https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Sneg je spet tu - mi smo z njim obstali v Murski Soboti

Murska Sobota, 14.01.2013 ob 18:17  

Zjutraj so nas tudi v Murski Soboti pozdravile snežne odeje, ki so razveselile otroške in romantične duše, nekatere pa kljub godrnjanju ob čiščenju vsaj dobro prebudile, preden so se odpravili po vsakodnevnih utečenih opravkih.

Mi smo se ob sprehodu skozi mestne ulice Murske Sobote nadihali zimskega zraka in v objektiv ujeli snežne utrinke, ki grejo k takemu belemu zimskemu dnevu zraven: ljudje so čistili svoje avtomobile in dvorišča, zamotani v zimske bunde in snežke ter z mislimi kdove kje so se nekateri prav tako sprehajali ter se morda le za trenutek zlili z naravo in s sabo, razposajeni mladostniki so vrgli kakšno kepo, z dreves pa so nas pozdravljale bele veje. Avtomobili so se vdali snegu in upočasnili pot do svojih tako pomembnih ciljev, pozdravljali so nas tudi ljudje, ki še poznajo besedo prijaznost, ulice pa so nas kar vabile in vabile s svojo zimsko idilo…

Mi smo za trenutek ustavili čas, upamo da ste ostali tudi vi  kljub ponedeljkovim obveznostim v sebi pozitivni, dojemljivi ter se ga razveselili – pa saj je v teh časih skoraj že izginil iz našega planeta!

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.01.2013 ob 9:34 smrkci gost

      Zimaje tako lepa kot pomlad,poletje in jesen, vsak človek bi se moral prilagoditi vsem letnim časom.Nekateri so pač preleni da bi prijeli za lopato in počistili pred svojim domom.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.01.2013 ob 9:50 gost gost

      Ene mouti snejg pozimi, druge vročina poleti, tretje megla jesene, štrti si te že nekaj zmislijo ka jih mouti spomladi... kakši jebene štenkaški pa nezadovoljni narod smo mij. Tou te buje če te trufi.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.