove z vsem svojim premoženjem.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      10.01.2013 ob 19:28 hh gost

      gost - Charlie štihec je zelo vplivo na klub! In tudi zelo nauro je ven spadno

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      10.01.2013 ob 19:40 bobi gost

      Cipot pa Celec sta mela velke načrte kaj z Muro napravit.... Še dobro ka jima nej ratalo ka te pa bi bilou res fertik z Muro.

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      10.01.2013 ob 19:48 gost -cannavaro gost

      FABI FALA TI ZA VSE KA SI DAL NOGOMETU MURI PA OSTALIN KLUBON EDINO ŽALOSTNO JE TAU KA SE MORA TAK KONČATE ... FABI UŽIVAJ

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      10.01.2013 ob 20:00 denis gost

      vse vas je lejko sran ka ste z mure napravli !!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      10.01.2013 ob 20:02 riki gost

      Gost-realist,ki se delaš norca iz igralcov,ti za njih ne skrbi sebojo že znašli.samo za tvojo muro pa so špilali ZASTONJ,kar tebi seveda nič ne pomeni, pa bili so v evropi kar več mura nikoli ne bo,ker več ne bo takih bedakov,da bi eno leto in pol igrali zastonj. Kako bojo oni živeli naprej ni tvoj problem,brigaj se rajši za tvojo muro,ker jo imaš tako rad,da podpiraš lopove.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      10.01.2013 ob 20:05 piki gost

      Gost-bobi, ali je še lahko slabše kot je sedaj, če bi se malo spoznal na nogomet potem ne bi tega napisal. Mogoče sta te bi ne simpatična, ampak imata muro rada, ne tako kot Topič,ki skrbi za svojo rit, ima debelo kožio kot slon,ti pa z njim vred.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      10.01.2013 ob 20:12 riki gost

      Gost-gostpalinka in gost-bg,sta dva navadna brezvezna fičfiriča,ki se na nogomet itak ne razmita,pišeta stvari,ki nimajo veze z člankom,zato naj jim bog odpusti saj ne veta kaj delata.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      10.01.2013 ob 20:26 ??? gost

      cipot rajši si službo najdi..svoje glede fuzbala si opravo že par lejt nazaj...tak da ne lapaj

      4 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      10.01.2013 ob 21:14 bobi gost

      Piki pojma nemaš. Načrte sta mejla fejst jake... Pa nej za dobro kluba!!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      10.01.2013 ob 21:21 mura4ever gost

      Zanimivo kak ena oseba pod vec raznimi imeni piše zaj proti igralcon, keri so sploj nic nej krivi!!!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      10.01.2013 ob 21:45 bobi1 gost

      BOBI POD KATERIMI IMENI SE VSE SKRIVAŠ??????? IDIJOTA DELAŠ IZ SEBE !! PA VIJDI SE KA SI NA OBČNEM ZBORU TUDI NEJ PLAČO ČLANARINO!! TOPIČ, FRAJMAN ne senjajta več o muri!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      10.01.2013 ob 21:58 xy gost

      bmk za nk muro i lopove

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      10.01.2013 ob 22:32 M.S. - prestolnica gost

      Fuzbal je najvekša firma na svejti! Tak ka tisti keri ste takši realisti - odrastite! Zatou pa vsi sposobni manageri odidejo iz Pomurja! Te se pa tu išče igla v kupi sena.Fabi tebi pa vsa zahvala ka si naredo za Muro in za Slovenski fuzbal!Hvala še enkrat in na naslednji stopnici v življenji ti želim vse naj !Absolutno pa bi si zaslujžo dostojno slovo!!!In tudi verjamen ka ti ga bodo tvoji zvesti navijači dali!HVALA!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      10.01.2013 ob 22:36 M.S. - prestolnica gost

      Aja! Pa VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN MAMA! RAD TE MAN! Sorry!Mogo san.Saj tudi vi drujgi izkoriščate članek za drujgo razredne teme.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      10.01.2013 ob 23:14 IDEMO DALE gost

      Lidje, čim prle trbej v klub povabiti Petra Polaniča. On je dober menedžer, spozna se na fuzbal, pa zna s pejnezami! Ge mijslen, ka bi edino to bila nekša pametna rešitev! Prekmurec je, pa bi s srcon delo za Muro, nej pa si tej famozni investitori, keri samo pejneze perejo, pa iščejo naivneže v zabačenij varošaj!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      10.01.2013 ob 23:40 piki gost

      Gost-bobi ti si navaden bedak, edini ki je vničo klub je TOPIČ pa njegovi pajdaši,ki so mu dali glas,Cipota pa pusti pri miru,ne segneš mu niti do riti.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      11.01.2013 ob 0:21 .... gost

      pred časom ste vsi se smejali iz Nafte, vidi vidi.. kje ste pa zdaj?

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      11.01.2013 ob 7:04 mimi gost

      Vsi ste prispevali k tej situaciji, tudi s svojimi brezplodnimi komentarji. V klub že dve leti ni bilo omembe vrednega denarja razen evropskega, ki kvečjemu zadošča za nekaj mesecev.Že lanska licenca je bila za lase privlečena.S čim bi se radi šli prve lige , s kikirikijem?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      11.01.2013 ob 9:22 pero gost

      Ma kakšen Peter Polanič, če pa si mislo Stanko Polaniča, to pa ja. Samo bog vare toga sina .

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      11.01.2013 ob 10:52 zip gost

      http://www.siol.net/sportal/nogomet/slovenija/novice/2013/01/fabijan_cipot_zakljucil_kariero.aspx

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      11.01.2013 ob 12:18 Charlie gost

      "hh", ja župan je vplival. Vplivali so tudi drugi. Jaz gledam to tako, da nobeden od njih, pa naj gre za župana, Topiča, Trejzo, Sašoja, ... ni želel klubu nič slabega. Vsi s(m)o želeli pomagati. Noben od nas pa ni sposoben klubu kakorkoli pomagati. ___ NK Mura ni klub, ki bi nesel zlata jajca. Imeti vpliv na tak klub je samo velika briga. Tega se noben pameten ne veseli. ___ Župan v proračunu nima denarja za kakršenkoli klub. Zdaj bom napisal na pamet. Nekaj je želel preko Komunala. Zdi se mi, da to ni samo napaka,ampak tudi "prekršek". Lahko, da se motim. ___ Prej se sprijaznimo, da Pomurje nima denarja za prvoligaša, prej si bomo oddahnili. Očitno pa to ne upa reči nobeden iz MS, zato je bolje, da nam to reče NZS. Če bi to bil Kacjan, bi spet vsi skočili na njega.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      11.01.2013 ob 12:28 013 ? gost

      mura 05 : THE END

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      11.01.2013 ob 12:29 ČARDAŠ!!!! gost

      Fabi dosti si da Muri in praf si napravo ka si odišo,samo znan ka si igralec,ki maš rad nogomet za tau bi ti rad predlago ka še malo skineš kopačke z klina in prijdeš k nam ČARDAŠAN, NK ČARDI in nam pomagaš!Verjemi mi da boš dobil to kar ti pripada dostojanstveni poslovilni ne pa kak pri Muri kjer si od malih nog začel trenirati sedaj pa na takšen način moraš oditi.Razmisli,dobro znaš da se pri ČARDI dobro dela in da te spoštujemo in da boš tudi pri navijačih imel pravo spoštovanje...PRIDI ČAKAMO TE!!!!:))))

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      11.01.2013 ob 12:41 Wer gost

      No topic pederski ge so zdaj tvoji nizozemci pa tvoji sponzorji tvoj sponzor je mura ka si spravo klub v stecaj sebi pa zep napuno zdaj bi rad sliso tvojo izjavo pa tvoje limonade koga bos zdaj okolik prsta moto za tejbe je samo se sodisce pa zatvor tij svinja vse si nan zapravo to ka smo meli najrajsi v prekmurju mura,za vedno mura

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      11.01.2013 ob 13:00 viki gost

      Topič što de ti zdaj pa kriv, jebem ti boga. Ge so zdaj tvoji hlapci iz nogometne šole, keri so te podpejrali, vrejd z njimi boš leto iz kluba,

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      11.01.2013 ob 13:31 v zapor gost

      Zakoj nišče ne pošle v klub inšpekcije??? Naj že saudijo tome gnoje po imejne Topič!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      11.01.2013 ob 13:31 GOST BUKAGIJA gost

      UPAM DA KRIMINALISTI NE STAVKAJO??:

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      11.01.2013 ob 13:33 rešitev gost

      Edina rešitev je privatizacija!! Date Polaniče v rokej celo fazanarijo pa naj dela hotele, trening centre (pa mo polete mele velke klube tu na pripravaj), kopališče ka ščej pa je rešitev tu.Pa

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      11.01.2013 ob 13:58 beee gost

      Senjajte.Šće malo pa de polmeterska trava na igrišči.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. gost
      11.01.2013 ob 14:43 Chico gost

      Zdaj do v Bakovcaj na zgubi , ka do mlajše selekcije Mure lejko špilale na glavnon igrišči. Ali do še tou dali komu v najem? Topič daj jin v najem.Zna se keri klub v bližini nema pogojev za igranje doma!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    64. gost
      11.01.2013 ob 16:10 mura4ever gost

      Mene pa zanimle na podlagi koga si topic zasujzi plačo v nk mura... V leto pa pol ni uspel pripelhati nobenega sponzorja, prodati nobenega igralca,itd... Ka dela po 8 ur tan, ce je tan?? Sakso drujgo nedelo je avtobus naroco po telefoni ka so sli na tekmo pa se to nej plačal?? varnost je narocaval kero je itak nej plačal, in zrtvoval fajica za drobiz, to pa je sposoben predsednik, vsaka mu cast!! Naj si vzame cas pa prebere vse svoje objave v medijih v zadnjem letu pa pol pa de vido kelko lazi zavajanja je blo..katastrofa,pa te se ma srce pa ne odstopi kda vidi ka vsi navijaci mure to hocejo pa igralci.. Od 400.000kelko so si igralci zasluzili v evropi niti 100.000 nej mogel med njih razdeliti, budalo eno...Ge je sky sport al ka pizdo ze je? Vej pa zaradi toga cloveka nede vec na tekmo odilo 2000,3000 lidi, pa ka se ide?? To mores nauri biti ka razmes...Vse se je dalo samo z sposobnimi lidmi v klubi keri majo avtoriteto pa se ne pise topic, kda od njega sto cuje niti pomisli nej ka bi v klub stopo...Sramota!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    65. gost
      11.01.2013 ob 18:02 mura06 gost

      ''Pri Muri sem leto in pol izgubljal čas ter igral zastonj ''....ČE SI PA TROTL!!!

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    66. gost
      11.01.2013 ob 18:40 denis gost

      @mura06: To imaš pa res prav. Ne razumem, kako lahko igrajo leto in pol!!! zastonj??? Razumel bi recimo pol sezone (pol leta), ne pa celo sezono in še pol. Pa še zdaj se bo našlo nekaj igralcev, ki bo igralo do poletja. Spet zastonj. Bi vi delali v službi, v kateri ne bi dobivali leto in pol niti ene plače? Ne vem če bi vsak razumen človek ostal več kot pol leta? A so toliko naivni ali nimajo iti kam drugam?

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    67. gost
      11.01.2013 ob 18:56 gostpalinka gost

      zdaj mo se še ednouk oglaso, pa več nigdar, ka ništerni ste rejsan trotlini. gda nikak napiše cipota za predsednika boug pomagaj. ges bi tak za konec napijsao: ŠTIHEC , TOPIČ , CELEC stoupite pred ogledalo , se objemite pa pljunite na tisto ka vijdite v ogledali. P tisten obrazon v ogledali namesto mene povejte, kak vas nej sran ka ste napravili iz NK Mure. Igralcon pa povejte, tou ka je napisao gost mura o6 : vsi ste edni velki trotlini. Amen

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    68. gost
      11.01.2013 ob 19:57 riki gost

      Nisem se mislil več oglašati,ampak,ko preberem članek od gost-gostpalinka pa mi res dvigne pokrov do plafona,takšne butaste izjave,kere vsi vemo kdo je glavni krivec za vse,ki je vse spucal iz mure05,da je še lahko pospravo kar je ostalo, prodal najboljšega strelca za 20.000._ ,ki ni plačeval igralcev,sedAJ CELO PREPOVEDAL TRENINGE,ki mu je edin i cilj da muro05 dejansko uničil,lagal po medijih, pa še vedno laže. MISLIM CELO DA SI TO TI TOPIČ POD TEM PSEVDINIMOM. Ali pa so še kje drugje takšni kot si ti.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    69. gost
      11.01.2013 ob 19:58 fb gost

      Igralci vejpa tan mate TOPIČA in se zmejnite, nej ka se zdaj nan navijačon jaučete! Kak je of zgoraj napiso so vas imeli eno leto pa pau za trotle:) KLUB DE PROPADNO IN NITI FICKA NETE DAUBILI. 60% DE VAS ŠLO ŠPILAT ZA 100 EUR (kere tudi nete vsi daubili) V VEŠKE KLUBE. TOPIČ IN tudi Štihec in Celec so vas izigrali zatau se z vso silo na njih obrnite in si PRIDOBITE NEKAJ ČASTI NAZAJ. Boje moški!!! MI NAVIJAČI MO TAK PLAČALI STROŠKE PSOJILA OD KOMUNALE SAJ DE DOVOLO KA SE TAU VSE FAJN ZDIGNE!! AJAJAJAJAJAJAJ

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    70. gost
      11.01.2013 ob 20:10 RUDI gost

      gost.fb,kratko in jedrnato za take bedake,kaj se bojo tebi jokali,Topiči pa se nemrejo ker ne dviguje telefona. Ti se ne sekiraj,če ne bodo dobili denarja ali uživaš v tem, denarja od komunale niso dobili igralci,kdo ga je dobil razišči ti,ki si tak pameten. KAKŠNO ČAST BI SI NAJ IGRALCI PRIDOBILI NAZAJ'?. TUDI ČE BOJO V DRUGEM KLUBU IGRALI ZASTONJ SE TI ZA TO NIKA NE SEKIRAJ,PA POLJUBI TOPIČA V MOJEM IMENI.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    71. gost
      11.01.2013 ob 20:29 Bobi gost

      Pa ka de tej Cipot več špilo. Vej pa je čist zanič že od pomladi lani. On že vej zakaj je prišo iz Rudara nazaj v soboto pa zakaj je Celeca pripelo šteri se brez Cipota niti obuti nej zna. Zaj so se mu malo načrti za penzijo podrli. Kaj se pa tiče kluba pa je itak vsej povsodi isto ka vsi kradnejo samo z razliko ka indri še kaj dobroga za klub napravijo pri Muri pa se je vejdno samo na velko kralo. Tak pač gej v prekmurju samo ena velka ciganija. Ge de te kak investitor prišo v tou ciganijo.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    72. gost
      11.01.2013 ob 20:50 RUDI gost

      Gost-Bobi kaj si nepismen ,saj pa je napisal,da je končal z igranje SI ZADOVOLJEN BEDAK.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    73. gost
      11.01.2013 ob 20:54 gračar gost

      kak ste naivni što pa špila zastonj pojge dobijo na črno keri hoče naj pride GRADI špilat pitajte kolko je kasero zilić pa gorinšek te pa motate pravljice žalostno ka ste tak naivni zato pa je država v PIZDI

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    74. gost
      11.01.2013 ob 21:22 gost gost

      genao tak kak je zgornji pravo, dečki so cejli čas dobijvali pejneze na rokou zdaj pa lažejo ka so leto pa pou zašenki špilali. glij bi en eterovič biu v soboti leto pa pou brez pejnez, pa jelič, pa travner bi tudi že zdavnaj odišo.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    75. gost
      11.01.2013 ob 22:15 denis gost

      Nizozemcev ne ob v Muro. To so sporočilo že prejšnji teden. Evo zdaj so v igri novi investitorji Angleži. Morda bo pri njih več sreče? http://www.pomurje.si/aktualno/sport/neuradno-nizozemcev-na-fazanerijo-ne-bo/ http://sobotainfo.com/novice/ogled/17686/neuradno-nizozemci-muri-dali-koarico?s=nl Kar se tiče denarja. Nekateri bolj uveljavljeni igralci in tujci so denar dobivali, tudi na roke. Zato pa je večina mladih doma vzgojenih igralcev igralo zašenki.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    76. gost
      11.01.2013 ob 22:17 ata gost

      Zdaj pa vam jaz povem,ki se nikoli ne oglašam ,ka skrbim za sina da pride na trening,pa mu dam avto ,da se lajko vozi, pa za benzin, nikoli ni dobo pejnez na roko,saj Topiča že pol leta niso vidli, vi pa drugo ne delate kak pluvlete po igralcih,pa šinflete,ka je keri narobe nareda, dobrih stvari pa ne vidite. To v glavnem ni noben red kaj se dela, vsaj igralcom dajte mir. KI DA KERI ŠPILA NAJ VAS NE SKRBI, PA ČE BO TUDI KUKURCO POBIRALI, TO JE MOJ PROBLEM,KER JAZ SKRBIM ZA NJEGA NE VI. ZAJ MAM TEGA RESAN DOSTA. čE bi meli kaj soli vglavi bi se jim vsajm kolturno zahvalili,da so špilali zastonj,pripelali muro v evropo pa da ne naštevlem, NITI HVALA JIM NIŠČE NI REKA,NITI NISO IMELI ZAKLJUČKA KOT JE TO NAVADA V NORMALNIH KLUBIH. Zdaj pa nehajte pa se brigajte za sebe.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    77. gost
      11.01.2013 ob 22:24 antitopic gost

      Pa ka se pizdo ides ti nesposoben topic, zaj ze anglezi? Nej blo zadosta italijani, nizozemci, nigerijci, jebote budalo!! Pa ti si rejsan nej normalen, vej pa zaj ze celi balkan zna pa čital tvoje objave kaksi lazof si, sto de priso v klub kda bos ti... Niti en igralec te nemre vec, vecina navijacov nej.... Clovek si ti normalen?? Dvakrat si v vodstvo kluba pujsto lidi keri so sploj nic nej klubi dali pa daj ne seri...400.000 od uefe nic igralcon, 25.000 od nzs pa se to spokradnete...fajic odide za 17.000 ka se nan celi maribor smeje...Odgnal publiko z stadiona... Ocitno je edini cilj uniciti klub..Zalostno!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    78. gost
      11.01.2013 ob 22:29 denis gost

      Je pa treba priznat da je res vztrajen in ne izgubi voljo. Samo mislim da mu bo prej zmanjkalo igralcev in navijačev kot pa investitorjev :)

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    79. gost
      11.01.2013 ob 22:48 bobi1 gost

      Bobi oz. tvoje pravo ime je drekaš, kere bi rad povedal, kak je prizadeti.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    80. gost
      11.01.2013 ob 23:06 pero gost

      Berem te komentarje in se smejem, ker take bedarije pišete na pamet. Na občnem zboru je župan ŠTIHEC javno podprl TOPIČA in se z vsemi prepiral. Poleg župana so topiča podprli še vodja nogometne šole ŠTIVAN in njegovi sodelavci. Med evropskimi tekmami pa so se prisesali h klubu HLASTEC IN DRUŽINA FRAJMAN , posledično z njimi pa še podjetnik iz m.toplic ter si zaradi odkupa terjatev izplačevali velike provizije in tako igralcem zapravili krvavo prisluzen denar. Potem pa še pridejo nizozemci, katerim je topič zlagal, da dobi mura 500.000 eur meseca decembra in tudi ta skupina lažnivcev iz nizozemske je hotela le pobrati ta denar. Tako je ta zgodba prišla do konca.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    81. gost
      11.01.2013 ob 23:33 EDEN gost

      Da Topič še v klube dela svinjarije sta kriva štivan in župan, keriva verjetno imata od tega koristi.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    82. gost
      11.01.2013 ob 23:43 Activa Group Investment Plc gost

      On behalf of investor Activa Group from London I would like to get some information on Mura05, it's board and director also about financial situation in the club itself. Namely, our company seriously considers to invest in the FC Mura05 app. 5 mio. GBP and additionaly to build a new stadium for 20.000 spectators in Murska Sobota. Your information will be crutial for decision of our company! Yours sincerly, Noel Vaughn - CEO

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    83. gost
      12.01.2013 ob 0:00 Jouže gost

      Jes, prezident Topič veri gud! Klub veri gud, gud pipl, lajk futbal! Kom her end bild stadijon, veri veri bjutiful for 60.000 pipl. Pipl hir lajk futbal veri mač! Vi krezi for futbal! Gud pipl! Gud for investors! Vi hev prekmurska gibanica, prekmurska hem, bograč - god iting! Kom, kom here , vi hapi muč!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    84. gost
      12.01.2013 ob 0:10 Fašenek gost

      Prej ka mala deca po varoše že gučijo: "Ate, ge bi rad bil za fašenek Topič, ka mo gučo f trij dnij pa nikoga nemo čul!"

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    85. gost
      12.01.2013 ob 0:15 Šucko gost

      Ej, bar te vidle, ka de Topič nazadnje še resno zadnji den pred začetkon lige najšo nekoga, ka de prneso pejneze! Takše občütek man! Nekak se mi zdij, ka de jeme gratalo po čistoj bedarije! Ge bi na meste igralcof še rajše počako. Župan de ziher nekak Topiči pomago vo zvozite!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    86. gost
      12.01.2013 ob 0:20 riki gost

      Gost.pero,pozabo si napisati zakaj so se Hlastec ter Frajman priselili,zato,ker jih je ostala raja zapustila,da ne ponavljam kako so šli v baku, gospod iz m.toplic pa je posodil denar,da so lahko šli na tekme,kjer je bila tudi klavzula,da se plača igralcem,vendar igralci denarja niso dobili, za dvigovanje denarja pa je bil pooblaščen samo g Topič. Toliko o tem ,če že pišeš piši odkrito.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    87. gost
      12.01.2013 ob 0:20 Kijp gost

      Topiči morede lidge priznati, ka je svetski prvak v vstrajnoste!! On bi si zaslüjžo kip na trge kulture, nejpa nekša muza erato. Keri od vas bi tak dugo vztrajo pa isko investitore. Vejpa gnes van nikše boug ne da 10 evrof kamoli par sto gezero. Topič je pravi đekson! Nedaj se Miro! Te bar vidle, ka ma Šucko praf, pa de van žal, da de drujgo leto Mura05 državni prvak, pa de drago igralce dale tržela! Ne podcenjüvlite Topiča - to je tak kak pri maratone, najboukše zddržijo do konca. Tou moreš mete kunjske žifce, ka te investitore po svejte iščeš.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    88. gost
      12.01.2013 ob 6:24 andrej gost

      Kakšni investitorji? To niso in nikoli niso bili investitorji. Ampak so vsi imeli namen pranja ali prenosa denarja. Recimo rabijo denar nekam začasno spravit, prenest, da ga lahko kasneje dvignejo (po zaprtju, stečaju firme recimo). In tu bi nastopila Mura. Zakaj se pa vsi na koncu umaknejo oziroma ne grejo v projekt? Logično, ker je toliko pufa, bi ves začasno spravljen denar šel za poplačilo dolgov. Če pa pufa ne bi bilo, bi oni kakor vložili 200 čukov in jih čez čas dvignili nazaj. Vsakemu z malo razuma bi to moralo biti jasno.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    89. gost
      12.01.2013 ob 9:27 mimi gost

      Ne nakladajte. Kaj je v resnem fuzbalu en milijon.Komentatori, napravite akcijo in zberite denar. Zagotovite stalne prilive in težav ne bo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    90. gost
      12.01.2013 ob 10:29 Opa gost

      Što mijslite se je javo po dugon časi kak gost-mimi. Očitno mimiji ta vloga bolj ustreza:)

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    91. gost
      12.01.2013 ob 11:49 gost tomi gost

      v soboti več nede nikdar prve lige

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    92. gost
      12.01.2013 ob 13:37 NIKE gost

      CIPOT PA KA SE NAUROGA DELAŠ!!!!!! ZAKOJ PA SI OSTO PRI MURI!!!! PA TAU NEMREŠ VRVATI KAK SE ENI NAUROGA DELAJO

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    93. gost
      12.01.2013 ob 14:11 nike1 gost

      delaš se naori ja! betežen si

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    94. gost
      12.01.2013 ob 19:29 gost gostpalinka gost

      gost riki tij očitno nejsi razmo mojega komentara. še ednok ti bom napisal ŠTIHEC, TOPIČ , CELEC stoupite pred ogledalo , se objemite in pljunite na tisto ka vijdite v ogledalu. ni čidoj strani san zdaj ges?

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.