https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Mladoletnica pri srednji šoli v Rakičanu prodajala marihuano

Murska Sobota, 17.01.2013 ob 13:58  

 

Soboški policisti in kriminalisti so pred dnevi v neposredni bližini srednje šole v Rakičanu pri preprodaji prepovedane droge zalotili tri osumljence.  Pri aretaciji je eden izmed osumljenih fizično napadel kriminalista. 
Pred dnevi so soboški policisti in kriminalisti v dopoldanskem času zalotili 17-letnico, ki je na parkirnem prostoru srednje šole v Rakičanu prodala prepovedano drogo (konopljo) 20-letniku. Slednji je drogo kupil za sebe in drugega 20-letnika, ki ga je čakal v parkiranem osebnem avtomobilu v bližini.
Policisti in kriminalisti so preprodajo preprečili in vsem trem odvzeli prostost. Pri tem je osumljenec, ki je sedel v avtomobilu, fizično napadel kriminalista. Napadalca so obvladali. Pri napadu kriminalist ni bil telesno poškodovan.
Policisti so zasegli tudi prodano drogo. Mladoletni osumljenki so zasegli tudi 57 zavitkov prepovedane droge konoplje, ki je bila pakirana po 0,5 grama za prodajo.
Vsem trem osumljencem je bilo po končanem postopku prekinjeno pridržanje.
Mladoletno osumljenko in kupca bodo policisti zaradi hujše oblike kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami (prodaja drog v bližini vzgojno izobraževalnih ustanov) kazensko ovadili.
Zaradi preprečitve uradnega dejanja bodo kazensko ovadili tudi 20-letnika, ki je napadel policista.

Soboški policisti in kriminalisti so pred dnevi v neposredni bližini srednje šole v Rakičanu pri preprodaji prepovedane droge zalotili tri osumljenc. Pri aretaciji je eden izmed osumljenih fizično napadel kriminalista. 

Pred dnevi so soboški policisti in kriminalisti v dopoldanskem času zalotili 17-letnico, ki je na parkirnem prostoru srednje šole v Rakičanu prodala prepovedano drogo (konopljo) 20-letniku. Slednji je drogo kupil za sebe in drugega 20-letnika, ki ga je čakal v parkiranem osebnem avtomobilu v bližini.

Policisti in kriminalisti so preprodajo preprečili in vsem trem odvzeli prostost. Pri tem je osumljenec, ki je sedel v avtomobilu, fizično napadel kriminalista. Napadalca so obvladali. Pri napadu kriminalist ni bil telesno poškodovan.Policisti so zasegli tudi prodano drogo. Mladoletni osumljenki so zasegli tudi 57 zavitkov prepovedane droge konoplje, ki je bila pakirana po 0,5 grama za prodajo. Vsem trem osumljencem je bilo po končanem postopku prekinjeno pridržanje.

Mladoletno osumljenko in kupca bodo policisti zaradi hujše oblike kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami (prodaja drog v bližini vzgojno izobraževalnih ustanov) kazensko ovadili.Zaradi preprečitve uradnega dejanja bodo kazensko ovadili tudi 20-letnika, ki je napadel policista.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. vera novak
      17.01.2013 ob 15:14 vera novak

      tu bi že zdavnaj mogla policija ukrepati kakšne svinjarije se dogajajo

      14 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.01.2013 ob 15:24 ... gost

      koga je zaj napadno policista ali kriminalista? Malo se skulerajte

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.01.2013 ob 16:18 gost gost

      Vau, nekše strašno bando so pa rasterali! Za celih 200 eur robe so meli pri sebi! Novica dneva! Pravi uspeh, v primerjavi z kriminalističnimi združenji na samem vrhu države! Soboški kriminalisti preganjajo mladoletnice na robu svoje eksistence! Pomagajo jim kolegi kot so gospod Kepe, če ne kot sodelavci potem kot priče v polni kriminalistični opremi. Heh, ne me j...

      20 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.01.2013 ob 17:35 gost --joco gost

      Očitno so to posledice ukinitve štipendij in nekak se mladijna proba znajti .In kak znamo mlade nej glij trbej dugo nagučavati ka kaj probajo saj se jim te zdij ka so že " velki " če kadijo in se zadejvlejo

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.01.2013 ob 19:57 grbanj gost

      replika gost-u - če kriminalist ni policaj? Nad te bande hašišarske se moramo vsi spraviti, drugače nam zapravijo deco

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.01.2013 ob 20:53 jurčin gost

      Grbanj ti si si svojo deco že zapravo! ali si jih pa garant boš! m*** ti j****** neizobraženo! ti boš gučo o deci pizda ena preseratorska.. mutavec

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.01.2013 ob 21:01 ... gost

      kriminalisti so v civile, policaje pa v uniformaj, ka boš razlikoval...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.01.2013 ob 2:18 lauraas gost

      Sodiše mladoletnico redno "zašije", balkanskih bojevnikov so se pa prestašili. V šoli se ne naučijo poguma.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. secufin
      18.01.2013 ob 10:30 secufin

      vera novak - kakše svinjarije se dogajajo? Verjetno misliš na policaje, keri preganjajo tiste, ka kadijo travo. grbanj - o tebi škoda sploj kaj napisati, ka itak nebi razmo!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. secufin
      18.01.2013 ob 10:31 secufin

      Soboški krimnalisti so pravi "JUNAKI"!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      18.01.2013 ob 11:28 prekmurc gost

      če ne dobijo štipendije, če ni dela, če ni veselja, če ni .... jim ne prostane nič drugega kot to, da se znajdejo in preživjijo v tej gnili družbi. Sicer pa kaj bi delala in policija in sodišče, če ne bi bilo kurjih tatov. Tajkunov in đekov se itak bojijo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      18.01.2013 ob 11:45 Tipče gost

      Zdaj ni čas za travo. Seno in suha praprot sta ful kul the best superca za pošizit. In bele muhe iz pod neba!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      24.05.2014 ob 15:15 hasler gost

      Predlagam da ste malo tiho tisti ki govoriste neumnost!!! V čem je proble ce kadijo, sej od tega se noben.ni umru, pa celo zdravo je ce ne pretiravas tko da ne blodit ker s travo se ne bojo pokvarli otroci..trava j sam ena rastlina k zraste v naravi..uniči te druga droga k je kemijsko pridelana in vsebuje razne svinjarije.. jst nimam nič proti nej prodaja punca dokler to niso trde droge ninam nič proti! In jebem jim mater vsem ki govorijo neumnosti in mimajo pojma o tem. Sploh pa policajem in kriminalistom lenuhi pokvarjeni k nimajo druzga dela namesto da bi polovili veliko golazn, se pravljajo na malega cloveka, ker drugega ocitno niso sposobni!!!! Boga punca

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.