https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Topič podpira novo vodstvo in se ne namerava pritožiti

Murska Sobota, 30.1.2013  

Nekdanji predsednik Mure, Miroslav Topič, ki je prejšnji petek prepustil predsedniško mesto mag. Nataši Horvat, ocenjuje, da je zbor članov prinesel pozitivne premike v klubu, kar je tudi edino najbolj pomembno in kar tudi sam podpira.

 

Izjavo za javnost objavljamo v celoti:

"Spoštovani,

v preteklih letih mojega delovanja, sem poskušal veliko načinov, da bi klub ND MURA 05 stabilizirali. O vsem bom v prihodnje napisal še kaj več, vendar pa v tem trenutku želim poudariti, da je kljub drugačnemu videnju okolice v obdobju mojega delovanja, moj namen bil izključno v dobrobit kluba. Žal se zadeve niso razvile v skladu s pričakovanji. Tudi moje prihodnje delovanje bo v tej smeri, kajti vsa ta leta sem skušal najti alternativo za rešitev kluba, pri čemer sem se bil vedno pripravljen odpovedati mestu predsednika kluba.

Alternativa se je sedaj pokazala in na nedeljskem skupnem sestanku, ki je bil sklican na mojo pobudo, smo sklenili, da vse trenutne aktivnosti usmerimo v prihodnost in dobrobit kluba. V tem trenutku lahko tudi ocenim, da je sam zbor članov prinesel pozitivne premike v smeri stabilizacije kluba, kar je v tem trenutku tudi edino pomembno in kar tudi podpiram.

Hvala.

Bivši predsednik ND Mura 05, Miroslav Topič."

 

Topič se prav tako ne namerava pritožiti na sklepe sprejete na izrednem zboru članov. Izjavo si lahko preberete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.01.2013 ob 21:02 piki gost

      Topič sprevidel da nova uprava ni "muha enodnevnica" in da je boljše skočiti na zmagovalni voz kot ostati opozicija.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.01.2013 ob 21:03 Bravo gost

      Za to potezo trbej Topiče čestitate, saj je omogočil klubu normalno delo in tako obstajajo realne možnosti, da klub prebrodi krizo in obstane v ligi, nato pa drugo leto vseeno pride do sodelovanja z Nizozemci!

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.01.2013 ob 21:59 topikmet gost

      topič je pravo ka so igralci vredni milijone,naj zdaj odajo tiste igralce ka jih še majo pa poplačajo duge.ali do pa pa javna soboška podjetja plačuvala duge,občani pa plačuvali večje položnice.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.01.2013 ob 22:21 05 gost

      ka bi se pa sploj naj pritožo, lejko je samo srecen..

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.01.2013 ob 22:52 bobo gost

      Bi lejko pijsali o kon drujgon kak o muri ??????

      2 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.01.2013 ob 22:54 dolg gost

      Kaj mislite? Da dolg 1,3 mio eur (ali 750k po Topičevo) izpuhtel? Ali da ga bo poravnal Dedek Mraz? Ni problem sezona se lahko spelje z mladinci, posojami in okoliškimi nižjeligaškimi igralci. Ker pa obstajajo dolgovi do bivših igralcev, licence za nalsednjo sezono ne bo. Tudi 2. ali 3. (ker so pod okriljem NZS in je zahtevana licenca). To pomeni da v najboljšem primeru 4. liga naslednjo sezono.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.01.2013 ob 7:41 svasta gost

      kda malo sten pa vidin kakse igralce odijo zdaj k muri mi pa itak vse slabo grata. ge neven sto se tu norca dela?! najbokse ka idejo pa pripelajo vse igralce z pomurske lige pa mnz lig ka nedo odili samo igralci s tretje lige. to je pa ze visek zajebancije in te bi naj nesce vlago pejneze v to komedijo? ajde razpustite fajn vse vkuper pa de mer pa s ten igralskin kadron lejko glij spilate pomursko ligo oz tretjo ligo.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      31.01.2013 ob 8:07 mike gost

      Topič! Nič več v prihodnje ne piši pa se sploh ne oglašaj pa se odstrani iz bližine fazanerije kot da te ni

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      31.01.2013 ob 8:28 KAR NEKDO gost

      In hudournik Mura, je postal potoček Črnec.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      31.01.2013 ob 8:35 svasta1 gost

      zberi se! ka misliš ka v nižjih ligah nega sposobnih igralcov za našo 1. ligo? Kar nekaj jih je, samo so zaradi poznanszev nej nikoli nindre coj prišli... Mogoče si še nej čul za pol Zavrčovih igralcov p BI ŽE ŠRED 3 leti lejko normalno špilali s prvoligašon! ge trdin ka so še v 2.mnz ms sposobni igralci ka bi špilali v 1. ligi! čr bi pa selekcijo igralcov 1.mnz in 2 mnz napravili bi se pa lejko kosali normalno s kakšin prvoligašon... Pa ne žali vsepovprek, ka praktično vsi fuzbaleri začajo v veških klubih, ka naša Mura nej sposbna sama ustvariti igralca... Pogledni si samo mlade selekcije Veržeja...

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. prekmurjerepublika
      31.01.2013 ob 10:50 prekmurjerepublika

      @ svasta 1 Daj lepo te prosin ne piše takše glupe komentare. Kak lejko poveš ka so 5-ligaške igralce sposobne špilate v 1. lige. V 3 lige najdeš tu in tam kakšnoga ka lejko špila, se je vidlo lane z nafto kakše rezultate so mele, da so prpelale 3-ligaške igralce. Nej pa ka bi v 1. ligi špilo kakše 4-5 ligaške igralec. Vsake pa rejsan nemre špilate seposedi. Pa tu ne mislen nika slaboga, ale nekša razlika v kakovoste, nogometnon znanje pa tuj obstaja.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      31.01.2013 ob 13:00 lopta gost

      zdaj de se pa lepou obnašal samo ka se pozabijo dugovi. ge so pejnezi od vstopnine, evrope , komunale, to je gflavno pijtanje za organe pregona, vse ostalo se lejko mamo lepou pa fajn. Pa gost svašta. Što nej dao šole nogometa skouz nigdar nemre špilati v prvoj ligi.a igralci v podzvezi so nej dali tou skoz. Kelko nogometašov iz veržeja pa špila v prvoj ligi. Bilij so Belec pa Osterc - poudarjan nigda.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      31.01.2013 ob 13:10 fata gost

      Sram vas bodi hočete domače igralce sedaj jih imate pa jih že šinfate.Prekmurci ste najbolj zarukani.Zato vas ma cela Slovenija za nerazvite v glavi.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      31.01.2013 ob 13:16 mimi gost

      Prijazen možakar.Še naprej je lahko koristen kot zaposleni v klubu.Ostalo bo že poltika porihtala.Pa kaj če bodo položnice malo višje.Malo potrpite, Sobota enostavno ne more brez tega kluba.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      31.01.2013 ob 13:45 mesi gost

      lopta je praf napisao , nihče nej prouti domačin igralcon samo ka pa je kvaliutetas pa je kvaliteta. In tou je nikšo nej šinfanje. Glede zavrča pa telko. Skoron skoron vsi igralci pri zavrči so že špilali v prvoj ligi. Kompletna ekipa jew profesionalna in plačana, tudi enoga domačijna nemajo. TOPIČI pa telko. Ge ti je ponos. Še na skupščino si poslal dopis ka je skupščćina nelegalna. Zdaj pa se motaš okolik kak ponijžen psiček. Zaradi noure glave si zgujbo vse. Pa se drži tudi zdaj vzravnano in sprejmi kazen ktera te bou doletela.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      31.01.2013 ob 16:56 lauraas gost

      V MS ne rabimo 1.lige (in 2.), ker prinaša zgubo in kdo bo to vedno plačeval.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      03.02.2013 ob 14:22 brm brm gost

      gost - lauraas - te pa mi povej koga potrebujemo?? tebe šinfaša?? lejko te je sran!! sprijazni se, ka je fuzbal šport ŠTEVILKA ENA!!!! pa če ti je to praf ale nej!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.