https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: »Naša« Rozalija v enem letu zbrala 473 tisoč ogledov

13.01.2013 ob 20:41  

Natančno pred enim letom, 13. januarja 2012, je spletni portal Pomurec.com kot prvi ponudil na Youtubu studijski posnetek Rozalije od D`Kwaschen Retashy. Od takrat do danes je zbrala že več kot 473 tisoč ogledov.

Če je v svetovnem merilu internetna senzacija skladba Gangnam Style od južnokorejskega raperja Psy-ja, je v slovenskem merilu to skladba Rozalija od D`Kwaschen Retashy. 

Če pa predpodstavljamo, da je večino ogledov Rozalija imela v Sloveniji, pa si jo je predvajal vsak četrti Slovenec. Rozalija je prejela tudi več kot dva tisoč všečkov, skoraj tristo komentarjev, 755 oseb pa si je pesem dalo med priljubljene.
Rozalija vse najboljše in še veliko predvajanj ti želimo!

Gangnam Style ima že več kot milijardo in 180 milijonov ogledov, vendar če vzamemo, da je na svetu okoli sedem milijard ljudi, si je video ogledal približno vsak šesti Zemljan. 

Če pa predpodstavljamo, da je večino ogledov Rozalija imela v Sloveniji, pa si jo je predvajal vsak četrti Slovenec. Rozalija je prejela tudi več kot dva tisoč všečkov, skoraj tristo komentarjev, 755 oseb pa si je pesem dalo med priljubljene.

VIDEO:

Rozalija vse najboljše in še veliko predvajanj ti želimo!

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.01.2013 ob 22:29 323232 gost

      fuaaaaaaa TO PA JE NOVICA DNEVA

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.01.2013 ob 23:14 jack gost

      tisti gangnam ali ka je že, je drek od dreka, tak ka je prav žaljivo neka primerjati s ten gangnambamskamdram šajzon.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.01.2013 ob 10:12 gost gost

      kak lejko to sranje sploh poslušate!!! katastrofa, ka to sploh podpiramo, slabo mi je, ka deca pejneze davlejo za vstopnice,ka te retaše poslušajo in gledajo. Če je to muzika,me naj kap! Prejšnjič ste dali gor kao glasbenika(katastrofa),zdaj pa katastrofa.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.01.2013 ob 18:04 BAU-BAU gost

      MENAJO ONE ŽE DUGO NIKA ČEDNOGA ZA POKAZATE.... VČASE SO BILE VREJDE.... TA PESEM JE PA REJSAN KATASTROFA.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.01.2013 ob 18:12 gost gost

      Poanta je v tem, da oni nimajo niti ene SVOJE pesmi, vse so to priredbe nekdanjih svetovnih uspešnic..z bebastimi prirejenimi besedili v prekmurščini, ki z to muziko nimajo nič skupnega, da bi jih avtorji čuli kaj pocajo (besedila) bi bil ogenj v strehi..torej navadni plagiatorski bebci, deca, pa kak deca, njih se najlažje napizdi z takimi orehi.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.01.2013 ob 18:24 jaka gost

      Bravo retaši!!! Saj sami pravite ka ste nej muzikanti in pevci, pravite ka ste potujoči cirkus! Za tao vsaka van čast, pač so van ljudje keri so nej iznajdljivi FAUŠ! Še inaok vsaka van čast, zakoj bi mogli psolušati globokoumna besedila kvazi pevca predina, če pa lejko uživamo v zajebanciji?! pač primitivni so tisti keri vas ne marajo, samo zaradi toga ka ste uspešni! Še na mnoga leta-LEGENDE!!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.01.2013 ob 19:01 katastrofa gost

      bravo jaka,zdaj se vidi tvoja pamet. Te zajebancije so mi slabe, nej fauš, njaj,njaj, do se jih že navolili,kak so se jih že! Uspešni pri kom? Pri deci!!! Eni pač ne vejo nič pametnega narediti,pa se morajo delati norca iz sebe!!!To so retaši,vsaka vam čast, kakšen zgled davlete naši deci!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.01.2013 ob 19:12 jaka gost

      glavno ka predin davle zgled. gate na glavo, pa dva svinčnika v nos! KRUHA IN IGER!! Če pa ne sprejemaš drugačnosti, si se pa sam kriv!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.01.2013 ob 20:36 katastrofa gost

      Jaka sprejemam drugačnost, vendar na pozitiven in zgleden način, ne pa na način, katerega izražajo besedila in sam nastop retašov! Kak bi te pejglo, super poved! Niti enoga centa san nej dal za njih, pa niti nikoli nemo, pa niti moja deca nedo dali. Ka do se preživlali z naših pejnaz,pa se norca delali iz nas. Zanimivo pa je ka tudi retaši majo že svojo deco, pa kakšen zgled do njin davali, te pa je družba kriva!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      15.01.2013 ob 21:04 jaka gost

      nebi rad bil v koži tvoje dece... kak do trpeli kda do vrstniki ščeli iti na retaše, pa njemi en starš zaradi glupih razlogov toga nede dovolo. Ti ga boš rajši že pri 6letih pelo v opero :D

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.