https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Prleki v Radencih znova peli, špilali, plesali in pisali

Radenci, 02.02.2013 ob 10:40  

Kulturno umetniško društvo Bubla je včeraj v Radencih pripravilo tokrat že 9. Prleški večer.

Ob samem začetku je Amalija Prelog Kuzmič predstavila »Prleški pozdrav«,  takoj za njo pa je z dvema pesmima nastopila pevska skupina Navdih iz Doma starejših občanov Radenci pod vodstvom Suzane Divjak. Predstavila sta se tudi prleška pesnika Olga Antič in Marko Kočar. Besedilo »Huda vüra« pa je predstavila humoristka Vera Slavič  (KUD Križevci pri Ljutomeru). Sledil je nastop humoristov Pepike,Tunike in Frančeka, zaplesali pa so plesalci iz Folklorne skupine Sveti Jurij ob Ščavnici. Ob koncu se je občinstvu predstavil še Prleški trio. Prireditev je povezovala Helena Poznič Kos, vsem prisotnim pa se je za lep večer zahvalila predsednica KUD Bubla Marija Marič.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.