https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Na Čardinem turnirju mlajših selekcij prevladovali domačini

Bogojina, 28.1.2013  

Šola nogometa NK Čarda je minuli vikend organizirala močan mednarodni turnir mlajših selekcij U-6 do U-12. Turnir se je odvijal v telovadnici Osnovne šole Bogojina, največ uspeha pa so dosegli mladi nogometaši Čarde ter Mura 05.


Selekcija U-6:

V finalni tekmi je ekipa ND MURA 05 v enakovredni tekmi premagala ekipo NK ČARDA. Najmlajši nogometaši so pokazali veliko nogometnega znanja.

1. mesto ND MURA 05

2. mesto NK ČARDA

3. mesto NK VARTEKS-FOTEX

Selekcija U-8:

Pri selekciji U8 je dominirali domačini, ki so dosegli 1. in 3. mesto, pri čemer je najbolj napeta tekma potekala v polfinalu, kjer sta Čardini moštvi pomerili med seboj.

1. mesto NK ČARDA I

2. mesto NK BELTINCI

3. mesto NK ČARDA II

Selekciji U-10:

Tudi tukaj je domača selekcija NK ČARDA nadigrala nasprotnike, pri čemer so se zelo izkazali z všečno, kombinatorno igro.

1. mesto NK ČARDA

2. mesto ND MURA 05

3. mesto NK PALOMA

Selekciji U-12:

V finalu so zmagovalne ekipe polfinala vsaka z vsako, Mura 05 pa je pokazala svojo premoč.

1. mesto ND MURA 05 I

2. mesto ND MURA 05 II

3. mesto NK RAKIČAN

Z odličnimi rezultati in igrami so se izkazali igralci domače šole NK ČARDA. Pokazali so zelo všečen nogomet. Pokazali so velik napredek v delu z mladimi, kateri je plod dolgoletnega procesa dela in organizacije Čardine nogometne šole.

Organizatorji so se zelo potrudili in tako velik dogodek izpeljali brez problemov in zelo profesionalno. Pohvala vsem delavcem, ki so sodelovali pri organizaciji.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.01.2013 ob 14:28 Čarda gost

      Bravo Čardaši, to je pravi dokaz ka se pri Čardi kvalitetno dela z mladimi. Le tako naprej ;-)

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.01.2013 ob 16:38 Čardaš gost

      Čestitke za take rezultate!Vidi se delo in zagnanost vse trenerjev in ti uspehi so dokaz nam vsem da se v Nš nk Čarda dela odlično!

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.01.2013 ob 16:39 Mujćin gost

      Vsaka čast Nogometni šoli Čarda........glede na vaše uspehe, novinarji premalo pišejo o vas...............tak dale

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.01.2013 ob 19:36 TIBOR gost

      od kod prihajajo minusi ??..........slovenceljni..........trenerji se trudijo z otroki, hepani pa minuse delijo...ojoj

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.01.2013 ob 19:39 gost-juventino gost

      Čestitke za rezultate in odlično organiziran turnir , vide se ka se dela v nogometni šoli super , tak ka ne obstaja samo ena nogometna šola kak nekateri mislijo ..... Mujčin čist se strinjan ka se uspehov nš Čarde objavla skoraj nič s tem da fante dosegajo zelo dobre rezultate po turnirjih,tak ka upam ka de v bodoče več objav... Še enkrat čestitke in samo tako naprej

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.01.2013 ob 5:37 GOST gost

      se lepo in prav in prav lep pogled na to vse skupaj . dečki so res dobri in lepo igrajo v prav v vseh selekcijah. ampak kakšna krivica se dela otrokom?kakšne nepravilnosti in razlike se delajo že pri selekcijah u-6 pa vse do mladincev. Ajdi pri kadetih in mladincih ,se že lahko pogovarjamo o nekakšni selekciji in takrat se že počasividi kateri bo mogoče malo boljši in kateri ne . Vse do takrat pa je to le IGRA ,in ZABAVA za otroke in predvsem družemje ,ki pa pa G:Baligač in nekateri njemu podobni naredijo v nekakšen svoj izdelek in se želijo dokazat s nekakšnimi svojimi neizpolnjenimi željami kot otrok ,ko v resnici res ni znal pošteno brcnit žoge .... otroci pa znamo kaki so in takoj zagrabijo neko slavo,uspeh...in že je tu norčevanje ,poniževanje.... in igra in veselje do nogometa _tudi tistih ki niso najboljši in pravtako uživajo ko brcajo žogo in se družijo s prijatelji postane pravi pekel... plačujemo pa čisto vsi 25 EUR. na mesec ..na te turnirje pa hodijo le eni in isti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SEVEDA G. Štivana in še nekatere izbrance je treba plačat ,za kavcijo ekip ,telovadnice....pa potem ne ostane . Trenerji ki so tiho in so pošteni pa tak niso dobili še čisto nič plačano. pa še bi lahko naštevali ......VSE TO JE NŠ MURA-05 ... IN SAMO ZATO SE NE PIŠE O TURNIŠČU,ČARDI .... ŽALOSTNO TODA RESNIČNO.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.01.2013 ob 8:06 Muraš gost

      Kak so prevladovali domačini ( če so domačini tisti kateri so organizejrali turnir- NK Čarda ) Mura 2* prva, 2* drujga, Čarda 2*prva, enouk drujga, enouk tretja? Što je zaj tu prevladoval? gost - GOST; verjetno se tudi tu nemreš izognoti rodbinskim ali prijatelskim povezavam. Ne poznan telko scene, ka bi lejko povedo, ka te špila, ka je sin, nečak, vnuk od trenera, ali pa sin od pajdaša. Tou te mogli stariši rejšiti ali pa iti v drujge klube.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.01.2013 ob 11:18 čardaš gost

      Kdo je prevladoval mislim da niti ni tako pomembno.Mislim pa da je lepo napisan vrstni red po selekcijah...Gost če bi bila to igra potem bi se otroci še naprej igrali po sadovnjakih,s tem pa ko začneš plačevati članarino začnejo otroci trenirat nogomet,ker pa trener nemore z oceno nagraditi nogometaša je za njegov trud edina logična izbira da tiste ki se bolj trudijo in so boljši vzame na turnirje!Mislim da bi bilo zelo krivično do boljših in koneckoncev tudi za ime kluba da bi na tekmovanje pošiljal slabše nogometaše samo zaradi tega ker je to igra.Pa rezultat na tekmovanjih je tudi ocena trenerskega dela,je pa res da vse te igralce mora obvezno zadržati na realnih tleh kar pa se vse pogosteje dogaja je res to da se prav Murini igralci norčujejo iz slabših ekip,ne zavedajoč se tega da drugi trenerji delajo z otroci iz okoliša v Muro pa pridejo vsi boljši nogometašiiz celega pomurja!!Kolko spremljam NŠ NK Čardo se mi zdi da sta na tem turnirju v Bogojini pri u12 za Muro ki je bila prva ,igrala pravtako nogometaša ki sta v mlajših selekcijah bila člana Nš Čarda in prav je tako da boljši nogometaši grejo v prvoligaške klube,ampak mi vsi pa nesmemo pozabiti kdo jih je "izklesoval"v prvoligaškega nogometaša!!!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.01.2013 ob 11:57 hasan gost

      čardaš..........poznam dečke pri u12 in sta za zmagovalno ekipo igrala 2 bivšiva čardaša, pravtako za drugouvrščeno ekipo mure 2 bivšiva čardaša.....:)..tak ka je naslov na mestu

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.01.2013 ob 16:47 sodelovanje gost

      jao bože moj ... neven ka se zaj tu nabacivlete nekaj ... v preteklosti je bilo že nešteto primerov, ka je čarda izklesala dosti dobrih nogometašov, keri so se nadaljnje uveljavljali pri muri ... in pa obratno, tudi mura je kar precej pomagala čarde s kakšnime posojame igralcov oziroma igralci, ki so igrali na dvojno registracijo ... v večini primerov je čarda mejla ekipo šolanih igralcov, ali z mure ali pa doma vzgojenih - se pravi isto šolanih nogometašov ... redki primeri so bilij, ka so igralci oz. okrepitve prihajale iz drugih klubov oz. okolišov ... se strinjan, ka je prav tak ka tiste mladi nogometaši, keri resno zelo izstopajo iz povprečja idejo na višji nivo - se pravi v 1. ligo k mure ... je pa rejsan tudi tou, ka nej trbej mure vse živo potegnote tja, samo ka de jih tam čimveč pa de se več članarine pobralo ?! ... ker se več kak očitno tudi v nižjerazrednih klubih dela z mladimi zelo strokovno in kvalitetno ... tak ka dokler so deca še deca se naj dejansko rejsan skozi igro razvijajo v boljše nogometaše in boljše osebnosti, kasneje do se pa že razlike delale med nadarjenimi pa malo manj nadarjenimi ... so pa vsi nogometaši !! lep pozdrav pa puno uspehov še naprej pri delu z mladimi

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      05.02.2013 ob 13:09 xy gost

      Cardas ali muras ali ......? Vsi so tou prekmurci strinjam se z sodelovanjem. Zanima me,resan Socicov tak dobro spila pri muri ali je tou samo reklama za muro.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.