https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mlade pomurske nogometašice izvrstne na turnirju v Zagrebu

15.1.2013  

Minuli vikend so mlade nogometašice ŽNK Pomurje selekcij U-12, U-14 in U-17 gostovale na turnirjih v Zagrebu, kjer so dosegle odlične rezultate.


Ekipa  U-17 osvojila tretje mesto

Potem ko so pred enim tednom članice osvojile turnir v Zagrebu, so igralke selekcije U-17 osvojile ta vikend tretje mesto. Izredna konkurenca na tem turnirju je spet pokazala, da so pomurske igralke na pravi poti, saj so suvereno dobile vse tekme, spodrsnilo pa je v polfinalu, ko je bila zanje usodna ekipa Sarajeva. Zgubile so z minimalnim rezultatom 1:0, pri čemer pa je zanimiv tudi podatek, da so mlade Prekmurke kar dvakrat zatresle tudi prečko.

Selekcija U-14 pometla s konkurenco, ekipa U-12 bila tretja

Potem ko so svoje opravile že članice in igralke selekcije U-17, so na turnirju AGRAM 2013 v Zagrebu nastopile še igralke selekcij U-12 in U-14. Domov so se vrnile s tretjim mestom v konkurenci U-12, kjer je najboljša igralka turnirja postala Sara Makovec, najboljša strelka pa Luana Zajmi. Še boljše je bilo v kategoriji štirinajsletnic, kjer ekipa Teleing Pomurja osvaja prvo mesto, s tem da je najboljša igralka turnirja Špela Kolbl, naj vratarka Sara Nemet ter strelka Špela Rozmarič. To je bila še ena potrditev dobrega dela v klubu in dokaz, da se za prihodnost kluba ni potrebno bati.

V tej konkurenci so se za ekipo Teleinga uvrstile ekipe Jack Pot Rijeka na drugo mesto, tretji pa je bil Agram. V konkurenci U-12 je zmagal Riješki Jack Pot, pred ekipo Maribora, tretje pa so bile igralke Teleinga.

Štefan Kozic

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.01.2013 ob 14:23 prlek gost

      TAK SE DELA , VZGLED STE LAHKO DRUGIM. SUPER !!!!!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.