https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ŠPORT

Dvoranski šport: Zelo uspešen vikend za pomurske ekipe

14.01.2013 ob 10:06  

Za  nami je drugi  vikend v letu 2013 v dvoranskih športih. Odbojkarji in odbojkarice so tekmovali prvič v novem letu in prikazali dobro formo. Zmagale so odbojkarice Puconec in odbojkarji Panvite Pomgrada. Košarkarska ekipa Radenske Creativa je zmagala v derbiju.


ODBOJKA:

Odbojkarji Panvite Pomgrad so v dvanajstem krogu 1. DOL premagali ekipo GO Volley z rezultatom 3:1 (22, 17, -22, 16).

Soboški odbojkarji so na drugem mestu. V naslednjem krogu gostujejo v Šoštanju pri ekipi Šoštanj Topolščica.  

 

Odbojkarice Keme Puconci so v dvanajstem krogu 1. DOL v gosteh presenetile prvouvrščeno ekipo Alianso, rezultat je bil 3:0 (20, 20, 20) za Pucončanke.

Z zaostalo zmago proti Kopru, so Puconske odbojkarice zdaj na četrtem mestu. V naslednjem krogu igrajo doma z ekipo Formisa.

 

Odbojkarice M.Sobote so v devetem krogu 2. DOL-vzhod v Mariboru izgubile z ekipo Nova KBM Branik II z rezultatom 1:3 (-19, -22, 22, -21).

Soboške odbojkarice so na šestem mestu. V naslednjem krogu gostujejo v Braslovčah.   

 

KOŠARKA:

Košarkarji Radenske Creativa so v štirinajstem krogu 1.DOL doma premagali ekipo Terme Olimia Podčetrtek z rezultatom 86:70.

Več fotografij s tekme lahko pogledate s klikom na spodnjo fotografijo.

Soboški košarkarji so s to zmago na tretjem mestu. V naslednjem krogu gostujejo v Kopru.

 

ROKOMET:

Tekmovanje v drugi slovenski rokometni ligi se nadaljuje 2. februarja. Pomurje gostuje v Sežani pri ekipi RK Mitol Sežana, rokometaši Arcont Radgone pa gostujejo v Brežicah

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.