https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Judoistom za stopničke zmanjkalo kanček sreče

Koper, 22.1.2013  

V nedeljo, 20. januarja, je v Kopru potekalo člansko državno prvenstvo za judoiste, katerega se je udeležilo 126 tekmovalcev. Tekmovanja so se udeležili tudi štirje člani Judo kluba Beltinci in prikazali odlične borbe. Žal jim je za mesto na stopničkah zmanjkalo kanček sreče.

Pomurski judoisti, Bogdan Lešnjak, Marko Žgajner, Niko Janković in Damir Miholič so včeraj na članskem prvenstvu v Kopru prikazali pripravljenost in s svojimi borbami dosegli odlične rezultate. Za mesto na stopničkah jim je zmanjkalo nekaj sreče. 

Bogdan Lešnjak je v svoji kategoriji do 81 kg dosegel 5. mesto, prav tako pa sta 5. mesto v svoji kategoriji dosegla še Marko Žgajner (do 90 kg) in Niko Janković (do 100 kg). Damir Miholič, ki prav tako brani barve beltinškega judo kluba je v kategoriji do 90 kg dosegel 9. mesto. Vsem tekmovalcem čestitamo!

Na sliki od leve proti desni: Marko Žgajner, Bogdan Lešnjak (glavni trener JK Beltincev in nosilec zlate medalje na evropskem veteranskem prvenstvu leta 2012 v starostni kategoriji od 40 do 45 let) , Niko Janković.