https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Žerjava ne zanima direktorski stolček murskosoboške bolnišnice

28.01.2013 ob 7:30  

Žerjav je zanikal govorice o tem, da naj bi se spogledoval s kmalu prostim direktorskim položajem v murskosoboški bolnišnici. Ne zanima ga niti mesto direktorja v podjetju Seaway Group v Puconcih.


Sedanjemu direktorju Splošne bolnišnice Murska Sobota, Bojanu Korošču, konec aprila poteče tretji mandat na mestu direktorja pomurske bolnišnice. Kot poroča Delo, naj bi Korošec znova kandidiral le v primeru, če celotno vodstvo ministrstva za zdravje dobi pozitivno oceno za opravljeno delo v zadnjih štirih letih.

Razpis za mesto direktorja soboške bolnišnice bo odprt do 4. februarja. V javnosti so se pojavile govorice, da naj bi se s prostim direktorskim mestom spogledoval tudi minister za gospodarstvo Radovan Žerjav, ki je pred vstopom v politiko direktoval v eni od Naftinih hčerinskih družb. Žerjav je govorice o zanimanju za vodenje soboške bolnišnice zanikal, zanikal pa je tudi ugibanja o tem, ali se namerava potegovati za mesto direktorja v tovarni kompozitnih materialov Seawaya v Puconcih.

    Komentarji

    1. gost
      28.01.2013 ob 8:24 smrkci gost

      Če bi jaz bil žerjav se nebi potegoval za nobeden stolček v tej izropani državi, za njega je mesto v bruslju EU.

      8 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.01.2013 ob 8:33 mater gost

      kak je ta človek antipatičen..katastrofa...

      19 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.01.2013 ob 8:44 Nakladač Radovan gost

      Žerjav je veliki nakladač ki nekaj govori drugo pa dela, populist na zavidljivem nivoju, je pa edini gospodarski minister doseda,j ki v enem letu ni pripeljal nobenega posla v slovenijo.

      19 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.01.2013 ob 8:48 gost gost

      Eh, sigurno, da bo govorice potrdil....kjer je dim, tam je tudi ogenj....a mislite, da bo šel paradjz pobirat?

      16 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.01.2013 ob 9:28 biban gost

      Ja lejko de pa ženo tan zaposlo s svojin posredovanjon pri Erjavec-Gantar navezi? Vej pa un ma v ton že prakso! V EU pa boukše, ka se ne pakiva, ka de nan napravo samo velko sramoto.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.01.2013 ob 10:12 dedek gost

      Radek, ne bi tij nan pojasnil kako si projekt biodizel uničo zaradi svoje nesposobnosti!? Povej narodi kelko denarja si pokuril v tem projekti in kakši hasek ima Nafta kot podjetje , pa kelko novij zaposlijtev je v regiji na račun davkoplačevaskoga denarja vrženega v te zgubaški projekt? NESPOSOBEN MENEDŽER - NESPOSOBEN MINISTER ZA GOSPODARSTVO; leto dnij lapanja pa nikšega haska!

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.01.2013 ob 12:00 snejg gost

      haha ja v EU naj ide tan se bole velki pejnezi kradnejo.zapravo je pa itak se ka je možno,samo bluziti zna,za prekmurje je nej nikaj napravo,edijno san za sebi ka si je žepke znapuno..se vijdi kakšo strašno avtocesto nan je kao napravo haha.pa zaj ,kak gospodarski minister, kak cvetij gospodarstvo v sloveniji eti v prekmurji ka nanč ne gučin..ovak pa nanč gučati nevej,se samo ponavla..kramp pa lopato jemi v ruki dati,nej pa nekše direktorske funkcije.ka še tau zapravi..tau jemi ide jako dobro od rauk

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.01.2013 ob 13:54 tisti gost

      Makija si bo pa vzel za svetovalca!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      28.01.2013 ob 14:12 gost gost

      Mogauče pa bi un rad župan bil, kelko ga Pomurec vlači saki keden pom portali.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. smrt
      28.01.2013 ob 14:53 smrt

      Verjetno bi njemi bole pasal direktorski fotel na Zavarovalnici Triglav v Soboti .

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      28.01.2013 ob 17:02 y gost

      SLS---je vsa ta leta najbolj od vseh strank izsiljevala -VLADNE KOALICIJE in vedno so zahtevali ministerstva kjer je bilo največ denarja.Na ta način so lahko mešetarili,in ni čudno da imajo še kar nekaj županov.V tej vladi pa žerjav ni naredo nič,saj tudi sposobnosti nima in taki kot je ta bizgec morajo čimprej iz politike---stranka SLS pa upan da bo izpadla iz parlementa.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      28.01.2013 ob 18:06 gost gost

      @y, se strinjam, da ni naredil nič, prav tako v Nafti ni naredil nič..tovarna biodizla ..so bile njegove sanje..pa ni naredo nič..prodajalec megle.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      29.01.2013 ob 7:47 smrkci gost

      Halo banda,skoro vsaki prekmurec guči ka nemamu politika v ton vrtci ,pijšete ka žerjav nej za nas prekmurce,šteri pulitik de pa za prekmurce?Mijslite ka pa kučan te de šče ciganan rit ploskala nej samu usta.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      29.01.2013 ob 17:45 pes gost

      največji manipulator v samon vrhe politike, poleg janše in njegovih pajdašov.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.